Tuta och ringklocka till elscooter

Det är lag på att cykelfordon som elscooter ska ha tuta eller ringklocka. Många elscootrar har det vid leverans men det finns även att köpa som tillbehör. De kan låta på olika sätt då det viktiga är att de kan användas för att signalera medtrafikanter om att du kommer. Vi visar dig några olika alternativ på tillbehören för signalering här.

TWOC 120 db tuta med flera olika ljud

TWOC tuta, passar till elsparkcyklar
TWOC tuta monteras enkelt på styret. Bild från E-wheels, återförsäljare till TWOCs tuta.

TWOC har tagit fram en elektrisk tuta som låter som en bil. Det finns olika ljud att välja på och den drivs på batteri med en imponerande batteritid på 6 månader. Därefter kan man ladda upp batteriet ytterligare 300 gånger. Du kan köpa den hos E-wheels.

Rockbros elektriska ringklocka

Rockbros elektriska ringklocka, 3 olika ljud 110 dB

Den här elektriska ringklockan monteras på styret, helt utan skruvar och fästanordningar. Man aktiverar ringsignalen på knappen och håller man inne den i några sekunder byts signalen. Det finns tre olika ljud som ljuder starkt med 110 dB. Rockbros elektriska ringklocka finns att köpa i fem olika färger.

Även den här finns att köpa hos E-wheels och kostar kring 100-lappen.

Fler ringklockor till elscooters

  • Ringklocka med snabbfäste till ElScooter

    Ringklocka med snabbfäste till ElScooter
    En universell ringklocka som du enkelt monterar på din el-scooter eller cykel för att kunna påkalla uppmärksamhet under åkturen. Passar de flesta styren med en diameter på 22-31,8 mm.Tillbehör till Xiaomi M365 / M365 PRO / Essential / 1S Scooter / Pro 2 / Ninebot Max G30 och Ninebot.Färg: svartMaterial: aluminiumlegering + plast.Passar för: El-scooter och cykel med styrdiameter: 22-31,8 mm