Mobilhållare till elsparkcykel

Köp en bra mobilhållare till din elsparkcykel som du kan montera själv på styret eller styrstången. Det finns lite olika modeller att välja på till olika elscootrar där vissa mobilhållare dessutom har vattentätt fodral.

Roterbar mobilhållare till elsparkcyklar

Rockbros mobilhållare till elsparkcykel

Rockbros tillverkar bra tillbehör till elcyklar och elsparkcyklar. De har flera olika modeller där vissa är roterbara och andra är helt vattentäta. Det finns även de som har lite extra förvaring under mobiltelefonen, där man kan ha nycklar eller plånboken.

Väska och mobilhållare till styret

En återförsäljare som har Rockbros sortiment online är Ewheels. Där finns också andra tillbehör som ringklockor och hjälmar.

Mobilhållaren som passar elscooter från Ninebot och Xiaomi

Mobilhållare till styren 18-24 mm, passar ninebot och xiaomi elscooters

Den här hållaren passar till mobiler som har en storlek på 4,7-8 tum. Du fäster hållaren på elscooterns styre, helt utan behov av verktyg. Mobilhållaren passar runt styren som är mellan 18-24 mm tjocka och funkar därför bra till Ninebot / Xiaomi M365 / M365 PRO / Essential / 1S Scooter / Pro 2 / Ninebot Max G30.

Att du kan fästa mobilen på styret innebär att styrstången är ledig för andra tillbehör. Där kan du till exempel montera en bra flaskhållare på elscootern så att du har vätska med dig.

Fler exempel på universella mobilhållare

 • Mobilhållare till Ninebot / Xiaomi M365 / M365 PRO / Essential / 1S Scooter / Pro 2 / Ninebot Max G30 Elscooter

  Mobilhållare till Ninebot / Xiaomi M365 / M365 PRO / Essential / 1S Scooter / Pro 2 / Ninebot Max G30 Elscooter
  Fullt justerbar mobilhållare till elscooterEnkel att fästa på styret utan verktyg. De mjuka klämmorna håller säkert fast din telefon på åkturen. Fästet passar till styren med en diameter mellan 18-24mm och hållaren är kompatibel med telefoner mellan 4.7-8, tex Ninebot / Xiaomi M365 / M365 PRO / Essential / 1S Scooter / Pro 2 / Ninebot Max G30
 • Mobilhållare - Svart

  Mobilhållare - Svart
  Stark mobilhållare av aluminium som håller din mobil säker.
 • Mobilhållare - Röd

  Mobilhållare - Röd
  Stark mobilhållare av aluminium som håller din mobil säker.