Extra batteri till elscooter

Börjar ditt batteri i elscootern att krångla? Se om du hittar ett nytt eller extra batteri som passar din modell här. Vi listar batterier till E-wheels, Nomadelic och andra märken på Elscooters. En del elsparkcyklar är lätta att byta på medan andra kräver mer skruvande.

 • Batteri (E2S Long Range)

  Batteri (E2S Long Range)
 • Batteri (E4 V2 MAX)

  Batteri (E4 V2 MAX)
 • Batteri (E2S MAX)

  Batteri (E2S MAX)
 • Vattentät batteriladdningsport Xiaomi Mijia M365/Xiaomi Mi Electric Scooter 3

  Vattentät batteriladdningsport Xiaomi Mijia M365/Xiaomi Mi Electric Scooter 3
  - kabeln är gjord av plast och metall- vattenskydd som kan fästas på scooterns laddningsport- kabellängd 18cm
 • Ersättningskabel för Xiaomi Mijia M365 / Essential / 1S / Xiaomi Mi Electric Scooter 3 - Bakljusbatteriet

  Ersättningskabel för Xiaomi Mijia M365 / Essential / 1S / Xiaomi Mi Electric Scooter 3 - Bakljusbatteriet
  Ersättningskabel till bakljusbatteriet på din el-scooter. 18 cm standardkabel som går att skäras till önskad längd.Reservdel till Xiaomi MiJia M365, Xiaomi Mi Essential, Xiaomi Mi 1S El-scooter och Xiaomi Mi Electric Scooter 3.
 • Vattentät Batteriring Xiaomi M365 / Essential / 1S Scooter / Xiaomi Mi Electric Scooter 3

  Vattentät Batteriring Xiaomi M365 / Essential / 1S Scooter / Xiaomi Mi Electric Scooter 3
  Vattentät tätningsring för batteriluckan på din el-scooter.Tillbehör till Xiaomi M365 / Essential / 1S Scooter / Xiaomi Mi Electric Scooter 3.Material: PV-skumFärg: SvartStorlek: 50 x 9,8 cmVikt: 10 g
 • Batteri till Xiaomi Mi Scooter M365 / 1S 2600mAh 36V 7,8A

  Batteri till Xiaomi Mi Scooter M365 / 1S 2600mAh 36V 7,8A
  Batteri till Xiaomi Mi Scooter M365 / Xiaomi Mi Scooter 1SByt ut din gamla dåliga batteri!Kompatibel med Xiaomi Mi AppBatterikapacitet: 2600mAhSpänning: 36V, 7,8ABattericeller: LG
 • Batteriskyddskort till Ninebot ES1 ES2 ES3 ES4

  Batteriskyddskort till Ninebot ES1 ES2 ES3 ES4
  BMS-skyddskort för batteriet på Ninebot ES1 ES2 ES3 ES4- Skyddskortet styrs av det ursprungliga chipet- Innefattar kortslutningsskydd, övertemperaturskydd och överladdningsskydd för batteriet på din elskooter.Kompatibel med:- Ninebot ES1- Ninebot ES2- Ninebot ES3- Ninebot ES4
 • Batteriskyddskort till Xiaomi Mijia M365 Pro/Mi Electric Scooter 3

  Batteriskyddskort till Xiaomi Mijia M365 Pro/Mi Electric Scooter 3
  BMS-skyddskort för batteriet på Xiaomi Mijia M365 Pro/Xiaomi Mi Electric Scooter 3Skyddskortet styrs av den ursprungliga chipet och ger kortslutningsskydd, övertemperaturskydd och överladdningsskydd för batteriet på din el-scooter.
 • Skruvar till Batteriplatta Xiaomi Mijia M365 Pro 17-pack

  Skruvar till Batteriplatta Xiaomi Mijia M365 Pro 17-pack
  Skruv med verktyg för Xiaomi Mijia M365 Pro.När det är dags att rusta upp elskotern kan det vara bra med nya fräscha skruvar till batteriplattan. Här har du 16st skruvar samt en mejsel för att sätta dit dem.

Hur länger håller ett batteri till elsparkcykel?

De flesta tillverkare har batterier som kan klara upp till 3 år med normal användning. Ju fler upp- och urladdningscykler man gör desto snabbare tappar batteriet sin lagringskapacitet.

Ibland är priset på ett nytt batteri nästan samma som en ny elsparkcykel. Du kan då välja om du vill köpa en helt ny eller bara byta batteriet.

Finns det löstagbart batteri till elscooter?

De flesta modeller av elscootrar har inbyggda batterier som är svåra att komma åt. För att ha en mer praktisk lösning för sin batteriladdning är det bra med ett löstagbart batteri som man kan ta in och ladda och slippa ta med sig hela elscootern varje gång.

Ett avtagbart batteri med swap-funktion klickar man lätt lös, bär med sig och pluggar in i laddaren man har i garaget eller inomhus. Välj en elsparkcykel med avtagbart batteri om du vet med dig att det är lite bökigt att bära in och ut cykeln där du rör dig. Tyvärr är det ont om just den här modellen till privatpersoner.