Kjell & Company och utbudet för elsparkcyklar

Butikskedjan Kjell & Company har ett utbud av elsparkcyklar och tillbehör. Vi har tittat närmare på vilka spännande prylar som finns i det aktuella sortimentet på Kjell.com

Senast uppdaterad 2023-09-25

Kjell & co har över 110 butiker i Sverige och en e-handel som erbjuder det mesta av sortimentet. Det flesta har en Kjell-butik i närheten av bostaden eller jobbet. Elsparkcyklarna finns inte på alla butiker så de är enklast att beställa online.

Om din lokala butik har en elscooter på lager kan du ändå använda webbplatsen för att reservera produkten. Efter 15 minuter är den redo att hämtas ut. Köper du på distans har Kjell & Company alltid fri frakt på ordrar över 499 kr och snabba leveranser på 1-2 dagar.

Elscooters du kan köpa på Kjell.com

Tillbehör till elsparkcyklar på Kjell.com

Om du redan äger en elsparkcykel som du kanske köpt från Kjell&Co kan du hitta reservdelar som däck och laddare. Det är några som köpte deras Nomadelic för nåt år sen, ett märke de inte längre har, men reservdelar finns kvar.

  • Nomadelic Laddare till Elscooter Active 800

    Nomadelic Laddare till Elscooter Active 800
    Laddare och nätadapter till Nomadelic Elscooter Active 800. Laddar elscooterns batteri på 6–7 timmar. Bra komplement till den laddare som följer med elscootern. Med en laddare hemma och en på jobbet eller i ryggsäcken kan du köra som du vill och ladda när du behöver. Inspänning: AC 100–240 V, 50-60 Hz Utspänning: DC 42 V, 2 A Förvaringstemperatur: -10 °C till 35 °C
  • Nomadelic Reservdäck till Elscooter Active 800

    Nomadelic Reservdäck till Elscooter Active 800
    10-tums luftfyllt reservdäck till Nomadelic Elscooter Active 800. Ett skadat eller slitet däck kan påverka väggreppet. Genom att byta däck i tid ökar du din egen säkerhet på vägarna. Innerslang säljs separat (24008).