Extra batteri till elscooter

Börjar ditt batteri i elscootern att krångla? Se om du hittar ett nytt eller extra batteri som passar din modell här. Vi listar batterier till E-wheels, Nomadelic och andra märken på elscooters. En del elsparkcyklar är lätta att byta batteriet själv på medan andra kräver mer skruvande.

Hur länger håller ett batteri till elsparkcykel?

De flesta tillverkare har batterier som kan klara upp till 3 år med normal användning. Ju fler upp- och urladdningscykler man gör desto snabbare tappar batteriet sin lagringskapacitet.

Ibland är priset på ett nytt batteri nästan samma som en ny elsparkcykel. Du kan då välja om du vill köpa en helt ny eller bara byta batteriet.

Finns det löstagbart batteri till elscooter?

De flesta modeller av elscootrar har inbyggda batterier som är svåra att komma åt. För att ha en mer praktisk lösning för sin batteriladdning är det bra med ett löstagbart batteri som man kan ta in och ladda och slippa ta med sig hela elscootern varje gång.

Ett avtagbart batteri med swap-funktion klickar man lätt lös, bär med sig och pluggar in i laddaren man har i garaget eller inomhus. Välj en elsparkcykel med avtagbart batteri om du vet med dig att det är lite bökigt att bära in och ut cykeln där du rör dig. Tyvärr är det ont om just den här modellen till privatpersoner.