Elscooter för terräng

När du vill köra elscooter i terräng behöver du stark motor, bra fjädring och mönstrade däck. Kanske kan någon av de här modellerna vi valt ut kan passa dig och ditt behov för terrängkörning med elsparkcykel.

 • Nitrox OR600 Joy Dirt

  Nitrox OR600 Joy Dirt
  Upptäck friheten och den oöverträffade körglädjen med vår nyaste modell, Elscooter Nitrox OR600 Joy Dirt – en robust och pålitlig följeslagare. Designad för att erbjuda både äventyr och pålitlighet, tar denna elscooter dig fram med lätthet och stil. Med avancerad teknologi, enastående design och högsta säkerhetsstandarder, är Nitrox OR600 Joy Dirt den ultimata följeslagaren. Prestanda och framkomlighet Med en kraftfull 600W motor (900W maxeffekt) som toppar 45 km/h och erbjuder tre hastighetslägen, anpassar sig Nitrox OR600 Joy Dirt enkelt till dina behov. Dess långa räckvidd på 30-45 km säkerställer att du når ditt mål utan att oroa dig för att behöva ladda ofta, medan kapaciteten att hantera backar upp till 20 grader visar dess sanna kraft och framkomlighet. Design Elscooter Nitrox OR600 Joy Dirt utstrålar en känsla av äventyr och robusthet med sin eleganta svarta finish och offroad kapabla luftfyllda däck. Dess hopfällbara design gör den enkel att förvara och transportera, vilket ger dig friheten att ta med den överallt. Dessutom ger den digitala LCD-färgdisplayen ett smidigt gränssnitt för att snabbt visa viktig information och navigera genom scooterns olika funktioner. Teknik Denna elscooter är utrustad med den senaste teknologin för att optimera din körupplevelse. Från den effektiva motorn och det kraftfulla batteriet till den intuitiva digitala displayen, allt samverkar för att ge dig en problemfri och njutbar resa. Med funktioner som cruise-kontroll och olika hastighetslägen kan du anpassa din åktur efter just dina önskemål och behov. Säkerhet Säkerhet har prioriterats högt i utvecklingen av Nitrox OR600 Joy Dirt. Med skivbromsar både fram och bak, stark LED-belysning och reflekterande element garanteras en säker åktur även under sämre ljusförhållanden. De luftfyllda däcken tillsammans med dämpning på både fram- och bakhjulet bidrar till stabilitet och komfort, även på ojämnt underlag. IP-klass Nitrox OR600 Joy Dirt är IP54-klassad, vilket innebär att den är skyddad mot stänk och damm. Denna klassificering säkerställer att du kan njuta av din elscooter i olika väderförhållanden, och ger dig friheten att utforska nya vägar med tillförsikt. Med sin kraftfulla motor, långa räckvidd och robusta konstruktion är Elscooter Nitrox OR600 Joy Dirt det ultimata valet för alla som söker en pålitlig, mångsidig och kul elscooter. Upplev äventyr som aldrig förr med denna toppmoderna elscooter. Laddare och batteri medföljer.
 • Nitrox OR2000 Joy

  Nitrox OR2000 Joy
  Vill du ha en elscooter med extrem kraft och framkomlighet? Då bör du ta en närmare titt på denna tvåhjulsdrivna elscooter med prestanda utöver det vanliga! Elscooter Elscooter Nitrox Joy S10-S är något alldeles speciellt inom elscooters. Det mest anmärkningsvärda är att scootern har dubbla borstlösa navmotorer - en i varje hjul - vilket ger sådan kraft och acceleration att du kan spinna loss på gräsmattan med båda hjulen samtidigt! du väljer i displayen om du vill att scootern ska driva med endast bakhjulet eller båda samtidigt. I maximalt effektläge når denna scooter hastigheter om uppåt 50-60 km/h! Elmotorerna får sin kraft från ett kraftfullt litiumbatteri med 60V 18Ah kapacitet. På styret finns en digital LCD-display där du läser av info som hastighet, tripmätare, batteristatus etc. Här kan du även ställa in elscootern i tre olika hastighetslägen. Scootern är utrustad med hydrauliskt skivbromssystem både fram och bak för att kunna stanna säkert i alla lägen. Stötdämpning finns för båda hjulen vilket ger god komfort på ojämnt underlag. Scootern finns med två olika däck, Dirt för bättre grepp offroad och Track för bana / asfalt OBS: För att få framföra en elscooter på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elscooter har prestanda som överstiger detta så skall denna elscooter endast framföras på inhägnat område. OBS: Scootern levereras med en fartspärr aktiverad (20 km/h) för att ta bort fartspärren måste man ändra P10 inställningen i displayen (se manualen Manual-NitroxJoy-S10-S-930-Display-EN.pdf nedanför för instruktioner (på Engelska))
 • Nitrox S250 Lite

  Nitrox S250 Lite
  Upplev den senaste innovationen inom urbana resor med Nitrox S250 Lite, en toppmodern elsparkcykel som kombinerar prestanda, design och teknik för en oöverträffad körupplevelse. Med en rad uppgraderingar jämfört med sin föregångare Alu-8, erbjuder Nitrox S250 Lite en smidig, effektiv och njutbar resa, vart du än är på väg. Nitrox S250 Lite har en topphastighet på 20 km/h och är därmed laglig att framföra på allmän väg. Denna elsparkcykel kräver ingen trafikförsäkring. Prestanda och framkomlighet Nitrox S250 Lite drivs av en kraftfull 250W motor och erbjuder en toppfart på 20 km/h, perfekt för stadsmiljöer. Dess luftfyllda däck säkerställer en mjuk körning även på ojämna underlag, och med en räckvidd på 15-20 km tar den dig lätt dit du vill. Dessutom klarar den av backar utan problem, vilket gör den idealisk för varierande terräng. Design Denna elsparkcykel har en kompakt och lättviktig design, vilket gör den enkel att hantera och transportera. Med sin eleganta svart/blå eller svart/grå färgkombination sticker den ut i mängden. Den är också utrustad med en praktisk LCD-display som visar hastighet och batteristatus. En extra sadel finns att köpa till för att montera på. Teknik Med tre hastighetslägen kan du anpassa din körning efter dina behov, från ett lugnt promenadtempo till full fart. Den elektroniska bromsen fram och skivbromsen bak ger säker och pålitlig inbromsning. Laddningstiden är imponerande kort, endast 3-4 timmar för en full laddning, med möjlighet att nå 80% kapacitet på bara 3 timmar. Säkerhet Nitrox S250 Lite är utrustad med LED-belysning och reflexer för ökad synlighet. Dess robusta aluminiumram och kapacitet att bära upp till 120 kg maxvikt garanterar en stabil och säker färd. IP-klass Med en IPX5-klassificering är elsparkcykeln skyddad mot vattenstrålar från alla håll, vilket innebär att du kan köra genom lätt regn utan bekymmer. Laddare och batteri medföljer.
 • Nitrox S250 Flex

  Nitrox S250 Flex
  Upplev den senaste innovationen inom urbana resor med Nitrox S250 Flex, en toppmodern elsparkcykel som kombinerar prestanda, design och teknik för en oöverträffad körupplevelse. Med en rad uppgraderingar jämfört med sin föregångare Alu-8, erbjuder Nitrox S250 Flex en smidig, effektiv och njutbar resa, vart du än är på väg. Nitrox S250 Flex har en topphastighet på 20 km/h och är därmed laglig att framföra på allmän väg. Denna elsparkcykel kräver ingen trafikförsäkring. Skillnad mellan Flex och Lite Både Nitrox S250 Flex och Nitrox S250 Lite är två riktigt bra elsparkcyklar. Det finns dock några saker som skiljer dem åt, Flex är en något mer avancerad modell jämfört med Lite. Fördelar med Nitrox S250 Flex: Större batteri, 280,8Wh (36V - 7,8ah) jämfört med 187,2Wh (36V - 5,2ah). Längre räckvidd, upp till 30 km jämfört med upp till 20 km. Dämpad framgaffel Lite högre, 120 cm jämfört med 113,5 cm. Prestanda och framkomlighet Nitrox S250 Flex drivs av en kraftfull 250W motor och erbjuder en toppfart på 20 km/h, perfekt för stadsmiljöer. Dess luftfyllda däck säkerställer en mjuk körning även på ojämna underlag, och med en räckvidd på 25-30 km tar den dig lätt dit du vill. Dessutom klarar den av backar utan problem, vilket gör den idealisk för varierande terräng. Design Denna elsparkcykel har en kompakt och lättviktig design, vilket gör den enkel att hantera och transportera. Med sin eleganta svart/blå eller svart/grå färgkombination sticker den ut i mängden. Den är också utrustad med en praktisk LCD-display som visar hastighet och batteristatus. En extra sadel finns att köpa till för att montera på. Teknik Med tre hastighetslägen kan du anpassa din körning efter dina behov, från ett lugnt promenadtempo till full fart. Den elektroniska bromsen fram och skivbromsen bak ger säker och pålitlig inbromsning. Laddningstiden är imponerande kort, endast 5-6 timmar för en full laddning, med möjlighet att nå 80% kapacitet på bara 4 timmar. Säkerhet Nitrox S250 Flex är utrustad med LED-belysning och reflexer för ökad synlighet. Dess robusta aluminiumram och kapacitet att bära upp till 120 kg maxvikt garanterar en stabil och säker färd. IP-klass Med en IPX5-klassificering är elsparkcykeln skyddad mot vattenstrålar från alla håll, vilket innebär att du kan köra genom lätt regn utan bekymmer. Laddare och batteri medföljer.
 • Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra EU

  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra EU
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra – Electric scooterKraftfull elsparkcykel70 km räckviddToppfart 25km/hXiaomi Electric Scooter 4 Ultra är en kraftfull elsparkcykel med en räckvidd på 70 km per laddning och har en maximal hastighet på 25 km/h. Med dubbelt fjädringssystem säkerställer den smidiga åkturer över alla typer av terräng.500W motor – max 25km/hUpp till 70km räckvidd per laddningDubbelt fjädringssystem Pneumatiska däck Xiaomi Home App – Anslut via Bluetooth Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra är utrustad med en kraftfull 500W motor som kan nå upp till 940W, vilket säkerställer en jämn och bekväm åktur oavsett terräng. Genom att aktivera S+ läget kan extra fart uppnås och med hjälp av ett 561,5Wh batteri kan du resa upp till 70 km på en enda laddning, samt med en snabb laddningstid på bara 6,5 timmar. Det dubbla fjädringssystemet bidrar till en behaglig åktur, och elscootern är även vattentät enligt IP55 standarden. 4 Ultra har även pneumatiska däck som ger förlängd hållbarhet. Det är enkelt att ansluta till Xiaomi Home App via Bluetooth för att övervaka åkturen i realtid, och viktig information som hastighet, batteristatus, läge och andra inställningar visas tydligt på elscooterns LED-skärm. Upplev hög prestanda och smidiga resor med Xiaomi 4 Ultra!Imponerande motor med hög accelerationInuti Xiaomi 4 Ultra finns en noggrant tillverkad motor, designad för att förbättra åkupplevelsen. Med en kraftfull motor med en effekt på 500W, som kan nå en imponerande topp på 940W, kan du enkelt navigera på olika terränger, inklusive backar med upp till 25% lutning. Den här motorn säkerställer en jämn och responsiv åktur, och anpassar sig till omgivningen för förbättrad kontroll.Byt till S+ läget för att få extra acceleration, den gör att hastigheten och smidigheten ökar när man kör. Oavsett om man kör genom stadsgator eller utforskar landsvägar, lovar Xiaomi 4 Ultra en spännande men bekväm resa, tack vare dess avancerade motorteknologi.Kraftfullt batteriXiaomi 4 Ultra ger frihet att röra sig utan att behöva oroa sig ständigt för batteriets livslängd. Med en betydande batterikapacitet på 561,5Wh erbjuder elsparkcykeln en räckvidd upp till 70 km på en enda laddning. Den här egenskapen är inte bara till för stadskörning, utan även för äventyrliga resenärer som söker längre sträckor.Förutom sitt stora batteri, har elscootern en snabbladdare på 124W som minskar laddningstiden avsevärt till endast 6,5 timmar för en fullständig uppladdning. Den här effektiva laddningslösningen minimerar väntetiden och låter åkare spendera mer tid på att njuta av sina resor och mindre tid på att vänta på att elscootern ska laddas.Nyskapande dubbelfjädringssystem & vattentätMed sitt innovativa fjädringssystem som har dubbla fjädrar, förändrar Xiaomi 4 Ultra upplevelsen av att åka med enastående komfort och anpassningsförmåga. Med både fram- och bakfjädring absorberar denna elscooter stötar och vibrationer utan problem, vilket säkerställer en jämn och stabil resa oavsett vägförhållanden. Oavsett om det är ojämna ytor, gupp eller tuff terräng, så optimerar detta fjädringssystem prestandan och förbättrar både komforten och kontrollen under åkturen.Fortsättningen av sitt åtagande till hållbarhet, har elscootern en IP55 vattentät klassning, vilket ger användaren friheten att köra i olika väderförhållanden med självförtroende. Med denna robusta vattentätningsfunktion kan man ge sig ut på resor med vetskapen om att elscootern är väl rustad för att klara lätt regn och stänk.Hållbara pneumatiska däckXiaomi 4 Ultra är utrustad med högkvalitativa pneumatiska däck som inte bara förbättrar åkkomforten utan också ökar hållbarheten. Dessa avancerade 10-tumsdäck, är utvecklade med den senaste teknologin och är inte bara självreparerande utan även förstärkta med ett geléliknande lager. Detta innovativa lager reparerar omedelbart skador som uppstår när föremål fastnar och tas bort från däcket. Med den självförslutande tekniken behöver du inte längre oroa dig för punkteringar, vilket garanterar en smidig och bekväm åktur utan avbrott.Anslut till Xiaomi Home AppVid användning av Xiaomi 4 Ultra förbättras upplevelsen genom en smidig integration med Xiaom
 • Nitrox OR500

  Nitrox OR500
  Med Nitrox OR500, en avancerad elsparkcykel designad för äventyrliga själar, tar du dina utflykter till nästa nivå. Även om detta kraftpaket inte är avsedd för allmänna vägar, öppnar dess imponerande funktioner och design upp för en värld av möjligheter där lagar och regler tillåter. Design Den stilfulla Nitrox OR500 kombinerar modern teknologi med elegant design, och erbjuder ett iögonfallande transportmedel som garanterat väcker uppmärksamhet. Dess robusta ram av aluminium och de luftfyllda däcken säkerställer en smidig färd oavsett underlag. Enkelheten i monteringen och möjligheten att anpassa hastigheten gör den till en mångsidig följeslagare för alla dina äventyr. Vill du montera en sadel går detta att köpa till, detta väljer du enkelt i drop down-menyen. Prestanda och användning Nitrox OR500 är utrustad med en kraftfull 500W motor, vilket gör den kapabel att hantera även de mest utmanande terrängerna och tuffare backar. Med luftfyllda däck för mjukare körning och dämpning både fram och bak, erbjuder den här elsparkcykeln en bekväm färd även på ojämna underlag. Den är perfekt för användning på privata vägar, inom inhägnade områden, eller som ett spännande inslag vid organiserade evenemang. Nitrox OR500 har 3 hastighetslägen baserat på maxhastigheten. Produkten levereras med maxhastighet inställd på 20 km/h. Detta kan enkelt höjas till 35 km/h genom en 3-stegs lösning som tar några sekunder att göra. Se separat manual för detta. Räckvidd Utrustad med ett effektivt batteri, erbjuder Nitrox OR500 en imponerande räckvidd på 25-30 km per laddning, vilket gör den idealisk för längre utflykter eller intensiva träningspass. Laddningstiden på endast 5-6 timmar (4 timmar till 80%) innebär att du snabbt är redo för nästa äventyr. Motor och batteri Elsparkcykelns hjärta är dess 500W motor tillsammans med ett kraftfullt batteri på 280,8Wh. Denna kombination garanterar stark prestanda och pålitlighet, medan den smidiga hastighetsjusteringen erbjuder fullständig kontroll över din färd. IP-klass Med en IP-klass på IP45 är Nitrox OR500 skyddad mot damm och vattenstänk, vilket gör den till ett hållbart val för äventyr i olika miljöer. Denna robusthet försäkrar att elsparkcykeln kan hålla sig i toppskick även under tuffare förhållanden. Nitrox OR500 är mer än bara en elsparkcykel den är en inbjudan till äventyr och upptäcktsfärder, skräddarsydd för de områden där dess användning är tillåten. Låt din kreativitet flöda och utforska nya gränser med Nitrox OR500.
 • Nitrox S250 Lite

  Nitrox S250 Lite
  Upplev den senaste innovationen inom urbana resor med Nitrox S250 Lite, en toppmodern elsparkcykel som kombinerar prestanda, design och teknik för en oöverträffad körupplevelse. Med en rad uppgraderingar jämfört med sin föregångare Alu-8, erbjuder Nitrox S250 Lite en smidig, effektiv och njutbar resa, vart du än är på väg. Nitrox S250 Lite har en topphastighet på 20 km/h och är därmed laglig att framföra på allmän väg. Denna elsparkcykel kräver ingen trafikförsäkring. Prestanda och framkomlighet Nitrox S250 Lite drivs av en kraftfull 250W motor och erbjuder en toppfart på 20 km/h, perfekt för stadsmiljöer. Dess luftfyllda däck säkerställer en mjuk körning även på ojämna underlag, och med en räckvidd på 15-20 km tar den dig lätt dit du vill. Dessutom klarar den av backar utan problem, vilket gör den idealisk för varierande terräng. Design Denna elsparkcykel har en kompakt och lättviktig design, vilket gör den enkel att hantera och transportera. Med sin eleganta svart/blå eller svart/grå färgkombination sticker den ut i mängden. Den är också utrustad med en praktisk LCD-display som visar hastighet och batteristatus. En extra sadel finns att köpa till för att montera på. Teknik Med tre hastighetslägen kan du anpassa din körning efter dina behov, från ett lugnt promenadtempo till full fart. Den elektroniska bromsen fram och skivbromsen bak ger säker och pålitlig inbromsning. Laddningstiden är imponerande kort, endast 3-4 timmar för en full laddning, med möjlighet att nå 80% kapacitet på bara 3 timmar. Säkerhet Nitrox S250 Lite är utrustad med LED-belysning och reflexer för ökad synlighet. Dess robusta aluminiumram och kapacitet att bära upp till 120 kg maxvikt garanterar en stabil och säker färd. IP-klass Med en IPX5-klassificering är elsparkcykeln skyddad mot vattenstrålar från alla håll, vilket innebär att du kan köra genom lätt regn utan bekymmer. Laddare och batteri medföljer.
 • Kaabo Wolf Warrior 11 Gatudäck

  Kaabo Wolf Warrior 11 Gatudäck
  Kaabo Wolf Warrior 11 PRO+ är designad för den ultimata terrängupplevelsen. Extrem acceleration och optimal körkomfort utlovas.
 • Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2nd Gen) NE

  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2nd Gen) NE
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2nd Gen) NEElsparkcykel25 km räckviddHastighet: Max 20 km/hXiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen har en räckvidd på 25 km per laddning och maximal hastighet på 20 km/h. Med en stilren och säker portabel design kan den här elscootern snabbt fällas ihop på bara 3 sekunder, vilket säkerställer flexibilitet vart du än befinner dig!250W motor – max 20 km/h25 km räckvidd per laddningPortabel design 10” Pneumatiska däckXiaomi Home App – Ansluts via BluetoothMöt Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen – det smarta valet för effektiv stadstransport! Med sin pålitliga 250W motor navigerar den smidigt genom olika terränger, vilket ger en mjuk körupplevelse. Med en räckvidd på 25 km, bakhjulsdrift och en maxhastighet på 20 km/h är den perfekt för både dagliga pendlingar och olika äventyr. Med en vikt på 15,4 kg och med sin portabla design gör att den enkelt kan fällas ihop på bara 3 sekunder. Tack vare 10” pneumatiska däck så blir Scooter 4 Lite 2nd gen mycket bekväm att köra på oavsett terräng. Via Xiaomi Home Appen kan du ställa in energiåtervinning, låsa motorn och välja ljusläge.Effektiv 250W motorXiaomi 4 Lite 2nd Gen är utrustad med en pålitlig 250W motor, designad för att enkelt hantera olika terränger, inklusive backar med en lutning på upp till 15%. Denna effektiva motor garanterar en responsiv körning och anpassar sig smidigt för förbättrad kontroll. Med bakhjulsdrift och en maxhastighet på 20 km/h erbjuder den en bekväm transport. Dessutom, med en räckvidd på 25 km, är den perfekt för dagliga pendlingar och avslappnade utflykter.EnergiåtervinningssystemMed en effektfull batterikapacitet (10.440mAh, 225Wh) ger Xiaomi 4 Lite 2nd Gen en pålitlig och stadig körning under alla äventyr, med långvarig prestanda. Elscootern har ett kinetiskt energiåtervinningssystem (KERS) som effektivt fångar och lagrar den energi som genereras när du släpper gasen. Den sparade energin omvandlas till förlängd batteritid. Det resulterar i en ännu längre räckvidd.Portabel designXiaomi 4 Lite 2nd Gen kombinerar flexibilitet och stil i sin design. Dess portabla design gör det enkelt att på bara 3 sekunder fälla ihop elscootern, vilket gör den otroligt praktisk att förvara och transportera. Med en vikt på 15,4 kg är den lätt nog att bära, men samtidigt robust nog att klara av daglig användning. Oavsett om du är på väg till jobbet eller utforskar staden, erbjuder denna elscooter komfort och flexibilitet.Pneumatiska däck Xiaomi 4 Lite 2nd Gen har 10-tums pneumatiska däck som förbättrar körupplevelsen jämfört med vanliga instegsmodeller. Med sin däckstorlek och slanglösa design erbjuder denna elscooter förbättrad stabilitet och grepp för en jämnare åktur på olika underlag. Oavsett om du pendlar genom staden eller utforskar förorterna, garanterar den elektriska scootern pålitlig prestanda och förbättrad komfort utan att kompromissa med enkelheten.Anslut till Xiaomi Home AppNär man använder Xiaomi 4 Lite 2nd Gen, förbättrar smidig integration med Xiaomi Home Appen upplevelsen genom att erbjuda realtidsövervakning och kontroll. Genom att enkelt koppla ihop elscootern med en smartphone via Bluetooth får användarna tillgång till värdefull information. Elscooterns hastighet och återstående batterikapacitet kan enkelt övervakas i realtid i appen, vilket säkerställer kontinuerlig medvetenhet om elscooterns status under färd. För snabb information under körningen, titta på LED-skärmen som är placerad på elscooterns styre, där visas information om batterikapacitet, hastighet och mer.
 • Nitrox S250 Flex

  Nitrox S250 Flex
  Upplev den senaste innovationen inom urbana resor med Nitrox S250 Flex, en toppmodern elsparkcykel som kombinerar prestanda, design och teknik för en oöverträffad körupplevelse. Med en rad uppgraderingar jämfört med sin föregångare Alu-8, erbjuder Nitrox S250 Flex en smidig, effektiv och njutbar resa, vart du än är på väg. Nitrox S250 Flex har en topphastighet på 20 km/h och är därmed laglig att framföra på allmän väg. Denna elsparkcykel kräver ingen trafikförsäkring. Skillnad mellan Flex och Lite Både Nitrox S250 Flex och Nitrox S250 Lite är två riktigt bra elsparkcyklar. Det finns dock några saker som skiljer dem åt, Flex är en något mer avancerad modell jämfört med Lite. Fördelar med Nitrox S250 Flex: Större batteri, 280,8Wh (36V - 7,8ah) jämfört med 187,2Wh (36V - 5,2ah). Längre räckvidd, upp till 30 km jämfört med upp till 20 km. Dämpad framgaffel Lite högre, 120 cm jämfört med 113,5 cm. Prestanda och framkomlighet Nitrox S250 Flex drivs av en kraftfull 250W motor och erbjuder en toppfart på 20 km/h, perfekt för stadsmiljöer. Dess luftfyllda däck säkerställer en mjuk körning även på ojämna underlag, och med en räckvidd på 25-30 km tar den dig lätt dit du vill. Dessutom klarar den av backar utan problem, vilket gör den idealisk för varierande terräng. Design Denna elsparkcykel har en kompakt och lättviktig design, vilket gör den enkel att hantera och transportera. Med sin eleganta svart/blå eller svart/grå färgkombination sticker den ut i mängden. Den är också utrustad med en praktisk LCD-display som visar hastighet och batteristatus. En extra sadel finns att köpa till för att montera på. Teknik Med tre hastighetslägen kan du anpassa din körning efter dina behov, från ett lugnt promenadtempo till full fart. Den elektroniska bromsen fram och skivbromsen bak ger säker och pålitlig inbromsning. Laddningstiden är imponerande kort, endast 5-6 timmar för en full laddning, med möjlighet att nå 80% kapacitet på bara 4 timmar. Säkerhet Nitrox S250 Flex är utrustad med LED-belysning och reflexer för ökad synlighet. Dess robusta aluminiumram och kapacitet att bära upp till 120 kg maxvikt garanterar en stabil och säker färd. IP-klass Med en IPX5-klassificering är elsparkcykeln skyddad mot vattenstrålar från alla håll, vilket innebär att du kan köra genom lätt regn utan bekymmer. Laddare och batteri medföljer.
 • Kaabo Wolf Warrior X PLUS Gatudäck

  Kaabo Wolf Warrior X PLUS Gatudäck
  Kaabo Wolf Warrior är designad för den ultimata terrängupplevelsen. Extrem acceleration och fantastisk körkomfort.
 • Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) NE

  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) NE
  Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverket:https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) NEXiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen erbjuder en räckvidd på 60 km per laddning och når en maxhastighet på 20 km/h. Med en stilren och säker portabel design kan den här scootern smidigt fällas ihop på endast 3 sekunder, vilket säkerställer bekväm mobilitet var du än befinner dig!Kraftfull elsparkcykel60 km räckviddHastighet: Max 20 km/hKraftfullt batteri & imponerande motorXiaomi 4 Pro 2nd Gen låter dig utforska städer utan bekymret för batteribegränsningar. Med en kraftfull batterikapacitet på 468 Wh (10,000 mAh) levererar denna elscooter en räckvidd på upp till 60 km på en enda laddning. Denna imponerande räckvidd är perfekt för både stadspendlare som reser långa sträckor och äventyrare som vill utforska avlägsna platser. Även med sina imponerande funktioner är elscootern fortfarande lätt att hantera vid 19 kg, vilket gör den smidig att bära med sig på alla resor.Inuti Xiaomi Pro 2nd Gen finns en stark och pålitlig 400W motor med en toppkapacitet på imponerande 1000W, utformad för att hantera olika terränger utan problem, inklusive backar på upp till 20%. Denna effektiva motor säkerställer en jämn och responsiv åktur och anpassar sig enkelt för förbättrad kontroll. Med bakhjulsdrift och en maximal hastighet på 20 km/h erbjuder den även en bekväm resa.Avancerat ljussystemUtrustad med lättanvända blinkers integrerad i styret, säkerställer Xiaomi 4 Pro 2nd Gen enkel signalering både dag- och nattetid, vilket ökar din synlighet för andra trafikanter. Med möjligheten att aktivera Auto-ljusfunktionen via Xiaomi Home Appen kan du njuta av sinnesfrid med vetskapen om att elscooterns ljus automatiskt kommer att lysa upp i svagt ljus, vilket förbättrar din synlighet och säkerställer en tryggare färd, även i mörker. Dessutom har elscootern en större och ljusare bakljus, det ger en ökad synlighet för fordon som närmar sig bakifrån. När bromsen appliceras, intensifieras bakljusets ljusstyrka.Portabel designXiaomi 4 Pro 2nd Gen förenar bekvämlighet och stil i sin design. Dess bärbara konstruktion med eleganta linjer prioriterar säkerhet framför allt. Dess fällmekanism är genialiskt utformad för snabb och ansträngningslös fällning på bara 3 sekunder, vilket gör det enkelt att förvara och transportera elscootern. Med en vikt på 19 kg uppnår elsparkcykeln den perfekta balansen mellan portabilitet och hållbarhet, vilket gör den lämplig för daglig användning. Oavsett om du pendlar till jobbet eller utforskar staden erbjuder denna elsparkcykel en bekväm och flexibel färd.EnergiåtervinningssystemUtrustad med en kraftfull batterikapacitet levererar Xiaomi 4 Pro 2nd Gen en effektiv och kontinuerligt jämn körning under alla äventyr. Elscootern har ett kinetiskt energiåtervinningssystem (KERS) som effektivt fångar och lagrar energin som genereras under bromsning. Den bevarade energin omvandlas till förlängd batteritid. Detta resulterar i en mer hållbar och effektiv körupplevelse som förbättrar både prestanda och miljövänlighet för elscootern.Pneumatiska däck & säkert bromssystemXiaomi 4 Pro 2nd Gen har 10-tums pneumatiska däck som förbättrar körupplevelsen jämfört med vanliga instegsmodeller. Med sin däckstorlek och slanglösa design erbjuder denna elscooter förbättrad stabilitet och grepp för en jämnare åktur på olika underlag. Elscootern är även utrustad med ett bromssystem som inkluderar en trumbroms fram och E-ABS bak. Denna konfiguration säkerställer en effektiv bromsning genom att kombinera traditionell styrning med elektronisk assistans för att förhindra slirning o

För att terrängkörning ska bli mjuk och följsam är det viktigt att elscootern har någon form av fjädring. Det kan vara hydraulisk fjädring, luftdämpare eller fjäderdämpare.

Dämpningen blir bäst om den finns både på fram- och bakhjulet men det är främst framhjulet som absorberar stötar från ojämnheter på vägen. Bakhjulsfjädring ger ökad stabilitet och kontroll vid höga hastigheter.

Avancerade elscootrar för terrängkörning låter dig bestämma hur mycket fjädring det ska vara. Manuellt kan man också justera trycket i luftfyllda hjul. Det kan finnas rekommenderade värden angivna som antingen PSI eller Bar. Använda vår omvandlare mellan psi och bar om du behöver.