Sparkcyklar

Populärt inom sparkcyklar

 • Urban - Smidigaste alternativet

  Urban - Smidigaste alternativet
  Lättviktad elscooter för snabb transport i innerstan. En användarvänlig elscooter med smarta och smidiga funktioner. Perfekt för kortare pendlingar, runt stan och snabba ärenden, modell Urban är&hellip:
 • E-Wheels E7 spärrad

  E-Wheels E7 spärrad
  En av våra tuffaste elsparkcyklar! Denna sparkcykel klarar alla utmaningar du kan möta på. Dubbel motor som ger 4800 max kraft! E-wheels E7 är utrustad med ett utmärkt dämpningssystem.
 • E-Wheels E4 V2 MAX - U/Spärr

  E-Wheels E4 V2 MAX - U/Spärr
 • E-WAY EL-SCOOTER E-250 MAX - 250W 8,5" hjul - Svart

  E-WAY EL-SCOOTER E-250 MAX - 250W 8,5
  br 20-25 km räckvidd 3 hastighetsinställningar IP56 godkänd 250 Watt Solida däck för att undvika punktering E-way E250 Max har en kraftfull motor och robust material i aluminium. Den nya AI-displayen visar allt du behöver: hastighet med 0,1 km noggrannhet, åtgärdsradie, batterinivå, laddningsläge, strålkastarfunktion, körlägen (3) och felkoder. Gummihandtagen på styret ger ett bra grepp. Här har du även reglage för gas och elektrisk broms. För din säkerhet finns även LED-lampa fram och bak, ringklocka och en kraftig skivbroms bak. E-way E250 Max är en el-scooter med en minimalistisk och snygg design i helsvart. Att kunna vika ihop den på endast 3 sekunder gör den idealisk att ha med sig överallt. Med en räckvidd på upp till 25km är det perfekt för dig som vill ta dig runt snabbt och enkelt i din hemort. IP56 godkänd vilket gör att du kan använda den även i lätt regn. Stället ger dig möjligheter att förvara din kickbike på ett lite värdigare sätt än de man bara kan lägga ned. Stället fälls givetvis ned likt på en cykel och fälls upp när det är dags att åka iväg. Med en laddningstid på endast 3h har du snabbt ett fullt batteri igen och är redo för nästa åktur! Laddning 230V laddare ingår Batteri Inbyggt uppladdningsbart batteri (6000mAh) Material Aluminiumram, gummihjul / handtag

Fler tips på sparkcyklar

 • NINEBOT By Segway Kickscooter T15E (20km/h)

  NINEBOT By Segway Kickscooter T15E (20km/h)
 • Micro - Maxi Deluxe Scooter - Pink (MMD021)

  Micro - Maxi Deluxe Scooter - Pink (MMD021)
 • Kaabo Wolf Warrior 11 Off-road Däck

  Kaabo Wolf Warrior 11 Off-road Däck
  Kaabo Wolf Warrior är designad för den ultimata terrängupplevelsen. Extrem acceleration och vild körkomfort!
 • Razor – S Sport Scooter - Blue (13073043)

  Razor – S Sport Scooter - Blue (13073043)
 • ROADSURFING The Legit Elektrisk Skateboard 250W (20 km/h)

  ROADSURFING The Legit Elektrisk Skateboard 250W (20 km/h)
  br p Glid fram på gatorna med Roadsurfing The Legit Elektrisk skateboard som ger dig en maxhastighet på 20 km/h och en räckvidd på upp till 15 km. Oavsett om du är en nybörjare eller har erfarenhet så kommer du få en utmärkt körupplevelse med denna bräda. /p h3 Hastighet och prestanda /h3 p Du tar dig både snabbt och enkelt dit du ska med The Legit. Tillsammans med batteriet på 400 mAh och brädans 83 mm navmotor så levererar denna elektriska skateboard dig en topphastighet på 20 km/h och en räckvidd på hela 15 km. Brädan har 3 olika hastigheter (långsamt läge, mediumläge och snabbt läge) för att du ska kunna välja den hastighet som passar var du befinner dig. /p ul li Långsamt läge: max 10 km/h /li li Medium läge: max 15 km/h /li li Snabbt läge: max 20 km/h /li /ul h3 Senaste teknologin /h3 p The Legit kommer utrustad med Hobbywing Single ESC som gör att du kan manövrera brädan med utmärkt precision. Känn fullkontroll över brädan medan du glider fram på gatorna. /p h3 Syns med The Legit även på mörkare tider av dygnet /h3 p Skateboarden kommer med E/IA-godkända reflexer och strålkastare/baklyktor som ger en sikt på upp till 300 meter. Kommer även med automatiskt bromsljus så andra fordon eller fotgängare ser tydligt när du bromsar in. /p h3 Lätt att ta med sig /h3 p Ta enkelt med dig denna elektriska skateboard tack vare dess lätta vikt på enbart 5.5 kg. The Legit kommer i en kompakt storlek som gör den både lätt att förvara men även enkel att ta med sig på tåg, bilfärder eller buss. /p h3 Tillverkad i förstklassigt material /h3 p Roadsurfing har noga valt ut förstklassigt material till The Legit för att ge brädan en helt otrolig hållbarhet. Däcket är tillverkat av 8 lager av solid kanadensisk lönn, de robusta 80a durometer polyuretanhjulen och det solida ABS + PC-huset ger hållbarhet och lång livslängd. /p
 • Ferrari Sparkcykel FXK30 Gul

  Ferrari Sparkcykel FXK30 Gul
 • Rull Elscooter Nitrox Alu-6 V2 250W Svart

  Rull Elscooter Nitrox Alu-6 V2 250W Svart
 • Skotero Bamox, Elscooter

  Skotero Bamox, Elscooter
  Bamox Elscooter med fotpedalmma händer eller en smärtsam handled är ett minne blott på grund av fotgasen på denna grymt coola scooter. Detta gör att Bamox sticker ut från resten av alla elektriska&hellip:
 • Rull Elscooter Nitrox Joy Röd

  Rull Elscooter Nitrox Joy Röd
 • GLOBBER - Primo Foldable Scooter - Pink (430-110-2)

  GLOBBER - Primo Foldable Scooter - Pink (430-110-2)
 • Kaabo Mantis 10 PRO+ MINIMOTORS - Svart U/Spärr

  Kaabo Mantis 10 PRO+ MINIMOTORS - Svart U/Spärr
  Mantis Pro från världsberömda Kaabo, ligger i framkant av elitskoter. Modellen hyllas i alla onlineforum för att ha den perfekta balansen mellan funktionalitet, kraft, räckvidd och vikt.
 • Nebulus - Big Wheels Scooter (115-SV20677)

  Nebulus - Big Wheels Scooter (115-SV20677)
 • Razor A125 Scooter - Blue GS

  Razor A125 Scooter - Blue GS
  Razor A125 är en klassisk scooter baserad på deras ikoniska A modellBaserad på samma specifikationer som gjorde A modellen till en klassiker.Vad sägs om den patenterade mekanism för att enkelt fälla&hellip:
 • Razor Sport Scooter - Blue

  Razor Sport Scooter - Blue
  Razor S Sport scooter är en tidlös klassikerAnodiserad i starka färger, patenterad mekanism för att enkelt fälla ihopa scootern.Trots sin starka konstruktion i stål så är den även lätt att bära&hellip:
 • Razor - Turbo A Electric Scooter - Black (13173803)

  Razor - Turbo A Electric Scooter - Black (13173803)
 • Stiga STR Air scooter 16" Silver

  Stiga STR Air scooter 16
  Stor sportsparkcykel för hög fart och stabil åkning. De stora lufthjulen gör att Air Scootern passar för åkning på olika underlag. Med handbroms på både fram- och bakhjul samt bekvämt och stadigt&hellip:
 • L.O.L. Surprise! - Folding Kick Scooter- Stripes (652011)

  L.O.L. Surprise! - Folding Kick Scooter- Stripes (652011)
 • DENVER SEL-65110 El-scooter 250W (20 km/h) - Vit

  DENVER SEL-65110 El-scooter 250W (20 km/h) - Vit
  Maxhastighet på 20 km/h 250W motor Fulladdat batteri har en räckvidd på upp till 12 km Hopfällbar Belysning och reflexer både fram och bak Ringklocka inkluderat Slipp slösa tid på onödiga gångavstånd, med Denver SEL-65110 El-scooter tar du dig fram snabbare och smidigare dit du ska. El-scootern har en lättvikt på enbart 10 kg och kan fällas ihop så du enkelt kan ta med den i bilen eller bussen. Kommer med ett stabilt bromssystem som har en elektronisk broms på framdäcket och en manuell fotbroms på det bakre däcket. Denna el-scooter är för dig som vill både ta dig fram snabbare men även ha den kompakta designen så att du kan bära den vid behov. Motor och batteri Motorn har en styrka på 250W som klarar av en hastighet på upp till 20 km/h. Batteriet som driver motorn är ett inbyggt, uppladdningsbart 4000 mAh batteri som klarar av att ta el-scootern framåt upp till en räckvidd på 12 km. Ladda sedan snabbt upp batteriet till fullt på enbart 2-3 timmar. Multifunktionell display El-scootern har en multifunktionell display placerad på styret som visar hastighet, distans, indikator med batteristatus och växelindikator. Du får därför fullkontroll över hur fort du kör, hur långt du kört och när din el-scooter behöver laddas. Tål fukt med sin IPX4-klassning Denver SEL-65110 El-scooter kommer IPX4-klassad vilket betyder att den kan stå emot vattenstänk så att du kan köra den vid regn. Däremot innebär det att el-scootern inte är 100% vattentålig och bör därför inte köras igenom vattenpölar eller sänkas ner i djupare vatten.
 • Rull Elscooter EV-Ultra 2000W Svart/Röd

  Rull Elscooter EV-Ultra 2000W Svart/Röd
 • E-Wheels by Joyor F7+ Spärrad

  E-Wheels by Joyor F7+ Spärrad
  F-serien är elegant, praktisk och säker. Motorn mäter hela 1000W maxeffekt, stark klätter- och accelerationsegenskaper! Upp till 80 km räckvidd och mycket bekväma dämpare fram och bak. Specialanpassad för svenska väderförhållanden.
 • Xiaomi Mi Pro 2 Elscooter med 45 km räckvidd

  Xiaomi Mi Pro 2 Elscooter med 45 km räckvidd
  Xiaomi Mi Pro 2 är nya generationens eleganta och portabla elscooter som glider fram på vägarna och enkelt fälls ihop på 3 sekunder. Upp till 45 km räckvidd tack vare enormt batteripack på 474 Wh. 25 km/h maxhastighet och klarar upp till 20% lutning tack vare kraftig motor på 300 W. Bromssystemet har ABS och regenerativ bromsning för säkrare åkande och längre räckvidd.
 • Our Generation - Pink Scooter (737131)

  Our Generation - Pink Scooter (737131)
 • PUKY - R1 Scooter - Pink (5172)

  PUKY - R1 Scooter - Pink (5172)
 • GLOBBER - Scooter - PRIMO V2 - Blue (422-101-3)

  GLOBBER - Scooter - PRIMO V2 - Blue (422-101-3)
 • Streetsurfing - Torpedo Scooter - Pink Renegade (ss-04-15-021-4)

  Streetsurfing - Torpedo Scooter - Pink Renegade (ss-04-15-021-4)
 • Trehjulig Sparkcykel, Greta Gris

  Trehjulig Sparkcykel, Greta Gris
  En fin och färgklad sparkcykel med 3 hjul och Greta Gris-motiv. Rolig sparkcykel som hjälper ditt barn att öva upp sin balans tack vare 2 hjul på baksidan. Heltryckt halkskyddad fotplatta med släta&hellip:
 • Elscooter 2400W Premium svart

  Elscooter 2400W Premium svart
  Elscooter med dubbla motorer och en motoreffekt på 2400 W En kompakt elscooter i snygg slimmad utformning och ståplatta i aluminium som tar dig fram snabbt och smidigt. Utrustad med hela två motorer och med en motoreffekt på 2400 W och ett kraftfullt litiumbatteri från LG är detta vår premiummodell. Elscootern är utrustad med två starka motorer, en fram- och en bakmotor (1200 W vardera), två 12” racingdäck, går upp till 70 km/h och har inga problem att bära en fullvuxen människa då den maximala användarvikten är 120 kg. Tack vare sin lätta vikt och hopfällbara konstruktion kan den packas ihop och tas med överallt utan problem. Kraftfullt litiumbatteri från LG Alla våra premiummodeller av elscootrar är utrustade med kraftfulla litiumbatterier från LG. Denna elscooter är utrustad med ett kraftfullt litiumbatteri från LG (värde ca 4000 kr mer än märkeslösa batterier) med en batteristyrka på 18 Ah som ger dig som kund en garanti för bra kvalité. Fördelen med att välja en elscooter med litiumbatteri är att det kan laddas väldigt många gånger, har väldigt låg vikt och kräver minimal skötsel jämfört med ett vanligt blybatteri. Laddtiden är 4-12 timmar och på en laddning tar du dig upp till 60 km. Tänk på att räckvidd och hastighet kan variera beroende på körsätt, underlag och vikt. Fullutrustad elscooter Med denna elscooter väntar en rolig körupplevelse. Den är utrustad med rejäla skivbromsar som gör att du säkert och enkelt kan stanna. Elscootern har fjädring både bak och fram som gör att den går mycket fint, samt fram- och baklysen så att du syns ordentligt. Laddare medföljer. Hastigheten styrs via knapptryckning. En digital LCD-display som bland annat visar hastighet, batterinivå, tid och ackumulerat avstånd sitter monterad på framstyret. Allt du behöver medföljer Batteri, batteriladdare och ett litet verktygsset medföljer. Ej lämplig för små barn, men passar såväl äldre som unga vuxna. Är du osäker på vilken storlek på elscooter som är lagom? Läs gärna våra rekommendationer » Observera att denna produkt är inte tillåten att lagligt framföras på allmän väg, pga max tillåten hastighet (20 km/tim) överskrids.
 • My Hood - Scooter 200 - Pink (505159)

  My Hood - Scooter 200 - Pink (505159)
 • Razor Carbon Lux Scooter - Black

  Razor Carbon Lux Scooter - Black
  Razor Carbon Lux är en sparkcykel för dig som söker en smidig och stilren scooterMed sin antihalk ytan på ståplattan och ställbart styre så passar den även långa personer.Dom stora 8? (200mm)&hellip:
 • XIAOMI Mi Electric Scooter PRO2 Nordic Edition (20 km/h) - 300W

  XIAOMI Mi Electric Scooter PRO2 Nordic Edition (20 km/h) - 300W
 • PUKY - R1 Scooter - Blue (5176)

  PUKY - R1 Scooter - Blue (5176)
 • Rull Elscooter 250 W EXTREME Svart

  Rull Elscooter 250 W EXTREME Svart
 • Rull Elscooter 2000W 60V Race Svart

  Rull Elscooter 2000W 60V Race Svart
 • Nebulus - Junior Twist Scooter, Black

  Nebulus - Junior Twist Scooter, Black
 • Stiga - TrickScooter - Hood - Black (80-7456-01)

  Stiga - TrickScooter - Hood - Black (80-7456-01)
 • Razor - A6 Scooter - Silver (13073013)

  Razor - A6 Scooter - Silver (13073013)
 • Micro - Mini2go Deluxe Scooter - Pink (MMD029)

  Micro - Mini2go Deluxe Scooter - Pink (MMD029)
 • ​Paw Patrol - Scooter (83134)

  ​Paw Patrol - Scooter (83134)
 • Rull Elscooter 1000W 48V Race VIT

  Rull Elscooter 1000W 48V Race VIT
 • Dantoy - Scooter - Red (3331)

  Dantoy - Scooter - Red (3331)
 • Övrigt Lek Scooter skidor 2 pack

  Övrigt Lek Scooter skidor 2 pack
  Tillbehör till sparkcykel Lösa skidor som passar till de flesta sparkcyklar på marknaden. Tillverkade i en last som klarar det nordiska klimatet utan problem. Levereras med fästskruvar och sexkantnyckel.&hellip:
 • Stiga STR Kick Scooter Route 200-S

  Stiga STR Kick Scooter Route 200-S
  Hopfällbar sportsparkcykel med stora hjul för mer fart. Modern design och STIGAs specialutvecklade stabilitetssystem för säker och stabil åkning. - Justerbar höjd 86-101cm - Passar åkare från 7&hellip:
 • Vsett 9 - 52V 13Ah - 25km/h

  Vsett 9 - 52V 13Ah - 25km/h
  Vsett är den överlägset största nyheten för elscooterindustrin år 2021. Det här är elscootrar på högsta nivån som finns och vi är stolta över att kunna presentera Vsett i Sverige.
 • Razor - A5 Scooter - Silver (13073001)

  Razor - A5 Scooter - Silver (13073001)
 • E-Wheels E2S V2 MAX

  E-Wheels E2S V2 MAX
  E-wheels E2S MAX kommer att sätta en ny standard på marknaden och det förväntas verkligen att den kommer ta testerna med storm! Uppgraderad motor med imponerande 1200W (max) och större batteri på 650wh!
 • Rull Elscooter Nitrox Carbon-5 V3 250W Svart

  Rull Elscooter Nitrox Carbon-5 V3 250W Svart
 • E-Wheels E4 u/spärr

  E-Wheels E4 u/spärr
  E-wheels E4 är äntligen här och sätter verkligen en ny standard på marknaden! Här får du rå motoreffekt på imponerande 1200w (max), 50 km optimal körsträcka och bra körkomfort till ett fantastiskt pris. Definitivt den BÄSTA pendlarmodellen i sin prisklass
 • Razor Flashback Scooter - Pink

  Razor Flashback Scooter - Pink
  Razor Flashback sparkcykel tar dig tillbaka till 80- och 90-talets gyllene era av BMX och Razor´s ursprungDen är lika härlig att titta på som den är att köra med sin färgglada design.Den har dubbla&hellip:
 • Razor A125 Scooter - Clear GS

  Razor A125 Scooter - Clear GS
  Razor A125 är en klassisk scooter baserad på deras ikoniska A modellBaserad på samma specifikationer som gjorde A modellen till en klassiker.Vad sägs om den patenterade mekanism för att enkelt fälla&hellip:
 • Denver Elsparkcykel Kids Electric KickScooter Vit/Svart

  Denver Elsparkcykel Kids Electric KickScooter Vit/Svart
 • Razor - A5 Scooter - Pink (13073064)

  Razor - A5 Scooter - Pink (13073064)