Elsparkcyklar

Ta del av vår guide till elsparkcyklar så att du lättare kan välja vilken elscooter du ska köpa. Se och jämför priser på eldrivna sparkcyklar online. Vi har sammanställt och listat modeller från många olika märken. Du kan jämföra populära elsparkcyklar här och klicka dig vidare till återförsäljaren.

Populärt inom elsparkcyklar

Fler tips på elsparkcyklar

 • Elscooter 3200 W Premium Borstlös navmotor 70 km/h Lyfco

  Elscooter 3200 W Premium Borstlös navmotor 70 km/h Lyfco
  Elscooter med hela två borstlösa navmotorer på totalt 3200 W En kompakt elscooter i slimmad design med snygga röda detaljer som med sina två urstarka motorer tar dig fram både snabbt och smidigt. Den har en bred ståplatta i aluminium, är ihopfällbar och kan tack vare sin lätta vikt tas med överallt utan problem. Elscootern har två 10” racingdäck, går upp till 70 km/h och är utrustad med två starka 1600 W bortslösa underhållsfria navmotorer. Du kan med en enkel knapptryckning växla mellan enkel och dubbel motoreffekt, beroende på hur fort du vill köra. Väljer du att köra på dubbel blir effekten hela 3200 W. Den maximala användarvikten är 120 kg. Kraftfullt litiumbatteri från LG Elscootern är utrustad med ett kraftfullt litiumbatteri från LG (52 V 18 Ah). Fördelarna med att välja en elscooter med litiumbatteri är att batteriet har en betydligt längre livslängd och därför kan laddas väldigt många gånger. Förutom sin långa livslängd har litiumbatteriet extremt låg vikt och är näst intill underhållsfritt jämfört med ett vanligt blybatteri. Laddtiden är 6-8 timmar och på en laddning tar du dig upp till 60 km. Tänk på att räckvidd och hastighet kan variera beroende på körsätt, underlag och användarvikt. Hydrauliska bromsar En rolig körupplevelse väntar med denna elscooter. Den är utrustad med hydrauliska skivbromsar, som inte bara är mycket mer responsiva och kräver mindre underhåll än mekaniska bromsar, utan även ger en bättre körkänsla och maximal kontroll även vid tvära inbromsningar. Detta gör scootern till ett roligt och agilt lekfordon. Fullutrustad elscooter För att förhöja din körupplevelse ytterligare är scootern även utrustad med en praktiskt placerad LCD-display på styret som visar allt från hastighet till batterinivå och distans. Den har också utrustats med dubbla framlysen, tuta och LED-lyse baktill som gör att du både syns och hörs ordentligt. Laddare medföljer givetvis och är inget extra du behöver köpa till. Allt du behöver medföljer Batteri, batteriladdare och ett litet verktygsset medföljer. Ej lämplig för små barn, men passar såväl äldre som unga vuxna. Är du osäker på vilken storlek på elscooter som är lagom? Läs gärna våra rekommendationer » Observera att denna produkt är inte tillåten att lagligt framföras på allmän väg, p.g.a. max tillåten hastighet (20 km/tim) överskrids.
 • Elscooter DYU D3F 10Ah

  Elscooter DYU D3F 10Ah
  Elscooter DYU D3F är en välbyggd elscooter i kompakt format men med en något större hjuldiameter, 14 tum, jämfört med DYU D1F. DYU D3F är även 15 cm längre och 5 cm högre, vilket gör att även längre personer kan sitta bekvämt. Trots sin kompakthet är elscooters från DYU utformade med tonåringar och vuxna i fokus - det går alltså alldeles utmärkt att använda scootern som fullvuxen (max last 120 kg). Med sin nätta vikt på endast ca 17 kg och det vikbara styret är det enkelt att alltid få plats med scootern oavsett om den ska med i bilens bagageutrymme och hänga med in till stan eller stuvas in i husvagn eller båt för semestern. Med motoreffekt på 250W och en toppfart på 20 km/h får DYU D3F framföras på allmän väg med samma trafikregler som för en vanlig cykel. Det inbyggda litiumbatteriet (36V 360Wh) ger upp till 20-25 km räckvidd per laddning (beroende på lastvikt, körstil etc).
 • Elscooter NITROX 1600W 48V Borstlös Dirt

  Elscooter NITROX 1600W 48V Borstlös Dirt
  Ett riktigt monster bland elscooters med en råstark 1600W 48V borstlös elmotor! Förutom riktigt bra fartresurser har motorn grym ork samt tål högre belastning än standardmotorer. Den borstlösa motorn har en högre verkningsgrad jämfört med vanliga elmotorer, vilket resulterar i längre räckvidd och mer kraft. I detta utförande är scootern utrustad med halvgrova allround-däck som fungerar fint för asfaltskorning men även ger bra grepp på sämre underlag. Den relativt höga däckprofilen ger god komfort även på ojämna underlag och ger ett tufft off road-utseende. Även om scootern i första hand är gjord för plusgrader ger däckmönstringen överraskande bra grepp på snömodd. NITROX 1600W har fartresurser så att det räcker och blir över, toppfarten har mätts uppåt 50 km/h (varierar beroende på förarvikt etc.), och det med en acceleration som heter duga! Även om den skyhöga toppfarten kanske inte alltid är fullt nödvändig för gemene användare så är råkrften hos motorn mycket uppskattad när du kommer till branta motlut. Räckvidden är upp till 25 km/laddning under goda förhållanden samt ekonomisk körstil, därefter laddas batterierna upp på cirka 6-8 timmar. Om du inte behöver full motorstyrka finns en EcoDrive-knapp på styret för att växla motorstyrkan till 800W, vilket genererar längre räckvidd. *OBS: För att få framföra en elscooter på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elscooter har prestanda som överstiger detta så skall denna elscooter endast framföras på inhägnat område.
 • Vsett 8+ 25km/t

  Vsett 8+ 25km/t
  Upplev den helt nya generationen elektriska skotrar med Vsett 8+. Med ett imponerande 48V 16Ah - batteri och en räckvidd på upp till 90km är detta den elektriska skotern för dig som vill åka Vsett 8+ hela dagen på bara en laddning! Vi är stolta över att kunna presentera Vsett i Sverige.
 • Elscooter NITROX 800W Dirt

  Elscooter NITROX 800W Dirt
  Vår populära Elscooter 800W EcoDrive med uppdaterad framvagn för stadigare körkänsla. Utrustad med praktisk LED belysning som drivs av scooterns batteri, och baklyset har en bromsljusfunktion. Drivs av ett 36V Heavy Duty-batteripaket. I detta utförande har scootern halvgrovt däckmönster för att ge bra grepp även på grus och gräs. lscooter Nitrox 800W är en kraftfull scooter byggd i första hand för vuxna. Elmotorn ger 800W kontinuerlig effekt vilket ger en toppfart om ca: 25 km/h samt bra kraft i motlut. På styret finns en knapp där du enkelt kan strypa motorstyrkan för att spara batterikapacitet. Motorn är en underhållsfri DC elmotor som drivs av ett kraftfullt batteripaket om 36V 12Ah. Batteripaketet består av tre seriekopplade blyackumulatorer om 12V 12Ah/st (36V 12Ah totalt). Räckvidden på fordon är svårt att ange exakt eftersom det beror på en mängd olika faktorer, men under optimala förhållanden kan denna elscooter ta dig uppåt 20 km. På styret finns en batteriindikator som visar aktuell batteristatus. Det gäller även att få stopp på scootern i alla lägen. Nitrox 800W är därför utrustad med ett effektivt skivbromssystem både fram och bak. Modellen har kaxigt röda bromsok vilket ger ett sportigt utseende. Elscooter Nitrox 800W är utrustad med en justerbar och löstagbar sadel. Sadelstolpen kan enkelt plockas bort utan verktyg om du önskar köra utan. Det går enkelt att vika ihop scootern om du t.ex. vill lyfta in den i bagageutrymmet på en bil. Vidare har scootern stötdämpning samt strömsnål LED-belysning både fram och bak. *OBS: För att få framföra en elscooter på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elscooter har prestanda som överstiger detta så skall denna elscooter endast framföras på inhägnat område.
 • Navee Electric Scooter S65 (EU) 500W

  Navee Electric Scooter S65 (EU) 500W
  Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverket:https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Kraftfull utformning En kraftfull motor på 500w sätter prägeln på denna elsparkcykel – motorns utformning och kapacitet möjliggör en acceleration på upp till 25km/h och 25% klättringsvinkel. Elsparkcykeln innehar även ett stort litiumbatteripaket som gör det möjligt att transporteras hela 65km, kombinationen av dessa två tekniska egenskaper och dubbel fjädring fram och bak gör att åkaren kan ta sig fram smidigt, säkert och effektivt. S65 har också dubbla bromssystem skapa en säkrare och mer kontrollerad inbromsning. Elsparkcykeln besitter även tre olika lägen sport 25km/h, standard 15km/h och gång 5km/h, detta gör att användaren får en säker åk upplevelse och kan hantera olika situationer under den vardagliga pendlingen. Däcken är 10-tums slanglösa pneumatiska däck för en mjukare åktur de består alltså endast av luft, punktering är inget man behöver oroa sig för eftersom däcken är självförslutande. Däckens grepp och tålighet gör även att den utan problem kan hantera vatten så väl som de flesta väderklimat. Hopfällbar och portabel S65 är ergonomiskt konstruerad och har inte bara säkerhet i fokus utan även att den ska vara smidig och flexibel. Elsparkcykeln väger 24,3kg och kan smidigt fällas ihop efter användning och transporteras ergonomiskt dit den ska förvaras och laddas under dagen. Elsparkcykeln är tillverkad av aluminium som gör den både tålig och lätt att bära samt att den har en maxvikt på 120kg. Dessutom har S65 en rejäl ståplatta som är 17cm bred som gör åkturen ännu mer stabil. Enkel manöverering Navees S65 har i avsikt att förenkla användarens liv – därav har elsparkcykeln en väl uttänkt design där man tänkt på det mesta detaljer. Styret har en multifunktionell Led display som gör det möjligt att se kördata, hastighet, körläge och batteritid under tiden den används. För extra känsla av komfort är handtagen gjorda av TPE material för att man ska ha ett bra grepp. Den har även lampor fram och bak för att vara extra synlig i mörker för andra trafikanter – allt för en säkrare åktur. Bluetooth Navees smarta app gör det enkelt att sammankoppla telefonen till appen för mer kördata. Applikationen gör det möjligt att se ytterligare information om elsparkcykeln. Här kan du få information om sträckor, batteritid, kvarstående räckvidd och annan bra information. - Kraftfull motor - tillåter och levererar en hastighet upp till 25km/h - Räckvidd 65km – Stort litiumbatteri - Tre körlägen – Gång, standard och sport - Fram och bak fjädring – klarar en variation av underlag
 • Elscooter Nitrox H10 - Solid

  Elscooter Nitrox H10 - Solid
  Elsparkcykel Nitrox H10 Solid är nya generationens scooter med en fräsch design och solida däck som verkligen skiljer dig från mängden! Denna lagliga elscooter har lång räckvidd och tack vare designen vid framhjulet är det inte några problem att låsa fast din scooter. Prestanda och användning Nitrox H10 är en perfekt elscooter för att ta sig runt i stadsmiljö. Motoreffekten på 250W och toppfarten på ca 20 km/h gör den laglig att framföra på allmän väg med samma trafikregler som en cykel. Scooter viks enkelt ihop och dess lätta vikt gör det enkelt att lyfta in den i bagageluckan på bilen eller att ta med den på tåg och buss. Räckvidden är svår att precisera exakt då det beror på en mängd faktorer. En fingervisning är 35 km vid ekonomikörning. Du laddar scootern med medföljande laddare i ett vanligt vägguttag, en full laddning tar ca 5 timmar. Displayen på styret visar hastighet, sträcka och batteristatus. Gasar gör man med höger hands tumme och bromsar med ett bromsreglage på vänster sida. Design Nitrox H10 är både snygg och funktionell design. Tack vare designen på framhjulet kan du enkelt kan låsa fast din scooter när du inte använder den. Displayen är snyggt integrerad i styret vilket bidrar till den slimmade designen. Belysningen är snyggt integrerad i elscootern utan att kompromissa på säkerheten. Säkerhet Nitrox H10 är försedd med ett dubbelt bromssystem i form av trumbroms fram och elektronisk (återladdande) broms bak. Båda bromsarna aktiveras när du trycker ned bromshandtaget. All nödvändig belysning finns integrerad i elscootern. Motor och batteri Nitrox H10 är försedd med en högeffektiv borstlös navmotor, placerad i bakhjulet, med en motoreffekt på 250 Watt. Denna typ av motorer är mycket energieffektiva och fordrar verkligen minimalt underhåll. Elmotorn får sin kraft från ett 360 Wh stort lithiumbatteri, vilket ger en räckvidd på uppemot 35 km vid ekonomisk användning. Nitrox H10 Solid har solida däck och behöveralltså aldrig fyllas på med luft. Dessutom slipper du irriterande punkteringar. Batteriet laddas upp på ca 5 timmar vid full laddning med den medföljande laddaren. Leverans, retur och betalning För produkter som finns i lager sker leverans vanligtvis inom 2-5 vardagar hem till dig med fri frakt. Du har förstås 14 dagars returrätt. Vid retur ska varan återsändas i väsentligen oförändrat skick. För extra trygghet erbjuder vi även öppet köp i upp till 60 dagar utöver den vanliga returrätten. Detta gäller vid obruten förpackning. Betalning via Kort eller Klarna. Välj det betalsätt som passar dig bäst i kassan.
 • Elsparkcykel Denver Electric Kick Scooter Orange

  Elsparkcykel Denver Electric Kick Scooter Orange
 • Elsparkcykel Denver Kids Electric KickScooter Svart

  Elsparkcykel Denver Kids Electric KickScooter Svart
 • Elscooter Rull EV-Ultra 2000W Svart/Gul

  Elscooter Rull EV-Ultra 2000W Svart/Gul
 • Elscooter Rull Nitrox Alu-6 V2 250W Svart

  Elscooter Rull Nitrox Alu-6 V2 250W Svart
 • Elsparkcykel Nitrox Junior

  Elsparkcykel Nitrox Junior
  Denna färgsprakande scooter i slimmad design är det senaste tillskottet i vår elscooterkategori för barn. Med hjälp av elmotorn kan man snabbt sticka över till polaren och detta utan att ens behöva sparka. Nitrox Junior levererar körglädje samtidigt som den tar dig från en punkt till en annan. Scootern har ett batteri av typen Litium-Ion med kapacitet på 2,4Ah vilket ger dig en räckvidd på upp till 10 km per laddning*. Elsparken är dessutom IP-klassad i enlighet med IPX4, vilket innebär att den klarar vattensprut från alla riktningar. Börjar det regna under turen är det alltså ingen fara! Med en maxhastighet på 6 km/h kan du som förälder med enkelhet hänga med barnet ut på en runda medan barnet fortfarande känner av fartens pirr i magen. Du kan ändra maxhastigheten mellan 6km/h eller 10 km/h och gör det då med ett dubbeltryck på strömbrytaren vid sidan av scootern. Gasar gör man genom att med foten trycka på en knapp på scooterns fotbräda och samtidigt skjuta ifrån. Med ett enkelt tryck på bakskärmen bromsar du farten. Då elscootern endast väger 4,2 kg och dessutom har hopfällbara handtag är den lätt att ta med på exempelvis skolbussen eller förvara i garderoben. Perfekt scooter för den unga publiken! *Räckvidden är uppmätt under optimala förhållanden. Notera att räckvidden påverkas av körstil, förarvikt, körunderlag mm.
 • Elscooter Nitrox H60

  Elscooter Nitrox H60
  En kraftfull och laglig elscooter i allra högsta kvalitet från svenska Nitrox. En stabil SUV-elsparkcykel med snygg, slimmad design. Prestanda och framkomlighet Att scootern endast väger 17 kg tillsammans med en effektiv 250W motor gör att H60 tar sig fram på de flesta platser. Backar upp till 15 graders lutning är till exempel inga problem. De stora luftfyllda 8,5” däcken tillsammans med stötdämpning bak ger dig en bekväm körupplevelse. Batteriets stora kapacitet på 360Wh betyder att du kan ta dig upp till 35 km (!) på en och samma laddning. Design SUV-designen med den breda ståplattan och de stora däcken tillsammans med elscooterns prestanda och teknik gör den till en perfekt pendlingsscooter. Ramen är tillverkad med en magnesiumlegering vilket gör den både stark och lättviktig. Du fäller enkelt och snabbt ihop hela elscootern på endast 3 sekunder med den patenterade ihopfällningstekniken. Teknik LED-belysningen fram och bak är kvalitetscertifierade. Den eleganta LED-skärmen ger dig en snabb överblick och batteriet är skyddad med 6 olika tekniker för att förlänga och behålla batteriets egenskaper, kapacitet och livslängd. Säkerhet Noggrant tillverkad, med strikta kvalitetsinspektioner är denna elscooter från Nitrox mycket säker. Utrustad med trumbroms fram och skivbroms bak blir inbromsningen snabb och effektiv.
 • Kaabo Mantis 8 u/spärr

  Kaabo Mantis 8 u/spärr
  Mantis från världsberömda Kaabo, ligger i framkant av elitskoter. Modellen hyllas i alla onlineforum för att ha den perfekta balansen mellan funktionalitet, kraft, räckvidd och vikt. Levereras med dubbelmotor för råa klättringsegenskaper!
 • NINEBOT By Segway Kickscooter D18E (25 km/h)

  NINEBOT By Segway Kickscooter D18E (25 km/h)
  Åk säkert på vägarna För att garantera säkerheten för alla förare har alla modeller fram-, broms- och bakre LED-ljus. Med det inbyggda frontljuset på 2,1 W kan du tydligt se din väg när som helst på dygnet. Utöver lamporna kommer alla modeller med certifierade E-MARK-reflektorer på fram-, sida- och bakdelen av KickScooter, vilket gör det enkelt att upptäcka dig i de svaga ljusförhållandena när ett ljus visas i din riktning. Säkerhet och komfort tack vare de stora däcken Alla modeller i D-serien har 10-tums stora luftdäck med innerslangar för att ge dig en bekväm och smidig körning. Polymerfodret och den slitstarka tråden i däcken ger stabilitet och bästa hållbarhet. På hjulen hittar du även de två oberoende bromsarna som styrs av spaken. På framhjulet har vi ett elektroniskt låsningsfritt bromssystem (E-ABS) och på bakhjulet har vi en trumbroms. Kombinationen av dessa bromsar ger dig både mer stabilitet och säkerhet i dina pendlar. Pendla genom all terräng Med framhjulsdrift och hållbar framdrivning från motorn, som visas i kraftuttaget på KickScooters, kan du köra i alla typer av terräng. Stabil och lätt att bära D-serien har en dubbelrörsram som bildar en triangulär form, vilket skapar en stark och stabil struktur för KickScooters. Denna solida ram kan bära en nyttolast på upp till 100 kg. Dra nytta av Smart Battery Management System (BMS) D-serien levereras med ett batteri med ett återvinningssystem som garanterar att inget batteri går till spillo under hela resan och som noggrant övervakar dess prestanda.
 • Ninebot by Segway KickScooter Laddare till ES och E-serien

  Ninebot by Segway KickScooter Laddare till ES och E-serien
  Hem & Hälsa - Elfordon - Tillbehör - Ninebot by Segway KickScooter Laddare till ES och E-serien
 • Mercane MX60 Spärrad

  Mercane MX60 Spärrad
  Mercane levererar än en gång! MX60 är en mycket kraftfull elektrisk skoter utav bästa slag, med en rå motoreffekt på max 4800W effekt! Det stora batteriet på 1200 wh ger en optimal räckvidd på 100 km!
 • Elscooter Rull 1600W Race SVART

  Elscooter Rull 1600W Race SVART
 • Mercane MX60 U/Spärr

  Mercane MX60 U/Spärr
  Mercane levererar än en gång! MX60 är en mycket kraftfull elektrisk skoter utav bästa slag, med en rå motoreffekt på max 4800W effekt! Det stora batteriet på 1200 wh ger en optimal räckvidd på 100 km!
 • Elscooter Rull 800 W Dirt Med Lysen ORANGE

  Elscooter Rull 800 W Dirt Med Lysen ORANGE
 • Elscooter 1000W med sadel 38 km/tim Hopfällbar Lyfco

  Elscooter 1000W med sadel 38 km/tim Hopfällbar Lyfco
  Elscooter med 1000 W motor Tuff elscooter med hela 1000 W kedjedriven motor som går i upp till 38 km/tim. Mycket praktiskt transportmedel som knappt tar någon plats att förvara. Elscootern är utrustad med 10 luftfyllda racinghjul på stor aluminiumfälg. Scootern har LED-lyse både fram och bak, samt bromsljus bak. Motorn är mycket stark, och den har inga problem att bära en vuxen då maximala användarvikten är hela 120 kg. Denna elscooter är också utrustad med rejäla skivbromsar både bak och fram, vilket gör att du enkelt och säkert kan stanna. Bakdelen av scootern har en kraftig fjädring vilket gör att scootern går mycket mjukt. På styret finns en tydlig digital hastighetsmätare som även visar körsträcka mm. Fullutrustad elscooter Räckvidden på en laddning är upp till 30 km, men körsträckan beror bl.a på användarvikt och körsätt. Det går med en knapptryckning på styret att begränsa motorns effekt, om man tycker att 1000 W är för mycket. På handtaget ser du också kvarvarande batteristyrka. Sadeln (höj/sänkbar) är löstagbar om du hellre vill stå på scootern. Batteriet sitter monterat i en väska och kan lätt lyftas ut vid t.ex. laddning eller förvaring. Scootern är enkelt hopfällbar (utan verktyg på några sekunder) vilket är praktiskt t.ex. vid transport och förvaring. Sadelhöjden kan regleras mellan 74-96 cm. Styret är 107 cm högt. Allt du behöver medföljer Batteri, batteriladdare och ett litet verktygsset medföljer. Vi skickar med en mycket praktisk extern laddadapter utan kostnad, så att du även kan ladda batteriet utanför elscootern. Denna typ av adapter medföljer vanligtvis inte andra liknande elscootrar på marknaden. Utan laddadapter kan du inte ladda batteriet utanför scootern. Ej lämplig för små barn, men passar såväl äldre som unga vuxna. Är du osäker på vilken storlek på elscooter som är lagom? Läs gärna våra rekommendationer ». Observera att denna produkt är inte tillåten att lagligt framföras på allmän väg, pga max tillåten hastighet (20 km/tim) överskrids.
 • Elscooter Rull 250 W Lowrider Grön

  Elscooter Rull 250 W Lowrider Grön
 • Elscooter Rull EV-Ultra 2000W Svart/Grön

  Elscooter Rull EV-Ultra 2000W Svart/Grön
 • Elscooter Nitrox H10 - Solid

  Elscooter Nitrox H10 - Solid
  Elsparkcykel Nitrox H10 Solid är nya generationens scooter med en fräsch design och solida däck som verkligen skiljer dig från mängden! Denna lagliga elscooter har lång räckvidd och tack vare designen vid framhjulet är det inte några problem att låsa fast din scooter. Prestanda och användning Nitrox H10 är en perfekt elscooter för att ta sig runt i stadsmiljö. Motoreffekten på 250W och toppfarten på ca 20 km/h gör den laglig att framföra på allmän väg med samma trafikregler som en cykel. Scooter viks enkelt ihop och dess lätta vikt gör det enkelt att lyfta in den i bagageluckan på bilen eller att ta med den på tåg och buss. Räckvidden är svår att precisera exakt då det beror på en mängd faktorer. En fingervisning är 35 km vid ekonomikörning. Du laddar scootern med medföljande laddare i ett vanligt vägguttag, en full laddning tar ca 5 timmar. Displayen på styret visar hastighet, sträcka och batteristatus. Gasar gör man med höger hands tumme och bromsar med ett bromsreglage på vänster sida. Design Nitrox H10 är både snygg och funktionell design. Tack vare designen på framhjulet kan du enkelt kan låsa fast din scooter när du inte använder den. Displayen är snyggt integrerad i styret vilket bidrar till den slimmade designen. Belysningen är snyggt integrerad i elscootern utan att kompromissa på säkerheten. Säkerhet Nitrox H10 är försedd med ett dubbelt bromssystem i form av trumbroms fram och elektronisk (återladdande) broms bak. Båda bromsarna aktiveras när du trycker ned bromshandtaget. All nödvändig belysning finns integrerad i elscootern. Motor och batteri Nitrox H10 är försedd med en högeffektiv borstlös navmotor, placerad i bakhjulet, med en motoreffekt på 250 Watt. Denna typ av motorer är mycket energieffektiva och fordrar verkligen minimalt underhåll. Elmotorn får sin kraft från ett 360 Wh stort lithiumbatteri, vilket ger en räckvidd på uppemot 35 km vid ekonomisk användning. Nitrox H10 Solid har solida däck och behöveralltså aldrig fyllas på med luft. Dessutom slipper du irriterande punkteringar. Batteriet laddas upp på ca 5 timmar vid full laddning med den medföljande laddaren. Leverans, retur och betalning För produkter som finns i lager sker leverans vanligtvis inom 2-5 vardagar hem till dig med fri frakt. Du har förstås 14 dagars returrätt. Vid retur ska varan återsändas i väsentligen oförändrat skick. För extra trygghet erbjuder vi även öppet köp i upp till 60 dagar utöver den vanliga returrätten. Detta gäller vid obruten förpackning. Betalning via Kort eller Klarna. Välj det betalsätt som passar dig bäst i kassan.
 • Microgo Electric scooter M8 250W Black

  Microgo Electric scooter M8 250W Black
  MICROGO M8 Elscooter är den perfekta lösningen för dig som vill åka med stil och komfort. Med en maximal belastningskapacitet på 90kg är denna scooter byggd för att transportera de flesta av oss enkelt. Den har 6,5-tums solida gummidäck som ger en jämn åktur plus att du slipper bekymmer med punkteringar. Den kraftfulla 250W motorn ser till att du kommer upp i hastigheter upp till 20kmh. Ovan innebär att den klarar kraven från transportstyrelsen för att klassas som cykel.MICROGO M8 El-scooter har trots sin storlek också en imponerande räckvidd, vilket gör den till det perfekta valet för pendlare och för dig som åker i stadsmiljö. Du kan åka i upp till 20km på en enda laddning, vilket gör att föraren kan ta sig runt utan att behöva oroa sig för att batteriet tar slut. När det är dags att ladda, pluggar du bara in den och väntar tills batteriet laddas fullt ut.Förutom dess imponerande prestanda är MICROGO M8 El-scooter designad med bekvämlighet i åtanke. Den är hopfällbar vilket gör den lätt att förvara och transportera, medan den lätta konstruktionen gör den enkel att bära vid behov. Detta gör den till det perfekta valet för dig som vill ta med sin scooter på språng.Oavsett om du pendlar till skolan, jobbet utforskar staden eller helt enkelt har kul med vänner, är MICROGO M8 El-scooter det perfekta valet för dig som vill åka i stil och med komfort. Tveka inte utan skaffa din MICROGO M8 El-scooter idag och börja njuta av friheten på vägarna.*Kraftfull 250 Watt motor *Lång räckvidd på ca 21 kilometer och topphastigheter 20 km/h *Snabb laddning på 3,5-4,5 timmar *LED smart display 36V 5AH högkapacitetsbatteri *Kryssnings- och hastighetskontroll *Dubbla bromssystem
 • Elscooter Rull 2000W 60V Dirt ARMY GREEN

  Elscooter Rull 2000W 60V Dirt ARMY GREEN
 • Elscooter Rull 2000W 60V Race Vit

  Elscooter Rull 2000W 60V Race Vit
 • Elscooter Rull 350 W CHOPPER M. Lysen Orange

  Elscooter Rull 350 W CHOPPER M. Lysen Orange
 • Elscooter Rull 1000 W 48V Dirt Med Lysen SVART

  Elscooter Rull 1000 W 48V Dirt Med Lysen SVART
 • Elscooter Rull Nitrox X12 250W Svart

  Elscooter Rull Nitrox X12 250W Svart
 • E-Wheels E2S V2 MAX u/spärr

  E-Wheels E2S V2 MAX u/spärr
  E-wheels E2S MAX kommer att sätta en ny standard på marknaden och det förväntas verkligen att den kommer ta testerna med storm! Uppgraderad motor med imponerande 1200W (max) och större batteri på 650wh!
 • E-Wheels by Joyor F3+ u/spärr

  E-Wheels by Joyor F3+ u/spärr
  F-serien är elegant, praktisk och säker. Motorn mäter hela 1000W maxeffekt, stark klätter- och accelerationsegenskaper! Upp till 80 km räckvidd och mycket bekväma dämpare fram och bak. Specialanpassad för svenska väderförhållanden.
 • Elscooter Rull EV-Ultra 2000W Svart/Röd

  Elscooter Rull EV-Ultra 2000W Svart/Röd
 • Elscooter Rull Nitrox 120W Röd

  Elscooter Rull Nitrox 120W Röd
 • Trehjulig scooter Trigger, 500W

  Trehjulig scooter Trigger, 500W
  Elscooter Trigger är en trehjulig elscooter med stark motor och löstagbar sadel. Smidig trehjulig scooter med en stark och underhållsfri borstlös navmotor med 500W effekt och löstagbar sadel. Den borstlösa motorn har en högre verkningsgrad jämfört med vanliga elmotorer vilket resulterar i längre räckvidd och mer kraft. Drivs med ett kraftfullt 48V Heavy-duty batteripaket och har en toppfart om ca: 25-30 km/h (kan fartbegränsas till 15 km/h) med en räckvidd om upp till 25-30 km. Levereras med löstagbar sadel, framlampa och laddare. Både styre och sadel kan justeras i höjdled. Trigger är lika underhållande att köra som hobbyfordon som den är praktisk att använda för transport och hjälpmedel. Scootern kan antingen framföras stående eller med den medföljande sadeln. Om du väljer att åka stående kan du enkelt ta loss hela sadelstången så att den inte är i vägen.Kontruktionen är mycket rejäl och stadig med material i stål och aluminium. Även långa personer kan använda Trigger då styret är justerbart i höjdled. Om du vill ta med dig scootern i bagageutrymmet på din bil finns snabbkoppling för sadelstång samt en smidig hopfällningsfunktion för styret som sparar plats. På styret finns en kraftfull diodlampa med inbyggt tändlås, batteriindikator samt informationsdioder. Diodlampa finns även baktill med bromsljusfunktion. Styret kan justeras i höjdled och kan med snabbkoppling fällas ihop för att lättare få plats i t.ex. bagageutrymmet på en personbil.Den högeffektiva borstlösa navmotorn har en kontinuerlig effekt om 500W vilket gör den råstark. Även brantare backar klaras av med en vuxen passagerare och accelerationen och toppfarten om uppåt 30 km/h räcker till och blir över. För dig som vill köra på ett lugnare sätt finns en fartreglerare som stryper toppfarten till ca: 15 km/h och ger lugnare acceleration. Trigger drivs med fyra kraftfulla 12V Heavy-duty blyaccumulatorer som seriekopplats till 48V. Batterierna är helförslutna och underhållsfria, laddning sker i vanligt stickuttag med medföljande laddare. Levereras med löstagbar sadel, fram- och baklampa, verktygssats samt laddare. *OBS: För att få framföra en elscooter på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elscooter har prestanda som överstiger detta så skall denna elscooter endast framföras på inhägnat område.
 • ZERO 11X Offroad däck

  ZERO 11X Offroad däck
  ZERO 11X erbjuder extrem kvalitet, enorm motoreffekt, gigantiskt batteri, revolutionerande dämpare och vansinnig bromskraft! Otroligt stabil.
 • Elscooter Rull Nitrox Joy Röd

  Elscooter Rull Nitrox Joy Röd
 • Xiaomi Electric Scooter Riding Gloves XL

  Xiaomi Electric Scooter Riding Gloves XL
  Xiaomi Electric Scooter Riding GlovesVarma och vindtäta, perfekta för höst- och vintermånadernaXiaomi elektriska skoterhandskar har tre lager isolering. Det första lagret är gjort av ett tätt material som håller vinden ute, det andra är gjort av berikad bomull och i slutet finns ett lager av varm sammet. Använda din smartphone utan att ta av dig handskarnaMed tummen och pekfingret kan du styra smartphones och andra enheter, trots att du bär varma och bekväma handskar. Så du behöver inte utsätta händerna för väderförhållanden.Klass 4 vattenavvisande beläggningHandskarna håller dig torr trots dåligt väder. Handskarna är belagda med ett vattenavvisande material som stöter bort vattendroppar, och är därmed resistent mot snö och lätt regn. Dragkedjan har även ett nylonskydd mot vatteninträngning.Mångsidig användningXiaomi Electric Scooter Riding Gloves-handskar är lämpliga för utomhusaktiviteter och sport, oavsett om det är skidåkning eller vandring i bergen. En del av handflatan och fingrarna är täckta med ett slitstarkt silikonmaterial för ett bra grepp, så de är särskilt lämpliga för att åka cykel eller skoter.Funktioner:Material: 84% nylon + 16% spandexFyllning 100% polyesterTrim 100% polyesterBredd 11,5 cmLängd 27,7 cm
 • Elscooter NITROX 800W Dirt

  Elscooter NITROX 800W Dirt
  Vår populära Elscooter 800W EcoDrive med uppdaterad framvagn för stadigare körkänsla. Utrustad med praktisk LED belysning som drivs av scooterns batteri, och baklyset har en bromsljusfunktion. Drivs av ett 36V Heavy Duty-batteripaket. I detta utförande har scootern halvgrovt däckmönster för att ge bra grepp även på grus och gräs. lscooter Nitrox 800W är en kraftfull scooter byggd i första hand för vuxna. Elmotorn ger 800W kontinuerlig effekt vilket ger en toppfart om ca: 25 km/h samt bra kraft i motlut. På styret finns en knapp där du enkelt kan strypa motorstyrkan för att spara batterikapacitet. Motorn är en underhållsfri DC elmotor som drivs av ett kraftfullt batteripaket om 36V 12Ah. Batteripaketet består av tre seriekopplade blyackumulatorer om 12V 12Ah/st (36V 12Ah totalt). Räckvidden på fordon är svårt att ange exakt eftersom det beror på en mängd olika faktorer, men under optimala förhållanden kan denna elscooter ta dig uppåt 20 km. På styret finns en batteriindikator som visar aktuell batteristatus. Det gäller även att få stopp på scootern i alla lägen. Nitrox 800W är därför utrustad med ett effektivt skivbromssystem både fram och bak. Modellen har kaxigt röda bromsok vilket ger ett sportigt utseende. Elscooter Nitrox 800W är utrustad med en justerbar och löstagbar sadel. Sadelstolpen kan enkelt plockas bort utan verktyg om du önskar köra utan. Det går enkelt att vika ihop scootern om du t.ex. vill lyfta in den i bagageutrymmet på en bil. Vidare har scootern stötdämpning samt strömsnål LED-belysning både fram och bak. *OBS: För att få framföra en elscooter på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elscooter har prestanda som överstiger detta så skall denna elscooter endast framföras på inhägnat område.
 • Ninebot by Segway KickScooter Laddare MAX till G30/G30D

  Ninebot by Segway KickScooter Laddare MAX till G30/G30D
  Hem & Hälsa - Elfordon - Tillbehör - Ninebot by Segway KickScooter Laddare MAX till G30/G30D
 • Vsett 10+

  Vsett 10+
  Upplev den helt nya generationen elektriska skotrar med Vsett 10+. Med ett imponerande 60V 25,6Ah LG -batteri och en räckvidd på upp till 100 km är detta den elektriska skotern för dig som letar efter det bästa av det bästa inom elektriska skotrar. Vi är stolta över att kunna presentera Vsett i Sverige
 • Kaabo Wolf Warrior 11 Off-road Däck

  Kaabo Wolf Warrior 11 Off-road Däck
  Kaabo Wolf Warrior är designad för den ultimata terrängupplevelsen. Extrem acceleration och vild körkomfort!
 • Elscooter Nitrox H10 - Air

  Elscooter Nitrox H10 - Air
  Elsparkcykel Nitrox H10 är nya generationens scooter med en fräsh design som verkligen skiljer dig från mängden! Denna lagliga elscooter har en god framkomlighet och tack vare designen vid framhjulet är det inte några problem att låsa fast din scooter. Prestanda och användning Nitrox H10 är en perfekt elscooter för att ta sig runt i stadsmiljö. Motoreffekten på 250W och toppfarten på ca 20 km/h gör den laglig att framföra på allmän väg med samma trafikregler som en cykel. Scooter viks enkelt ihop och dess lätta vikt gör det enkelt att lyfta in den i bagageluckan på bilen eller att ta med den på tåg och buss. Räckvidden är svår att precisera exakt då det beror på en mängd faktorer. En fingervisning är 35 km vid ekonomikörning. Du laddar scootern med medföljande laddare i ett vanligt vägguttag, en full laddning tar ca 5 timmar. Displayen på styret visar hastighet, sträcka och batteristatus. Gasar gör man med höger hands tumme och bromsar med ett bromsreglage på vänster sida. Design Nitrox H10 är både snygg och funktionell i sin design. Tack vare designen på framhjulet kan du enkelt låsa fast din elscooter när du inte använder den. Displayen är snyggt integrerad i styret vilket bidrar till den slimmade designen. Belysningen är snyggt integrerad i elscootern utan att kompromissa på säkerheten. Säkerhet Nitrox H10 är försedd med ett dubbelt bromssystem i form av trumbroms fram och elektronisk (återladdande) broms bak. Båda bromsarna aktiveras när du trycker ned bromshandtaget. All nödvändig belysning finns integrerad i elscootern. Motor och batteri Nitrox H10 är försedd med en högeffektiv borstlös navmotor, placerad i bakhjulet, med en motoreffekt på 250 Watt. Denna typ av motorer är mycket energieffektiva och fordrar verkligen minimalt underhåll. Elmotorn får sin kraft från ett 360 Wh stort lithiumbatteri. Batteriet laddas upp på ca 5 timmar vid full laddning med den medföljande laddaren. Leverans, retur och betalning För produkter som finns i lager sker leverans vanligtvis inom 2-5 vardagar hem till dig med fri frakt. Du har förstås 14 dagars returrätt. Vid retur ska varan återsändas i väsentligen oförändrat skick. För extra trygghet erbjuder vi även öppet köp i upp till 60 dagar utöver den vanliga returrätten. Detta gäller vid obruten förpackning. Betalning via Kort eller Klarna. Välj det betalsätt som passar dig bäst i kassan.
 • NAVEE V50 El-Scooter 560W

  NAVEE V50 El-Scooter 560W
  class="container-1" / class="container-1" / class="container-1" / class="container-1" /
 • E-WAY E-3530 El-Scooter 350W (20 km/h)

  E-WAY E-3530 El-Scooter 350W (20 km/h)
  El-scooter med 350W motor Räckvidd på hela 30 km per laddning Stor LED-display som visar hastighet och batteristatus Levererar en hastighet på max 20 km/h Anslut med E-way appen för en ännu bättre körupplevelse Däck som är punkteringsfria E-way E-3530 El-scooter gör det enkelt att ta dig fram längst med vägarna. Kommer med en kraftfull 350W motor som ger en hastighet på upp till 20 km/h och en räckvidd på hela 30 km per laddning. El-scootern kommer även med en smart låsring så du kan fästa ett lås för att säkert kunna lämna den utanför butiker, jobbet eller annan plats där du inte har uppsikt. Dessutom har den en praktisk krok vid styret som gör att du kan hänga din väska eller påse bekvämt vid körning. Upptäck nya platser med E-way E-3530 som ger en otrolig körupplevelse med dess praktiska och bekväma funktioner. Kraftfull motor El-scootern kommer med en motor på 350W nominal effekt och 700W maxeffekt som säkert och kraftfullt tar dig framåt på vägarna. LED-display Se enkelt både batteristatus och hastighet med den stora LED-displayen som finns placerat på elsparkcykelns styre. Ännu bättre körupplevelse med E-way appen E-way har även en app som är kompatibel med deras elsparkcyklar som gör att du kan kontrollera ännu mer av din el-scooters funktioner såsom hastighet, sträcka och bromskraft. Räckvidd på hela 30 km/h E-way E-3530 leverar en räckvidd på upp till hela 30 km per laddning så du inte behöver oroa dig för att behöva ladda i första taget. Räckvidden påverkas av olika förhållanden såsom underlag, vikten på föraren, lutning, väder och körsätt. Beroende på dessa faktorer så kan räckvidden ligga på mellan 18-25 km. Maxhastighet på 20 km/h Kommer med en hastighet på 20 km/h som är den tillåtna hastigheten enligt Transportstyrelsen* för att elsparkcykeln ska få köras i trafiken. Ta dig fram helt lagligt med denna el-scooter när du snabbt vill komma till kontoret, hemmet eller annat resmål. Stigning och maxlast El-scootern har en maxlastvikt på 125 kg och en max stigning på upp till 25%. Punkteringsfria däck Oroa dig inte för irriterande punkteringar. Denna el-scooter har rejäla däck som säkerställer att du inte får några punkteringar för en bekväm och beskymmerslös körning. Disclaimers * Detta är enligt den informationen som fanns när produkten började säljas. Håll dig alltid uppdaterad om eventuella nya regler hos Transportstyrelsen gällande körning med elsparkcyklar. En elsparkcykel behöver idagsläget ha motor på max 250W och en hastighet på max 20 km/h för att få köras i trafiken.
 • E-wheels E8 s

  E-wheels E8 s
  En av våra allra råaste el sparkcykel! Detta odjuret till sparkcykel tacklar alla typer av hinder du kan tänkas möta. Dubbel motor som har en max effekt på 6400! E-wheels E8 är utrustad med grymma bromsar.
 • Elscooter EV-Ultra 2000W Borstlös

  Elscooter EV-Ultra 2000W Borstlös
  Elscooter EV-Ultra 2000W är ett riktigt kraftpaket för dig som värderar design, funktion och prestanda på din elscooter! Elscooter EV-Ultra 2000W har fartresurser så att det räcker och blir över. Toppfarten ligger kring 50 km/h (varierar beroende på förarvikt etc.), och det med en acceleration som heter duga! Kraften kommer från en 2000W stark borstlös motor samt ett rejält heavy-duty batteripaket (4 st blyackumulatorer) med 48V 12Ah kapacitet. Även om den skyhöga toppfarten kanske inte alltid är fullt nödvändig för gemene användare så är råkraften hos motorn mycket uppskattad när du kommer till branta motlut. Räckvidden är upp till 30 km/laddning under goda förhållanden samt ekonomisk körstil, därefter laddas batterierna upp på cirka 6-8 timmar. EV-Ultra har rejäla luftfyllda däck för bästa framkomlighet även på kuperat väglag. Tillsammans med stötdämpning både fram och bak så får du utmärkta klättringsegenskaper off road samtidigt som komforten är riktigt bra. Vidare har modellen ett mycket kraftfullt skivbromssystem bestående av hybrid hydrauliska skivbromsar både fram och bak. Övriga detaljer på elscooter EV-Ultra är justerbar sadel och styre, fräck LED-belysning fram/bak, tuff ståplatta i trä m.m. Vi skulle påstå att detta är bland det häftigaste du kan hitta inom elscooters i dagsläget! *OBS: För att få framföra en elscooter på allmän väg får motorstyrkan vara max 250W och toppfarten högst 20 km/h. Eftersom denna elscooter har prestanda som överstiger detta så skall denna elscooter endast framföras på inhägnat område.
 • Vsett 9 - 52V 13Ah - U/Spärr

  Vsett 9 - 52V 13Ah - U/Spärr
  Vsett är den överlägset största nyheten för elscooterindustrin år 2021. Det här är elscootrar på högsta nivån som finns och vi är stolta över att kunna presentera Vsett i Sverige.
 • Navee V50 20km/h

  Navee V50 20km/h
  •Toppeffekt 560W – max 20km/h•Starkt batteri– 50km per laddning•Stödjer användandet av AirTag för ökad säkerhet •Farthållare•Automatiskt lysenElsparkcykeln V50 från Navee kommer med en imponerande batteriteknologi som gör att förare kan njuta av längre resor utan att behöva oroa sig för att batteriet tar slut. Det starka batteriet (36V 10,4Ah) möjliggör en körsträcka på 50 km per laddning. V50s innovativa energiåtervinningssystem tillsammans med däcktexturen ökar elsparkcykelns räckvidd med 15%. V50 är det moderna transportmedlet som ger en snabb, jämn och bekväm åktur med en toppkraft på 560W och en maximal hastighet på 20 km/h. Den har en kraftfull motor på 350W med algoritmisk styrning som ger en effektiv klättringsförmåga på upp till 20% och tacklar backar och lutningar utan problem. V50 är utrustad med farthållare för att säkerställa en jämn och konsekvent körning samtidigt som den bidrar till en säkrare körupplevelse. För ökad körsäkerhet är V50 utrustad med ett högeffektivt dubbelt bromssystem med främre E-ABS och bakre skivbroms som tillsammans ger stabil, snabb och säker bromsprestanda. V50 stödjer användningen av AirTag med en gömd hållare som är specifikt utformad för att placera en AirTag i. Ytterligare funktioner som bidrar till ökad körsäkerhet är den automatiska 1,9W framlampan som anpassar sig till ljuset i omgivningen, samt den skarpa röda baklampan.V50 är kompakt i sin design och har en innovativ hopfällbar design som gör att den enkelt kan förvaras och bäras runt på med sina lätta 17 kg. När elsparkcykeln är hopfälld sparar den upp till 85% mer plats vilket gör den enklare att förvara. V50 är utrustad med 10-tums pneumatiska däck både i fram och i bak som absorberar stötar och vibrationer, vilket gör det enkelt att tackla hastighetsgupp och andra hinder på vägen, och däcken bidrar till en bekväm körupplevelse. Elsparkcykelns ergonomiska design med sitt breda och höga styre och den breda ståbrädan gör att körställningen blir mer utsträckt, vilket eliminerar eventuell obehag vid en körning. Den är vattentät med IP55 och kan hantera lätt regn och stänk. V50 har en högupplöst 3,5-tums display som ger en layout som är lätt att läsa och navigera. Displayen säkerställer att all viktig information om el-scootern och körningen är lättillgänglig. V50 är kompatibel med Mi Home-appen som ger åtkomst till flertalet olika funktioner. Imponerande Batterikapacitet – 50km RäckviddV50 är en storspelare i världen av persontransport. En av elsparkcykelns mest imponerande funktioner är den banbrytande batteriteknologin, vilket gör att förare kan njuta av längre resor utan att behöva oroa sig för att batteriet tar slut. Med V50:s starka 36V 10,4Ah-batteri kan det köra 50 km per laddning. V50 är inte bara känt för sin banbrytande batteriteknologi utan också för sitt innovativa energiåtervinningssystem och däcktextur som ökar räckvidden med 15%. V50 kan enkelt möta förarnas dagliga pendlingskrav med sin imponerande maximala räckvidd på 50 km.Kraftfull Motor – 560w ToppeffektV50 är ett toppmodernt transportmedel som ger en snabb och bekväm åktur med en toppkraft på 560W och en maximal hastighet på 20 km/h. Med en 350W kraftfull motor och en algoritmstyrning, ger scootern en effektiv klättringsförmåga på upp till 20%. Detta innebär att förare kan ta sig an backar och lutningar med enkelhet och njuta av en snabbare och mjukare körupplevelse. Välj mellan tre hastighetslägen, gång, standard eller sport och justera enkelt hastigheten efter dina behov. V50 är utrustad med en avancerad farthållare som säkerställer en jämn och konsekvent åktur, vilket ger dig friheten att njuta av omgivningen utan att behöva oroa dig för vilken hastighet du kör i. Behåll en konstant hastighet med farthållaren och fokusera mer på trafiken när du kör.Ökad Säkerhet - Dubbelbroms, Stödjer AirTag & Automatiskt FramlyseV50 är utrustad med ett högeffektivt dubbelt bromssystem. Elsparkcykelns framdäck har en E-ABS broms medan bakdäcket har en skivbroms och tillsammans skapar bromssystemet en stabil, snabb och säker bromsprestande som ger en ökad körsäkerhet. V50 stödjer användning av AirTag. V50 har en dold behållare som är avsedd att placera en AirTag i. På det sättet välkomnar V50 en säkerhetsförbättrande funktion som ger dig full kontroll över din elektriska scooter, som du med AirTag kan lokalisera dygnet runt - allt för ökad säkerhet. V50 är utrustad med automatisk frambelysning, 1,9W. Automatiskt justerar ljuset och anpassar sig till ljusets miljö för att skapa den mest optimala belysningen. Dessutom har V50 en skarp baklampa som lyser i rött för att öka trafiksäkerheten för dig och andra i trafiken. Allt för en smidigare och säkrare åktur.Innovativ hopfällbar design för enklare pendling och bättre förvaringV50 är perfekt för förare som söker efter ett bärbart och platsbesparande transportmedel. Elsparkcykelns kompakta storlek och fällbara design gör det enkelt att la
 • Elscooter Rull Nitrox Alu-5 V3 250W Svart

  Elscooter Rull Nitrox Alu-5 V3 250W Svart
 • NAVEE V40 El-Scooter 525W

  NAVEE V40 El-Scooter 525W
  ul li Stark 525W Motor /li li Synkas smidigt med app /li li Upp till 40 km räckvidd /li li Smart ihopfällning-funktionalitet /li li Innovativ 3.5 tums LED-display /li li IP55 Vattentät /li /ul h3 Utökad körtid tack vare avancerad batteriteknik /h3 p Med effektivare laddningssystem och bättre däck ökar räckvidden nu med 15%. Så trots sin mindre, smidigare storlek blir räckvidden hos Navee V40 El-Scooter 525W längre för att göra ditt pendlande ännu smidigare. /p h3 Stark motor för uppförsåkning /h3 p Utrustad med en 525W motor och förbättrad algoritm, ger Navee V40 El-Scooter en ökad klättringsförmåga på 15% för en smidigare och behagligare uppförsåkning. Känn dig trygg i uppförsbackar med en motor som orkar. /p h3 Ergonomi i fokus /h3 p Utformad för en rak hållning gör Navee el-scooter att du enkelt kan manövrera och svänga utan hinder. Känn full kontroll och precision över din körning för ökad trygghet på vägarna. /p h3 Större däck för bättre grepp /h3 p Navee V40 Elscooter 525W har 10-tums terrängkompatibla däck för ett bra grepp som gör det enklare för dig att ta dig över mer ojämna underlag. Känn dig lugn med att ha bra grepp tack vare breda, grova däck. /p h3 Informativ LED-display och airtag-kompatibilitet /h3 p Med skarp 3.5 tums HD-skärm får du snabbt tillgång på information om el-scootern. Här kan du övervaka hastigheten, batteritiden och scooterns generella status. Navee V40 stödjer också Airtag med en dold hållare så att du alltid vet vart din el-scooter är. /p h3 Smidiga funktioner via app /h3 p Navee V40 El-scooter 525W är kompatibel med appen Mi Home för att du ska få ännu mer koll och kontroll på din körning. Ladda enkelt ner Mi Home-appen för tillgång till smarta funktioner så som elektroniskt lås, kördata, varningsnotifikationer med mera. /p
 • E-Wheels E2S V1

  E-Wheels E2S V1
  Vår mest prisvärda modell i den populära och prisbelönta E2S-serien! Solid kvalitet samt massor av kraft och lång räckvidd som uppfyller behoven hos en genomsnittlig pendlare till ett överkomligt pris!

Max tillåten hastighet på elsparkcykel

Den max tillåtna hastigheten i trafik med en elsparkcykel är 20 km/h med 10% marginal (22 km/h).

Om en elsparkcykel har kapacitet att köra fortare än så eller har en motor på mer än 250W är det inte längre cykelregler som gäller. Då kan det vara mopedregler som gäller för den istället.

Uppfyller den inte reglerna för en moped får man inte köra en sådan på allmän väg. Läs mer om reglerna hos Transportstyrelsen.

Hastighetsspärr på elscooter

Det finns många modeller av elscootrar som har kraftfulla motorer. Det behövs om terrängen är brant och/eller föraren är tung som till exempel någon av dessa elscootrar med maxvikt 120 kg. Fortfarande gäller att maxhastigheten är 20 km/h. För att inte den ska överskridas har tillverkarna satt en hastighetsspärr på motorn.

Om spärren har kopplats ur och elscootern går att köra snabbare än de lagliga 20 km/h gäller inte cykelreglerna längre. Då kan det vara så att elsparkcykeln är olaglig i trafik. Däremot får man köra med snabba elscooters på inhägnade banor och en del ospärrade går hela 60 km/h.

Hur mycket kostar en elsparkcykel?

Det finns allt från billiga elsparkcyklar för under 2000 kr och dyrare elscooter som har en prislapp på över 20 000 kr. Skillnaden är uppenbar när man teståker cyklarna!

En billig elsparkcykel passar för barn och som leksak. De har inte tillräckligt stark motor för att komma upp i 20 km/h. Därtill har batteriet inte lagringskapacitet för att få till en vettig räckvidd som transportmedel.

Du som ska köpa en ny elsparkcykel bör tänka igenom vilka krav du har på cykeln. Ska du använda den för pendling till och från skola eller jobb? Då behöver du veta att räckvidden är tillräckligt för att ta dig fram och även tillbaka, om du inte har möjlighet att ladda på plats.

Motoreffekt på eldriven sparkcykel

Det som bestämmer vilken hastighet man kan framföra en elscooter i är effekten på den eldrivna motorn. Effekten varierar från 120 W på lämpliga elsparkcyklar till barn och upp till 1000 W på de som används som transportmedel. Du som funderar på att köpa en kan jämföra elsparkcyklar för att hitta den som passar bäst till ditt behov.

En elscooter med 100-120W motor kan komma upp i hastigheter på 8-12 km/h. Farten är inte alltför hög, man kan cykla och springa bredvid, och den typen av motordriven sparkcykel är tänkt som leksak för barn från 7 år och uppåt. Maxvikt en sån cykel klarar av är 70-80 kg.

Kliver man upp mot motorer med 250 W ligger toppfarten kring 20 km/h och då har man elscooter med maxvikt på 120 kg eller lite mer. Den här typen av elscooters är tänkta som transportmedel för vuxna. De är mer robusta och är relativt tunga. Inget man hoppar av och lyfter upp i farten direkt. Men tänk på att den elsparkcykel du köper hamnar i rätt fordonsklass. Läs mer om trafikregler för elsparkcyklar här.

De mest kraftfulla El-scooters som finns på svenska marknaden är de med 1000 W motor. Kraften i dessa är tillräcklig för att transportera tyngre vuxna människor även i branta uppförsbackar. Om cykeln utrustats med bra batterier kan en sån här elscooter ha en räckvidd på upp till 70 km. Laddningstiden ligger på 6-8 timmar för att nå full batteriladdning.