Kjell & Company och utbudet för elsparkcyklar

Butikskedjan Kjell & Company har ett utbud av elsparkcyklar och tillbehör. Vi har tittat närmare på vilka spännande prylar som finns i det aktuella sortimentet på Kjell.com

Senast uppdaterad 2023-09-25

Kjell & co har över 110 butiker i Sverige och en e-handel som erbjuder det mesta av sortimentet. Det flesta har en Kjell-butik i närheten av bostaden eller jobbet. Elsparkcyklarna finns inte på alla butiker så de är enklast att beställa online.

Om din lokala butik har en elscooter på lager kan du ändå använda webbplatsen för att reservera produkten. Efter 15 minuter är den redo att hämtas ut. Köper du på distans har Kjell & Company alltid fri frakt på ordrar över 499 kr och snabba leveranser på 1-2 dagar.

Elscooters du kan köpa på Kjell.com

 • Xiaomi Mi Pro 2 Nordic Elscooter med 45 km räckvidd

  Xiaomi Mi Pro 2 Nordic Elscooter med 45 km räckvidd
  Xiaomi Mi Pro 2 är nya generationens eleganta och portabla elscooter som glider fram på vägarna och enkelt fälls ihop på 3 sekunder. Upp till 45 km räckvidd tack vare enormt batteripack på 474 Wh. 20 km/h maxhastighet och klarar upp till 20% lutning tack vare kraftig motor på 600 W. Bromssystemet har ABS och regenerativ bromsning för säkrare åkande och längre räckvidd.
 • Xiaomi Mi Pro 2 Elscooter med 45 km räckvidd

  Xiaomi Mi Pro 2 Elscooter med 45 km räckvidd
  Xiaomi Mi Pro 2 är nya generationens eleganta och portabla elscooter som glider fram på vägarna och enkelt fälls ihop på 3 sekunder. Upp till 45 km räckvidd tack vare enormt batteripack på 474 Wh. 25 km/h maxhastighet och klarar upp till 20% lutning tack vare kraftig motor på 300 W. Bromssystemet har ABS och regenerativ bromsning för säkrare åkande och längre räckvidd.
 • Xiaomi Punkteringsfritt däck till Scooter 8,5-hjul

  Xiaomi Punkteringsfritt däck till Scooter 8,5-hjul
  Punkteringsfritt Honeycomb-däck för till Xiaomi Scooters. Passar samtliga Scooters från Xiaomi med 8,5-däck. Vid byte av däck, se videon nedan, alternativt besök en cykelaffär eller däckfirma för att få hjälp med bytet. För kompabilitet, se listan nedan.

Tillbehör till elsparkcyklar på Kjell.com

Om du redan äger en elsparkcykel som du kanske köpt från Kjell&Co kan du hitta reservdelar som däck och laddare. Det är några som köpte deras Nomadelic för nåt år sen, ett märke de inte längre har, men reservdelar finns kvar.

 • Nomadelic Laddare till Elscooter Active 800

  Nomadelic Laddare till Elscooter Active 800
  Laddare och nätadapter till Nomadelic Elscooter Active 800. Laddar elscooterns batteri på 6–7 timmar. Bra komplement till den laddare som följer med elscootern. Med en laddare hemma och en på jobbet eller i ryggsäcken kan du köra som du vill och ladda när du behöver. Inspänning: AC 100–240 V, 50-60 Hz Utspänning: DC 42 V, 2 A Förvaringstemperatur: -10 °C till 35 °C
 • Nomadelic Innerslang till Elscooter Active 800

  Nomadelic Innerslang till Elscooter Active 800
  Innerslang som passar 10-tumsdäck till Nomadelic Elscooter Active 800. Bra att ha hemma om glas, spik eller andra vassa föremål orsakar en punktering när du är ute och kör. Reservdäck säljs separat (24007).
 • Xiaomi Innerslang till Scooter 8,5-hjul

  Xiaomi Innerslang till Scooter 8,5-hjul
  Reservslang till Scooters från Xioami. Framtagen för M365 och 365 Pro, men passar även andra märken med 8,5-hjul. För kompabilitet, se listan nedan.
 • Nomadelic Reservdäck till Elscooter Active 800

  Nomadelic Reservdäck till Elscooter Active 800
  10-tums luftfyllt reservdäck till Nomadelic Elscooter Active 800. Ett skadat eller slitet däck kan påverka väggreppet. Genom att byta däck i tid ökar du din egen säkerhet på vägarna. Innerslang säljs separat (24008).
 • Xiaomi Laddare till elscooter

  Xiaomi Laddare till elscooter
  Xiaomi elscooter laddare som passar till samtliga Xiaomi elscooter modeller. Originalladdare med CE-märkning för stabil och säker laddning. Laddaren passar till samtliga Xiaomi elscootrar och kommer komplett med alla kablar som behövs.
 • Laddare till Xiaomi och Ninebot elscooter

  Laddare till Xiaomi och Ninebot elscooter
  Elscooter-laddare med 230 V-kontakt till Xiaomi Mi Scooter M365, Mi Pro, Mi 1S, Mi Pro2 och Mi Essential. Passar även Ninebot ES2 och ES4.