Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2

Mi Electric Scooter PRO2 är en av de mest populära elscooters som Xiaomi säljer. Den klarar hela 45 km på en laddning och går att köra i 20-25 km/h. Xiaomi har även lanserat den i en specialmodell för nordiskt klimat (Nordic Edition) med halkskyddade däck och E-ABS bromssystem som gör att den kvalificerar in sig som en modell av elsparkcykel att köra på vintern.

Elsparkcykeln PRO2 väger 14,2 kg och är lätt att fälla ihop. På bara 3 sekunder har du vikt ihop den och kan bära den in, på tåget, i en trappa eller så. En bra sak med att köpa från detta märke är också att det finns tillbehör och reservdelar till Xiaomi.

Mi Electric Scooter Pro2, ihopvikt elscooter, går nerför trappa

En stor och tydlig LED-skärm visar hur snabbt du kör, hur långt du kört och vilken batterinivå din Mi Electric Scooter PRO2 har just nu. Man kan även ansluta elscootern till appen Mi Home (Android | iOS) och då kunna se batterinivå i sin smartphone.

Jämför priser på Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2

 • XIAOMI Mi Electric Scooter PRO2 Nordic Edition (20 km/h) - 300W

  XIAOMI Mi Electric Scooter PRO2 Nordic Edition (20 km/h) - 300W
 • Xiaomi Mi Pro 2 Nordic Elscooter med 45 km räckvidd

  Xiaomi Mi Pro 2 Nordic Elscooter med 45 km räckvidd
  Xiaomi Mi Pro 2 är nya generationens eleganta och portabla elscooter som glider fram på vägarna och enkelt fälls ihop på 3 sekunder. Upp till 45 km räckvidd tack vare enormt batteripack på 474 Wh. 20 km/h maxhastighet och klarar upp till 20% lutning tack vare kraftig motor på 600 W. Bromssystemet har ABS och regenerativ bromsning för säkrare åkande och längre räckvidd.
 • Xiaomi Mi Pro 2 Elscooter med 45 km räckvidd

  Xiaomi Mi Pro 2 Elscooter med 45 km räckvidd
  Xiaomi Mi Pro 2 är nya generationens eleganta och portabla elscooter som glider fram på vägarna och enkelt fälls ihop på 3 sekunder. Upp till 45 km räckvidd tack vare enormt batteripack på 474 Wh. 25 km/h maxhastighet och klarar upp till 20% lutning tack vare kraftig motor på 300 W. Bromssystemet har ABS och regenerativ bromsning för säkrare åkande och längre räckvidd.
 • Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2

  Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2
  Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverket:https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 är en elkickbike av riktig hög kvalitet med en minimalistisk, snygg design och är byggd med noggrant utvalda material såsom ett chassi av stryktåligt flygplansaluminium. Att kunna vika ihop den på endast 3 sekunder gör den idealisk att ha med sig överallt utan att den blir onödigt skrymmande. De stötabsorberande 8,5-tums pneumatiska däcken ger en mjuk körupplevelse i världsklass.Ny sofistikerad farthållare och kinetisk teknologi ser till att rörelseenergin utnyttjas på optimalt sätt och hastigheten håller en stabil nivå samtidigt som energin från bromsarna lagras och omvandlas till drivkraft. Håll koll på kvarstående kapacitet, hastighet, uppdatera firmware och flera andra inställningar på displayen eller via Mi Home-appen.Egenskaper för Xiaomi Mi Scooter Pro 2 el-scooter300 W borstlös motorUpp till 45 km räckvidd*Upp till 25 km/h hastighet*Dubbla skivbromsar med E-ABS på framhjuletViks enkelt ihop på endast 3 sekunderMinimalistisk design med chassi av flygplansaluminiumStadigt handtag med ett stabilt greppIP54-certifierad, kan spolas av utan att väta letar sig in i elektroniken (ej högtryck)LED-lampor i 5 steg som anger återstående batterikapacitetFrämre och bakre lyktorLuftfyllda, stötabsorberande däckSmart batteri som lagrar kinetisk energi under användningKörstatistik och Cruise Control via mobilappTrådlös kommunikation via Bluetooth 4.1 BLE och senareEtt fordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns.* Räckvidd och hastighet påverkas naturligtvis av terräng och vikt på den som brukar den.

Recension på svenska av Mi PRO2 elscooter

Sky Nikodell är en influencer som pluggar till läkare och som kört mycket på denna elscooter. I det här klippet på Youtube så går han igenom saker som är bra att veta om Mi Pro 2.

Alternativa namn på Mi PRO2

En del återförsäljare använder artikelnummer eller andra serienummer på Mi PRO 2. Det förekommer till exempel MI26354. Xiaomi har även samarbetat med Mercedes F1-team och släppt en Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition. Var uppmärksam på vilka skillnader som de olika versionerna har. I Sverige gäller olika regler för motoreffekt och maxhastighet, så de bör du ha koll på ifall din elscooter räknas som cykel eller inte.

Xiaomi nordic edition

Mi Electric Scooter PRO 2 Nordic Edition har en kaross tillverkad i robust men lätt aluminiumlegering. Med slitstarka däck utrustade med halkskydd kan du köra även under kalla vintermånader. Även den enklare och något billigare modellen Mi Electric Scooter 1S finns i en nordisk utgåva.