Nitrox elsparkcyklar

Nitrox är ett märke med många modeller av elsparkcyklar och de har billiga modeller för barn och juniorer med lite svagare motorer på 120W. De har också många elscootrar som uppfyller lagkraven på max 250W och hastighet på 20km/h. Populära serier av elsparkcyklar är Joy, Alu och H-serien.

Nitrox Joy elscooter

Nitrox elsparkcyklar 120W med sadel

 • Elscooter Rull Nitrox 120W Svart

  Elscooter Rull Nitrox 120W Svart
 • Elscooter Rull Nitrox 120W Blå

  Elscooter Rull Nitrox 120W Blå
 • Elscooter Rull Nitrox 120W Röd

  Elscooter Rull Nitrox 120W Röd
 • Elsparkcykel NITROX 120W

  Elsparkcykel NITROX 120W
  Riktigt snygg och slimmad 120W elsparkcykel i en ny fräck design. Med den 120W starka el-motorn kör du om kompisarnas sparkcyklar utan att ens behöva sparka! Detta är vårt senaste tillskott i 120W-familjen med ny fräsch design och extra mycket scooter för pengarna! Med denna el-scooter tar du dig snabbt och smidigt från A till B utan att ens behöva sparka. Scootern är mycket underhållande både som leksak och transportmedel. När du åkt klart kan du antingen parkera med det lilla fotstödet eller vika ihop den och bära med under armen. Med den smarta hopfällningsmekanismen viks scootern i en handvändning och utan att du behöver använda verktyg. Scooterns motor drivs av två kraftfulla 12V blyaccumulatorer om 4,5 Ah/st. Dessa har seriekopplats för att uppnå 24V driftspänning. Batterierna är laddningsbara och återladdas på ca 3-6 timmar med medföljande laddare. En laddning kostar inte mer än ca: 10 öre i el så scootern är både ekonomisk och miljövänlig att köra! Denna modell är dessutom utrustad med en automatsäkring, så skulle motorn bli överbelastad är det bara att trycka tillbaka säkringsknappen istället för att byta. 120W-scootern är i första hand avsedd för den yngre publiken (upp till 65 kg), men kan användas av vuxna på plana hårda underlag om man hjälper till att sparka ifrån vid startögonblicket.

Nitrox Alu elsparkcyklar

Nitrox sprinter elektrisk balanscykel

Visst har Nitrox supersnabba elscootrar också?

Ja, de har flera modeller som har starka motorer på 400 till 2000 W och som kan toppa på 50 km/h. De är dock inte lagliga att köra på allmäna vägar utan endast på inhägnade områden.