Xiaomi elsparkcyklar

Det finns många olika modeller av Xiaomi elsparkcykel. Deras Mi Pro 2 toppar på 20 km/h med en motor på 300W. Essential Lite och 1S Nordic har maxfart på 20 km/h med en 250 W motor och är klassad som cykelfordon.

Populärt inom Xiaomi elsparkcyklar

 • Xiaomi Mi Electric Scooter Essential

  Xiaomi Mi Electric Scooter Essential
  Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverket:https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Xiaomi Mi Electric Scooter EssentialTa dig från A till B snabbt, säkert och med stil! Nya Mi Electric Scooter Essential har en körsträcka på upp till 20 km och passar perfekt för dig som oftast kör kortare sträckor. Tack vare sin lätta vikt och smidiga design kan du nu snabbt fälla upp din scooter och ta dig ut på vägarna på bara 3 sekunder.• Räckvidd upp till 20 km• Maxhastighet på 20 km/h• Dubbelt bromssystem• Väger endast 12 kgPraktisk farthållare och KERS-systemElscootern är packad med praktiska funktioner och egenskaper, bland annat kommer den med farthållare och ett KERS-system. Tack vare farthållaren kan du enkelt bibehålla din önskade hastighet och slippa tänka på att öka eller sänka hastigheten under din resa. KERS-systemet lagrar den kinetiska energin under inbromsningsmomentet och omvandlar den sedan till drivkraft.
 • Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2

  Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2
  Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverket:https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 är en elektrisk kickbike som kräver förarbevis för Moped Klass II för att få framföras. Den tar dig inte bara långt, utan den gör det även bekvämt och säkert. Nå upp till 45 km i räckvidd, åk mjukare med stötdämpare och känn tryggheten i det dubbla bromssystemet. Åker du längre sträckor får du användning av farthållaren för komfort och den stora displayen ger dig all väsentlig infomation som du även kan hitta i din sammankopplade kompatibla smartphone.• Motorstyrka på 300 W.• Hastigheter upp till 25 km/h• Upp till 45 km räckvidd• Dubbla bromssystemet• Observera att fordonet inte är tillåtet att användas på allmänna vägar*.Lång räckvidd och kraftfull motorUtrustad med ett kraftfullt batteri kan Mi Electric Scooter PRO2 köra upp till 45 km på en enda laddning. Scootern har även en imponerande kapacitet på 474 Wh och ett inbyggt smart batteriövervakningssystem. Elscootern drivs av en borstlös DC-motor på 300 W som gör att du kan ta dig fram lätt och bekvämt.Bekväm och säker transportMi Electric Scooter PRO2 är utrustad med slitstarka däck med halkskydd och stötdämpare som gör det enkelt att ta sig fram på vägarna. Elscootern är även utrustad med ett dubbelt bromssystem där det bakre däcket har en regenerativ bromsskiva och det främre är utrustat med ett E-ABS system.
 • Xiaomi Electric Scooter 4 Lite NE - Svart

  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite NE - Svart
  Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverket:https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Xiaomi Electric Scooter 4 Lite NEKör med stilScootern har en nyutvecklad styr design som ger scootern en minimalistisk känsla - minskar bördan på styret samtidigt som skärmen får större utrymme och optimerar användarupplevelsen. Däcket har breddats med 5 mm för att ge en stabil och bekväm åktur.SpecifikationerProduktnamn: Xiaomi Electric Scooter 4 LiteMaximal hastighet: 20 km/hRäckvidd: Cirka 20 kmProduktvikt: 15,6 kgMaximal lutning: Cirka 14%Bromsning: Framåt E-ABS + bakre trumbromsMaximal motoreffekt: 600WDäck: 8,5 tum luftfylld däckMaximal belastning: 100 kgFörarens längd: 120 cm-200 cmFörarens ålder: Ålder 16-50Arbetstemperatur: -10°C till 40°CFörvaringstemperatur: -20°C till 45°CIP-klassificering: IP54Laddningstid: Cirka 4,5 timmarNominell kapacitet: 5200mAh/187WhSpecifikationer för adaptern:Utgångseffekt: 53WIngående ström: Max 2ANominell utgång: 1,3AIngångsspänning: 100-240VACMaximal utgångsspänning: 42VDCFörpackningens innehållXiaomi Electric Scooter 4 Lite ×1Strömadapter ×1Insexnyckel ×1Förlängd ventiladapter ×1Skruvar ×5Användarmanual ×1
 • Xiaomi Electric Scooter 3 Lite - Svart

  Xiaomi Electric Scooter 3 Lite - Svart
  Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverket:https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Xiaomi Electric Scooter 3 Lite• Maxhastighet 20km/h• Upp till 20km i räckvidd• 300W motorkraft • Klättringsvinkel på 14%• Höghållfast aluminiumlegeringsmaterial• Uppgraderat app-gränssnitt• Ny snygg designDen tunnare ramen ger samma starka prestanda men med mindre belastning på kroppen, vilket ger skotern ökad hastighet och klättringsförmåga för snabb, stabil och lätt färd.3 justerbara växelinställningar för att möta olika körbehovVäxla mellan 3 energilägen – fotgängare, standard och sport – för att möta olika behov, som snabb reshastighet eller förlängd batteritid.Fotgängarläge 6km/h*Standardläge 15km/h*Sportläge 20km/h*Högkvalitativt litiumbatteri, 20 km resavstånd Det högkvalitativa litiumbatteriet har klarat 36 rigorösa tester och har när det är fulladdat en räckvidd på 20 km, vilket lätt räcker för alla behov av korta resor. Samtidigt ger BMS ett intelligent batteriskydd.Snabbvikning i 3 stegInnovativ hopfällbar design utvärderad av TÜV Rheinland* (enligt EN17128) för ett minimalistiskt utseende, bekväm förvaring och mer stabilitet.Steg 1. Lyft kopplingsspännetSteg 2. Lyft spännet igen och tryck nerSteg 3. Vik ihop denLätt att bära på resande fotScootern är designad för unga människor som eftersträvar en lätt och snabb livsstil och är gjord av lätt, höghållfast aluminiumlegering, vilket gör den lättare, lättare att lyfta och bekvämare att bära när du är ute och reser.Minimalistiskt T-format styre med kompakt utseende och känslaDen förenklade styrets design skapar en visuell känsla av minimalism och lätthet. Frontbelysningen flyttas också nedåt för att minska tyngdpunkten och frigöra utrymme för en större instrumentpanel, vilket optimerar användarens visningsupplevelse.10 mm bredare däck för bättre stabilitet och komfortDäcksbredden ökas med 10 mm för att förbättra ståstabiliteten vid körning, vilket säkerställer en mer stabil och bekväm körning.Integrerad display för tydlig information med en blickDe tidigare uppdelade visningsytorna är integrerade i en enda display* med en minimalistisk layout, för en bättre och mer koncis visuell upplevelse.Avsevärt förbättrad synlighet när du körOmdefinierat användargränssnitt* med mer distinkta informationsområden, markerad hastighetsinformation och ikoniserad batteristatusfält. Instrumentpanelen är nu mycket lättare att läsa även när du åker på gropiga vägar.Uppgraderat app-gränssnitt med visualiserad information i ett ögonkastAppen kan visa kördata, senaste körhistorik och varningar om fordonsfel.

Fler tips på Xiaomi elsparkcyklar

 • Xiaomi 1S

  Xiaomi 1S
  3 hastighetslägen, maxhastighet på 25 km/h med 30 km räckvidd, som kan förbättras med det kinetiska energiåtervinningssystemet. Kompakt, vikbar design gör fordonet lätt att förvara.
 • Xiaomi Electric Scooter 3 Lite Black 20 km/h (Nordic)

  Xiaomi Electric Scooter 3 Lite Black 20 km/h (Nordic)
 • Xiaomi Electric Scooter Storage Bag

  Xiaomi Electric Scooter Storage Bag
  Xiaomi Electric Scooter FörvaringsväskaEnkel förvaring av alla dina föremål• Fallskydd och stötdämpning• Flera fack• Mångsidighet• Enkel montering och demontering• Solid hårdfodral• Enkel åtkomst till föremål• Vattentät dragkedjaHårt fodral i ett styckeFallskydd, stötdämpning och motstånd mot deformationTillverkad av tre lager av kompositmaterial, väskans kropp pressas till en snygg, moderiktig form. Vid kollisioner eller stötar kan EVA-skiktet effektivt absorbera yttre stötar och skydda föremål i väskan.Design med flera fackVäskan rymmer en skoterladdare, en powerbank, en smartphone, ett par solglasögon, en plånbok och en uppsättning nycklar samtidigt.Stor öppningAllt i väskan kan ses med ett ögonkast. Tvåvägsdragkedjan styr flexibelt öppningen och ger enkel åtkomst till föremål.Det bästa förvaringsvalet för åkattraktionerKardborrefästet kan skäras för att justera väskans hängande läge för att passa storleken på olika fordon.KardborrefästeFyra kardborrefästen fäster väskan vid styret och huvudröret. Du kan applicera fästelementen manuellt, enkelt och tidsbesparande.
 • Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2nd Gen) EU 25km/h

  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2nd Gen) EU 25km/h
 • Elscooter Xiaomi Svart 300 W

  Elscooter Xiaomi Svart 300 W
  köp Elscooter Xiaomi Svart 300 W till ett oslagbart pris.. Färg: Svart. Vikt ca: 17,2 Kg. Rammaterial: Aluminium. bredd: 43 cm. Hastighet: 25 km/h. IP-skala: IP54. Hjul: 2 hjul. Ström: 600 W. Plug-in produkt: Ja. Typ av kontakt: Plugg EU. Viktig information: Om varumärket inte har registrerat sparkcykeln måste ägaren genomgå ITV-besiktningen eller kvalitetsmärkningen TÜV för att få ett "EBE" eller individuellt cirkulationstillstånd.
 • Xiaomi Pro 2

  Xiaomi Pro 2
  Xiaomi/Ninebot, har äntligen släppt high end-versionen Xiaomi PRO 2. Toppkvalitet, god räckvidd, stark motor och användarvänlig display. Uppgraderad med pedestrian-mode och starkare ljus.
 • Xiaomi Electric Scooter Pneumatic Tire( 8.5)

  Xiaomi Electric Scooter Pneumatic Tire( 8.5)
  Xiaomi Electric Scooter pneumatisk däck( 8.5)Bättre stötdämpning för en bekvämare körningDet 8,5-tums pneumatiska däcket håller inte bara din åktur stabil på jämna vägytor, utan ger dig också komforten på gropiga vägar med bättre stötdämpning.Passar: M365, Mi Pro, Mi 1S, Mi 3, Mi Pro2, Mi Essential, Xiaomi 3 LiteUppgraderad prestanda, förbättrad hållbarhetDäckets robusthet och anti-punktionsprestanda har förbättrats grundligt för att effektivt förhindra däckpunkteringar och göra din körning säkrare.
 • Mi Electric Scooter 3 Nordic

  Mi Electric Scooter 3 Nordic
  Prestanda Mi Electric Scooter 3 Nordic har en maximal effekt på 300W, en maxhastighet på 20 km/h och kan köras i backar med 16% lutning. Tryck lätt på gasen och ta dig till jobbet, skolan eller till&hellip:
 • Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (20 km/h)

  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (20 km/h)
 • Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) EU

  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) EU
  Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverket:https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) EUXiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen erbjuder en räckvidd på 60 km per laddning och når en maxhastighet på 25 km/h. Med en stilren och säker portabel design kan den här scootern smidigt fällas ihop på endast 3 sekunder, vilket säkerställer bekväm mobilitet var du än befinner dig!Kraftfull elsparkcykel60 km räckviddHastighet: Max 25 km/hKraftfullt batteri & imponerande motorXiaomi 4 Pro 2nd Gen låter dig utforska städer utan bekymret för batteribegränsningar. Med en kraftfull batterikapacitet på 468 Wh (10,000 mAh) levererar denna elscooter en räckvidd på upp till 60 km på en enda laddning. Denna imponerande räckvidd är perfekt för både stadspendlare som reser långa sträckor och äventyrare som vill utforska avlägsna platser. Även med sina imponerande funktioner är elscootern fortfarande lätt att hantera vid 19 kg, vilket gör den smidig att bära med sig på alla resor.Inuti Xiaomi Pro 2nd Gen finns en stark och pålitlig 400W motor med en toppkapacitet på imponerande 1000W, utformad för att hantera olika terränger utan problem, inklusive backar på upp till 20%. Denna effektiva motor säkerställer en jämn och responsiv åktur och anpassar sig enkelt för förbättrad kontroll. Med bakhjulsdrift och en maximal hastighet på 25 km/h erbjuder den även en bekväm resa.Avancerat ljussystemUtrustad med lättanvända blinkers integrerad i styret, säkerställer Xiaomi 4 Pro 2nd Gen enkel signalering både dag- och nattetid, vilket ökar din synlighet för andra trafikanter. Med möjligheten att aktivera Auto-ljusfunktionen via Xiaomi Home Appen kan du njuta av sinnesfrid med vetskapen om att elscooterns ljus automatiskt kommer att lysa upp i svagt ljus, vilket förbättrar din synlighet och säkerställer en tryggare färd, även i mörker. Dessutom har elscootern en större och ljusare bakljus, det ger en ökad synlighet för fordon som närmar sig bakifrån. När bromsen appliceras, intensifieras bakljusets ljusstyrka.Portabel designXiaomi 4 Pro 2nd Gen förenar bekvämlighet och stil i sin design. Dess bärbara konstruktion med eleganta linjer prioriterar säkerhet framför allt. Dess fällmekanism är genialiskt utformad för snabb och ansträngningslös fällning på bara 3 sekunder, vilket gör det enkelt att förvara och transportera elscootern. Med en vikt på 19 kg uppnår elsparkcykeln den perfekta balansen mellan portabilitet och hållbarhet, vilket gör den lämplig för daglig användning. Oavsett om du pendlar till jobbet eller utforskar staden erbjuder denna elsparkcykel en bekväm och flexibel färd.EnergiåtervinningssystemUtrustad med en kraftfull batterikapacitet levererar Xiaomi 4 Pro 2nd Gen en effektiv och kontinuerligt jämn körning under alla äventyr. Elscootern har ett kinetiskt energiåtervinningssystem (KERS) som effektivt fångar och lagrar energin som genereras under bromsning. Den bevarade energin omvandlas till förlängd batteritid. Detta resulterar i en mer hållbar och effektiv körupplevelse som förbättrar både prestanda och miljövänlighet för elscootern.Pneumatiska däck & säkert bromssystemXiaomi 4 Pro 2nd Gen har 10-tums pneumatiska däck som förbättrar körupplevelsen jämfört med vanliga instegsmodeller. Med sin däckstorlek och slanglösa design erbjuder denna elscooter förbättrad stabilitet och grepp för en jämnare åktur på olika underlag. Elscootern är även utrustad med ett bromssystem som inkluderar en trumbroms fram och E-ABS bak. Denna konfiguration säkerställer en effektiv bromsning genom att kombinera traditionell styrning med elektronisk assistans för att förhindra slirni
 • Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2nd Gen) NE

  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2nd Gen) NE
  Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverket:https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2nd Gen) NEElsparkcykel25 km räckviddHastighet: Max 20 km/hXiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen har en räckvidd på 25 km per laddning och maximal hastighet på 20 km/h. Med en stilren och säker portabel design kan den här elscootern snabbt fällas ihop på bara 3 sekunder, vilket säkerställer flexibilitet vart du än befinner dig!300W motor – max 20 km/h25 km räckvidd per laddningPortabel design 10” Pneumatiska däckXiaomi Home App – Ansluts via BluetoothMöt Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen – det smarta valet för effektiv stadstransport! Med sin pålitliga 300W motor navigerar den smidigt genom olika terränger, vilket ger en mjuk körupplevelse. Med en räckvidd på 25 km, bakhjulsdrift och en maxhastighet på 20 km/h är den perfekt för både dagliga pendlingar och olika äventyr. Med en vikt på 15,4 kg och med sin portabla design gör att den enkelt kan fällas ihop på bara 3 sekunder. Tack vare 10” pneumatiska däck så blir Scooter 4 Lite 2nd gen mycket bekväm att köra på oavsett terräng. Via Xiaomi Home Appen kan du ställa in energiåtervinning, låsa motorn och välja ljusläge.Effektiv 300W motorXiaomi 4 Lite 2nd Gen är utrustad med en pålitlig 300W motor, designad för att enkelt hantera olika terränger, inklusive backar med en lutning på upp till 15%. Denna effektiva motor garanterar en responsiv körning och anpassar sig smidigt för förbättrad kontroll. Med bakhjulsdrift och en maxhastighet på 20 km/h erbjuder den en bekväm transport. Dessutom, med en räckvidd på 25 km, är den perfekt för dagliga pendlingar och avslappnade utflykter.EnergiåtervinningssystemMed en effektfull batterikapacitet (10.440mAh, 225Wh) ger Xiaomi 4 Lite 2nd Gen en pålitlig och stadig körning under alla äventyr, med långvarig prestanda. Elscootern har ett kinetiskt energiåtervinningssystem (KERS) som effektivt fångar och lagrar den energi som genereras när du släpper gasen. Den sparade energin omvandlas till förlängd batteritid. Det resulterar i en ännu längre räckvidd.Portabel designXiaomi 4 Lite 2nd Gen kombinerar flexibilitet och stil i sin design. Dess portabla design gör det enkelt att på bara 3 sekunder fälla ihop elscootern, vilket gör den otroligt praktisk att förvara och transportera. Med en vikt på 15,4 kg är den lätt nog att bära, men samtidigt robust nog att klara av daglig användning. Oavsett om du är på väg till jobbet eller utforskar staden, erbjuder denna elscooter komfort och flexibilitet.Pneumatiska däck Xiaomi 4 Lite 2nd Gen har 10-tums pneumatiska däck som förbättrar körupplevelsen jämfört med vanliga instegsmodeller. Med sin däckstorlek och slanglösa design erbjuder denna elscooter förbättrad stabilitet och grepp för en jämnare åktur på olika underlag. Oavsett om du pendlar genom staden eller utforskar förorterna, garanterar den elektriska scootern pålitlig prestanda och förbättrad komfort utan att kompromissa med enkelheten.Anslut till Xiaomi Home AppNär man använder Xiaomi 4 Lite 2nd Gen, förbättrar smidig integration med Xiaomi Home Appen upplevelsen genom att erbjuda realtidsövervakning och kontroll. Genom att enkelt koppla ihop elscootern med en smartphone via Bluetooth får användarna tillgång till värdefull information. Elscooterns hastighet och återstående batterikapacitet kan enkelt övervakas i realtid i appen, vilket säkerställer kontinuerlig medvetenhet om elscooterns status under färd. För snabb information under körningen, titta på LED-skärmen som är placerad på elscooterns styre, där visas information om batterikapacitet, hastighet och mer.
 • Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2nd Gen) NE 20km/h

  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2nd Gen) NE 20km/h
 • Xiaomi Electric Scooter Pneumatic Tire ( 8.5)

  Xiaomi Electric Scooter Pneumatic Tire ( 8.5)
 • Xiaomi Electric Scooter 3 Lite - Vit

  Xiaomi Electric Scooter 3 Lite - Vit
  Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverket:https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Xiaomi Electric Scooter 3 Lite• Maxhastighet 20km/h• Upp till 20km i räckvidd• 300W motorkraft • Klättringsvinkel på 14%• Höghållfast aluminiumlegeringsmaterial• Uppgraderat app-gränssnitt• Ny snygg designDen tunnare ramen ger samma starka prestanda men med mindre belastning på kroppen, vilket ger skotern ökad hastighet och klättringsförmåga för snabb, stabil och lätt färd.3 justerbara växelinställningar för att möta olika körbehovVäxla mellan 3 energilägen – fotgängare, standard och sport – för att möta olika behov, som snabb reshastighet eller förlängd batteritid.Fotgängarläge 6km/h*Standardläge 15km/h*Sportläge 20km/h*Högkvalitativt litiumbatteri, 20 km resavstånd Det högkvalitativa litiumbatteriet har klarat 36 rigorösa tester och har när det är fulladdat en räckvidd på 20 km, vilket lätt räcker för alla behov av korta resor. Samtidigt ger BMS ett intelligent batteriskydd.Snabbvikning i 3 stegInnovativ hopfällbar design utvärderad av TÜV Rheinland* (enligt EN17128) för ett minimalistiskt utseende, bekväm förvaring och mer stabilitet.Steg 1. Lyft kopplingsspännetSteg 2. Lyft spännet igen och tryck nerSteg 3. Vik ihop denLätt att bära på resande fotScootern är designad för unga människor som eftersträvar en lätt och snabb livsstil och är gjord av lätt, höghållfast aluminiumlegering, vilket gör den lättare, lättare att lyfta och bekvämare att bära när du är ute och reser.Minimalistiskt T-format styre med kompakt utseende och känslaDen förenklade styrets design skapar en visuell känsla av minimalism och lätthet. Frontbelysningen flyttas också nedåt för att minska tyngdpunkten och frigöra utrymme för en större instrumentpanel, vilket optimerar användarens visningsupplevelse.10 mm bredare däck för bättre stabilitet och komfortDäcksbredden ökas med 10 mm för att förbättra ståstabiliteten vid körning, vilket säkerställer en mer stabil och bekväm körning.Integrerad display för tydlig information med en blickDe tidigare uppdelade visningsytorna är integrerade i en enda display* med en minimalistisk layout, för en bättre och mer koncis visuell upplevelse.Avsevärt förbättrad synlighet när du körOmdefinierat användargränssnitt* med mer distinkta informationsområden, markerad hastighetsinformation och ikoniserad batteristatusfält. Instrumentpanelen är nu mycket lättare att läsa även när du åker på gropiga vägar.Uppgraderat app-gränssnitt med visualiserad information i ett ögonkastAppen kan visa kördata, senaste körhistorik och varningar om fordonsfel.
 • Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) 25km/h EU

  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) 25km/h EU
 • Xiaomi scooter 3 lite + Commuter helmet (M)

  Xiaomi scooter 3 lite + Commuter helmet (M)
  Special offer kit with Xiaomi scooter 3 lite + Commuter helmet (M) Lätt, snabb och stabil Uppgraderad 300W motor ger en mjukare och behagligare åktur. Tre olika hastighetslägen för anpassning till&hellip:
 • Elscooter Xiaomi 4 Ultra EU

  Elscooter Xiaomi 4 Ultra EU
  Om du letar efter hemutrustning till basta pris, missa inte Elscooter Xiaomi 4 Ultra EU och det breda urvalet av diverse husgeråd!. Färg: Svart. Maxvikt: 120 kg. Hastighet: 25 km/h. Ljus: Ja. Storlek: 10". Egenskaper: Inbyggd display. Ström: 500 W. Driftstid ca: 70 km. Batterikapacitet: 12000 mAh. Anslutning: Bluetooth
 • Mi Electric Scooter 3 Nordic (Gray)

  Mi Electric Scooter 3 Nordic (Gray)
  Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverket:https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/PrestandaMi Electric Scooter 3 Nordic har en maximal effekt på 300W, en maxhastighet på 20 km/h och kan köras i backar med 16% lutning. Tryck lätt på gasen och ta dig till jobbet, skolan eller till en kaffe med kompisar.Smart batteriNär batterinivån är under 30% och scootern inte är påslagen på cirka 10 dagar i rad, går batteriet i viloläge för att förlänga dess livslängd. Dessutom säkerställer BMS 5th Generation Intelligent Battery Management System att ditt batteri fungerar som det ska.Säkrare Scootern har förutom en främre lampa och bakre LED-varningslampa, också en stor reflex i fronten samt stora dubbelriktade sidoreflexer för att hålla dig och de omkring dig säkra. Det nya bromsoket med dubbla kolvar ger effektivare bromsning med snabb respons och förlänger livslängden för bromsbelägg, vilket gör körningen säkrare.Fäll ihop, ställ upp - snabbt och enkeltRamen är tillverkad av höghållfast flygplansmaterial i serie 6 aluminiumlegering, och är utrustad med våra bekvämaste luftdäck hittills. Mi Electric Scooter 3 väger endast 13 kg, vilket gör det enkelt att ha den med sig överallt. Håll koll på din körning, direkt i mobilenPå den stora LED-skärmen kan du få en snabb överblick över din hastighet, körsträcka, körläge och elscooterns batterinivå. Du ansluter din Mi Electric Scooter 3 Nordic till Mi Home-appen för att aktivera, hålla koll på din hastighet och batterinivå direkt i din smartphone. Scootern är kompatibel med Android och iOS.
 • Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Black (20 km/h)

  Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Black (20 km/h)
 • Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) NE

  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) NE
  Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverket:https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) NEXiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen erbjuder en räckvidd på 60 km per laddning och når en maxhastighet på 20 km/h. Med en stilren och säker portabel design kan den här scootern smidigt fällas ihop på endast 3 sekunder, vilket säkerställer bekväm mobilitet var du än befinner dig!Kraftfull elsparkcykel60 km räckviddHastighet: Max 20 km/hKraftfullt batteri & imponerande motorXiaomi 4 Pro 2nd Gen låter dig utforska städer utan bekymret för batteribegränsningar. Med en kraftfull batterikapacitet på 468 Wh (10,000 mAh) levererar denna elscooter en räckvidd på upp till 60 km på en enda laddning. Denna imponerande räckvidd är perfekt för både stadspendlare som reser långa sträckor och äventyrare som vill utforska avlägsna platser. Även med sina imponerande funktioner är elscootern fortfarande lätt att hantera vid 19 kg, vilket gör den smidig att bära med sig på alla resor.Inuti Xiaomi Pro 2nd Gen finns en stark och pålitlig 400W motor med en toppkapacitet på imponerande 1000W, utformad för att hantera olika terränger utan problem, inklusive backar på upp till 20%. Denna effektiva motor säkerställer en jämn och responsiv åktur och anpassar sig enkelt för förbättrad kontroll. Med bakhjulsdrift och en maximal hastighet på 20 km/h erbjuder den även en bekväm resa.Avancerat ljussystemUtrustad med lättanvända blinkers integrerad i styret, säkerställer Xiaomi 4 Pro 2nd Gen enkel signalering både dag- och nattetid, vilket ökar din synlighet för andra trafikanter. Med möjligheten att aktivera Auto-ljusfunktionen via Xiaomi Home Appen kan du njuta av sinnesfrid med vetskapen om att elscooterns ljus automatiskt kommer att lysa upp i svagt ljus, vilket förbättrar din synlighet och säkerställer en tryggare färd, även i mörker. Dessutom har elscootern en större och ljusare bakljus, det ger en ökad synlighet för fordon som närmar sig bakifrån. När bromsen appliceras, intensifieras bakljusets ljusstyrka.Portabel designXiaomi 4 Pro 2nd Gen förenar bekvämlighet och stil i sin design. Dess bärbara konstruktion med eleganta linjer prioriterar säkerhet framför allt. Dess fällmekanism är genialiskt utformad för snabb och ansträngningslös fällning på bara 3 sekunder, vilket gör det enkelt att förvara och transportera elscootern. Med en vikt på 19 kg uppnår elsparkcykeln den perfekta balansen mellan portabilitet och hållbarhet, vilket gör den lämplig för daglig användning. Oavsett om du pendlar till jobbet eller utforskar staden erbjuder denna elsparkcykel en bekväm och flexibel färd.EnergiåtervinningssystemUtrustad med en kraftfull batterikapacitet levererar Xiaomi 4 Pro 2nd Gen en effektiv och kontinuerligt jämn körning under alla äventyr. Elscootern har ett kinetiskt energiåtervinningssystem (KERS) som effektivt fångar och lagrar energin som genereras under bromsning. Den bevarade energin omvandlas till förlängd batteritid. Detta resulterar i en mer hållbar och effektiv körupplevelse som förbättrar både prestanda och miljövänlighet för elscootern.Pneumatiska däck & säkert bromssystemXiaomi 4 Pro 2nd Gen har 10-tums pneumatiska däck som förbättrar körupplevelsen jämfört med vanliga instegsmodeller. Med sin däckstorlek och slanglösa design erbjuder denna elscooter förbättrad stabilitet och grepp för en jämnare åktur på olika underlag. Elscootern är även utrustad med ett bromssystem som inkluderar en trumbroms fram och E-ABS bak. Denna konfiguration säkerställer en effektiv bromsning genom att kombinera traditionell styrning med elektronisk assistans för att förhindra slirning o
 • Mi Electric Scooter 3 Nordic (Black)

  Mi Electric Scooter 3 Nordic (Black)
  Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverket:https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/PrestandaMi Electric Scooter 3 Nordic har en maximal effekt på 300W, en maxhastighet på 20 km/h och kan köras i backar med 16% lutning. Tryck lätt på gasen och ta dig till jobbet, skolan eller till en kaffe med kompisar.Smart batteriNär batterinivån är under 30% och scootern inte är påslagen på cirka 10 dagar i rad, går batteriet i viloläge för att förlänga dess livslängd. Dessutom säkerställer BMS 5th Generation Intelligent Battery Management System att ditt batteri fungerar som det ska.Säkrare Scootern har förutom en främre lampa och bakre LED-varningslampa, också en stor reflex i fronten samt stora dubbelriktade sidoreflexer för att hålla dig och de omkring dig säkra. Det nya bromsoket med dubbla kolvar ger effektivare bromsning med snabb respons och förlänger livslängden för bromsbelägg, vilket gör körningen säkrare.Fäll ihop, ställ upp - snabbt och enkeltRamen är tillverkad av höghållfast flygplansmaterial i serie 6 aluminiumlegering, och är utrustad med våra bekvämaste luftdäck hittills. Mi Electric Scooter 3 väger endast 13 kg, vilket gör det enkelt att ha den med sig överallt. Håll koll på din körning, direkt i mobilenPå den stora LED-skärmen kan du få en snabb överblick över din hastighet, körsträcka, körläge och elscooterns batterinivå. Du ansluter din Mi Electric Scooter 3 Nordic till Mi Home-appen för att aktivera, hålla koll på din hastighet och batterinivå direkt i din smartphone. Scootern är kompatibel med Android och iOS.
 • Elscooter Xiaomi 250 W

  Elscooter Xiaomi 250 W
  köp Elscooter Xiaomi 250 W till ett oslagbart pris.. Typ:. Trumbromsar. Elscooter. Egenskaper:. Hopfällbar. Dubbel upphängning. Hastighet: 20 km/h. Innehåller: LED Ljus. Plug-in produkt: Ja. Viktig information: If the brand has not registered the scooter, the owner will have to pass the MOT or TÜV in order to obtain an "EBE" or individual driving licence.. Ström: 250 W. Batteridriven: 1 Litio Ion, incluidas
 • Xiaomi Electric Scooter 4 Nordic

  Xiaomi Electric Scooter 4 Nordic
  Mer kraft * Maximal effekt på 600W ger skotern kraft att rida lättare och mer bekvämt * Klättringsvinkel upp till 16% * Maximal hastighet upp till 20 km/tim, 35 km resavstånd Säkerhetsförsäkring&hellip:
 • Xiaomi Electric Scooter Essential (20km/h)

  Xiaomi Electric Scooter Essential (20km/h)
  Klassificerad som cykel enligt Transportstyrelsen. Motor med hög kapacitet Mi Electric Scooter Essential har en imponerande kapacitet på 187 Wh och ett inbyggt smart batteriövervakningssystem. Dessutom&hellip:
 • Xiaomi scooter 3 lite

  Xiaomi scooter 3 lite
  Lätt, snabb och stabil Uppgraderad 300W motor ger en mjukare och behagligare åktur. Tre olika hastighetslägen för anpassning till dina behov. Dubbla bromssystem för kortare bromssträckor och säkra&hellip:
 • Xiaomi Mi Pro 2 e-Scooter (25 km/h)

  Xiaomi Mi Pro 2 e-Scooter (25 km/h)
 • Mi Electric Scooter 4 Pro Nordic

  Mi Electric Scooter 4 Pro Nordic
  Kraftfuld ydelse og komfort: 700W motor for en glat og behagelig køretur. Klatrevinkel på op til 20% og en maksimal hastighed på 20 km/t. Opgraderet rækkevidde til 55 km efter OTA-opdatering i august&hellip:
 • Mi Essential

  Mi Essential
  Välj mellan 3 hastighetslägen och njut av en maxhastighet på 20 km/h med 20 km räckvidd, som kan förbättras ytterligare tack vare det kinetiska energiåtervinningssystemet. Kompakt, vikbar design som gör fordonet lätt att förvara.
 • Xiaomi Electric Scooter 4 EU

  Xiaomi Electric Scooter 4 EU
  Mer kraft * Maximal effekt på 600W ger skotern kraft att rida lättare och mer bekvämt * Klättringsvinkel upp till 16% * Maximal hastighet upp till 25 km/tim, 35 km resavstånd Säkerhetsförsäkring&hellip:
 • Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 Nordic

  Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 Nordic
  Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverket:https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 NordicXiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Nordic är en elektrisk kickbike som kräver förarbevis för Moped Klass II för att få framföras. Den tar dig inte bara långt, utan den gör det även bekvämt och säkert. Nå upp till 45 km i räckvidd, åk mjukare med slitstarka däck och stötdämpare samtidigt som du upplever tryggheten med det dubbla bromssystemet. Åker du längre sträckor får du användning av farthållaren för komfort och den stora displayen ger dig all väsentlig infomation som du även kan hitta i din sammankopplade kompatibla smartphone.• Motorstyrka på 300 W.• Hastigheter upp till 20 km/h• Upp till 45 km räckvidd• Dubbla bromssystemet• Observera att fordonet inte är tillåtet att användas på allmänna vägar*.Lång räckvidd och kraftfull motorUtrustad med ett kraftfullt batteri kan Mi Electric Scooter PRO2 köra upp till 45 km på en enda laddning. Scootern har även en imponerande kapacitet på 474 Wh och ett inbyggt smart batteriövervakningssystem. Elscootern drivs av en borstlös DC-motor på 300 W som gör att du kan ta dig fram lätt och bekvämt.Bekväm och säker transportMi Electric Scooter PRO2 är utrustad med slitstarka däck med halkskydd och stötdämpare som gör det enkelt att ta sig fram på vägarna. Elscootern är även utrustad med ett dubbelt bromssystem där det bakre däcket har en regenerativ bromsskiva och det främre är utrustat med ett E-ABS system.
 • Xiaomi Electric Scooter Pro 2 Nordic Edition

  Xiaomi Electric Scooter Pro 2 Nordic Edition
  Kör bekvämt och ännu längre Utrustad med ett kraftfullt batteri kan Mi Electric Scooter PRO 2 köra upp till 45 km på en enda laddning. Scootern har även en imponerande kapacitet på 474 Wh och ett&hellip:
 • Xiaomi Electric Scooter Riding Gloves XL

  Xiaomi Electric Scooter Riding Gloves XL
  Xiaomi Electric Scooter Riding GlovesVarma och vindtäta, perfekta för höst- och vintermånadernaXiaomi elektriska skoterhandskar har tre lager isolering. Det första lagret är gjort av ett tätt material som håller vinden ute, det andra är gjort av berikad bomull och i slutet finns ett lager av varm sammet. Använda din smartphone utan att ta av dig handskarnaMed tummen och pekfingret kan du styra smartphones och andra enheter, trots att du bär varma och bekväma handskar. Så du behöver inte utsätta händerna för väderförhållanden.Klass 4 vattenavvisande beläggningHandskarna håller dig torr trots dåligt väder. Handskarna är belagda med ett vattenavvisande material som stöter bort vattendroppar, och är därmed resistent mot snö och lätt regn. Dragkedjan har även ett nylonskydd mot vatteninträngning.Mångsidig användningXiaomi Electric Scooter Riding Gloves-handskar är lämpliga för utomhusaktiviteter och sport, oavsett om det är skidåkning eller vandring i bergen. En del av handflatan och fingrarna är täckta med ett slitstarkt silikonmaterial för ett bra grepp, så de är särskilt lämpliga för att åka cykel eller skoter.Funktioner:Material: 84% nylon + 16% spandexFyllning 100% polyesterTrim 100% polyesterBredd 11,5 cmLängd 27,7 cm
 • Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) NE 20km/h

  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) NE 20km/h
 • Xiaomi Electric Scooter Cable Lock

  Xiaomi Electric Scooter Cable Lock
  Xiaomi Electric Scooter Cable Lock• Snygg design• Bekvämt grepp• Femsiffrig kod• 1200mm stålkabel• Miljövänlig och hållbarMinimalistisk design och portabel Tillverkad primärt för Xiaomi Scooters, med minimalistisk design, kompakt format och lätt vikt lightweight och matt gummi på utsidan för renare design och skönare känsla.Femsiffrig kod — för högre säkerhet100,000 möjliga digitala kombinationer för upp till 10 gr högre* säkerhet än i ett normalt fyrsiifrigt lås. Låstets kod reset funktion har varit föremål för 5000 test cykler* för att säkerställa högsta standard.Slitstark stålkabel, säker och hållbar1200mm slitstark stålkabel*, tål en dragkraft på upp till 1500N*.Hög kvalitet, miljövänlig designTillverkad av förstklassiga miljövänliga material för optimalt skydd mot stötar, höga temperaturer, korrosion och rost. Alla material uppfyller miljö- och REACH-standarder*.Låshuvud av zinklegering, hållbart och rostfrittLåscylindern och stången är gjorda av zinklegering och är behandlade med en speciell rostskyddsbeläggning Specifikationer Vikt: 0.27kgMaterial: stålkabel, ABS, Låshuvud av zinklegeringFärg: SvartKompatibilitet: Mi Electric Scooter och merLåsdiameter x total längd: Φ 12 x 1200mm
 • Xiaomi Electric Scooter 4 Lite EU

  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite EU
  Xiaomi Elektrisk Sparkcykel 4 Lite EU: Strömlinjeformad Elegans Motsvarar Funktionalitet Minimalistisk Pannans Design Med en förnyad T-formad panna utstrålar sparkcykeln en slank, modern look. Denna&hellip:
 • Xiaomi Electric Scooter Riding Gloves L

  Xiaomi Electric Scooter Riding Gloves L
  Xiaomi Electric Scooter Riding GlovesVarma och vindtäta, perfekta för höst- och vintermånadernaXiaomi elektriska skoterhandskar har tre lager isolering. Det första lagret är gjort av ett tätt material som håller vinden ute, det andra är gjort av berikad bomull och i slutet finns ett lager av varm sammet. Använda din smartphone utan att ta av dig handskarnaMed tummen och pekfingret kan du styra smartphones och andra enheter, trots att du bär varma och bekväma handskar. Så du behöver inte utsätta händerna för väderförhållanden.Klass 4 vattenavvisande beläggningHandskarna håller dig torr trots dåligt väder. Handskarna är belagda med ett vattenavvisande material som stöter bort vattendroppar, och är därmed resistent mot snö och lätt regn. Dragkedjan har även ett nylonskydd mot vatteninträngning.Mångsidig användningXiaomi Electric Scooter Riding Gloves-handskar är lämpliga för utomhusaktiviteter och sport, oavsett om det är skidåkning eller vandring i bergen. En del av handflatan och fingrarna är täckta med ett slitstarkt silikonmaterial för ett bra grepp, så de är särskilt lämpliga för att åka cykel eller skoter.Funktioner:Material: 84% nylon + 16% spandexFyllning 100% polyesterTrim 100% polyesterBredd 11 cmLängd 26,5 cm
 • Elscooter Xiaomi SCOOTER 4 300 W Svart

  Elscooter Xiaomi SCOOTER 4 300 W Svart
  köp Elscooter Xiaomi SCOOTER 4 300 W Svart till ett oslagbart pris.. Egenskaper:. Hopfällbar. Inbyggd display. Dubbel upphängning. Storlek: 10". Anslutning:. Bluetooth 4.1. Bluetooth. Hastighet: 25 km/h. Ström: 300 W. Innehåller: LED Ljus. Driftstid ca: 35 km. Batterikapacitet: 7650 mAh. Typ:. Elscooter. Bromsskiva. Frontal. Plug-in produkt: Ja. Viktig information: If the brand has not registered the scooter, the owner will have to pass the MOT or TÜV in order to obtain an "EBE" or individual driving licence.. Typ av kontakt: Plugg EU. Färg: Svart. IP-skala: IP54. Laddningstid ca: 7 timmar. Hjul: 2. Ingår ej: Sits. Kön: cualquier género
 • Xiaomi Electric Scooter 3 Lite White 20 km/h (Nordic)

  Xiaomi Electric Scooter 3 Lite White 20 km/h (Nordic)
 • Elscooter Xiaomi Svart 300 W 25 km/h

  Elscooter Xiaomi Svart 300 W 25 km/h
  köp Elscooter Xiaomi Svart 300 W 25 km/h till ett oslagbart pris.. Färg: Svart. Vikt ca: 15,6 Kg. Rammaterial: Aluminium. Maxvikt: 120 kg. Ström: 300 W. Hastighet: 25 km/h. Hopfällbar: Ja. Anslutning: Bluetooth. Plug-in produkt: Ja. Viktig information: Om varumärket inte har registrerat sparkcykeln måste ägaren genomgå ITV-besiktningen eller kvalitetsmärkningen TÜV för att få ett "EBE" eller individuellt cirkulationstillstånd.. Typ av kontakt: Plugg EU

Motorkraften skiljer en del mellan olika modeller av Xiaomi elsparkcyklar så tänk på vilken du väljer. Är det lite backigare färdväg där du bor kanske du behöver gå upp en prisklass. Xiaomi Mi 1S Nordic klarar 14% lutning och har även ABS bromssystem för att klara av bromsning i kraftigare nedförsbackar.

En klar fördel med att köpa ett populärt märke är att det finns tillbehör och reservdelar. Du kan hitta allt från extra batteri, nya däck och laddare till Xiaomis elscootrar.

Är Xiaomi Mi och Mi sparkcykel samma märke? Ja, en del säger bara kortare namnet för Mi-serien när de menar elscooters från Xiaomi.