Sparkcyklar med lufthjul

Luftfyllda hjul ger en mjukare framfart och har fördelen att man kan reglera hur hårt hjulet på sparkcykeln ska vara. Om man har helt eller delvis grusväg där man vill åka kommer det gå mycket bättre med luftförsedda hjul på sin kickbike.

Kickbikes med lufthjul

 • Air Scooter 12" Sparkcykel Svart

  Air Scooter 12
  Stor sportsparkcykel för hög fart och stadig åkning. De stora lufthjulen gör att STIGA Air Scooter passar för åkning på olika underlag, torra som blöta. Har handbroms för både fram- och bakhjul.&hellip:
 • Air Scooter 16" Sparkcykel Silver

  Air Scooter 16
  Stor sportsparkcykel för hög fart och stadig åkning. De stora lufthjulen gör att STIGA Air Scooter 16" passar för åkning på olika underlag. Har handbroms för både fram- och bakhjul. Med bekvämt&hellip:
 • Stiga STR Air scooter 16" Silver

  Stiga STR Air scooter 16
  Stor sportsparkcykel för hög fart och stabil åkning. De stora lufthjulen gör att Air Scootern passar för åkning på olika underlag. Med handbroms på både fram- och bakhjul samt bekvämt och stadigt&hellip:
 • Stiga STR Air Scooter 12" Black

  Stiga STR Air Scooter 12
  Stor sportsparkcykel för hög fart och stadig åkning. De stora lufthjulen gör att Air Scootern passar för åkning på olika underlag, torra som blöta. Sparkcykeln har även handbroms för både fram-&hellip: