DYU elsparkcyklar

DYU D3F är en robust och flexibel elscooter som kombinerar bärbarhet med komfort. Med sina lite större hjul och anpassade mått passar den både tonåringar och vuxna.

Den är lätt att ta med sig, tack vare sin kompakta storlek och vikbara styre, vilket gör den idealisk för en rad olika äventyr, från stadsutflykter till semesterresor. Motoreffekten ligger på 250W och toppfart på 20 km/h, vilket gör att den kvalificerar som en laglig cykel.

Populärt inom DYU elsparkcyklar

  • Elscooter/Elcykel DYU D3F 10Ah - Svart

    Elscooter/Elcykel DYU D3F 10Ah - Svart
    Elcykel / Elscooter DYU D3F är en välbyggd kombination mellan elcykel och elscooter i kompakt format. Trots det kompakta formatet är cyklingskänslan riktigt bra då proportionerna är gjorda för fullvuxna personer. I standardutförande är DYU D3F försedd med ett gasreglage så att man kan välja att antingen trampa eller gasa. Observera dock att om fordonet skall klassas som en elcykel så behöver gasreglaget avaktiveras (man kopplar bort en kabel från elektroniken). DYU D3F är, precis som en vanlig elcykel, utrustad med pedalsensor som gör att motorn aktiveras när du trampar och hjälper till upp till 25 km/h. Trots sin kompakthet är elscooters från DYU utformade med tonåringar och vuxna i fokus - det går alltså alldeles utmärkt att använda scootern som fullvuxen (max last 120 kg). Med sin nätta vikt på endast ca 16 kg och det vikbara styret är det enkelt att alltid få plats med scootern oavsett om den ska med i bilens bagageutrymme och hänga med in till stan eller stuvas in i husvagn eller båt för semestern. Det inbyggda litiumbatteriet (36V 360Wh) ger upp till 20-25 km räckvidd per laddning med endast motordrift (beroende på lastvikt, körstil etc) och upp till ca 30 km vid användning som elcykel.