Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2

Mi Electric Scooter PRO2 är en av de mest populära elscooters som Xiaomi säljer. Den klarar hela 45 km på en laddning och går att köra i 20-25 km/h. Xiaomi har även lanserat den i en specialmodell för nordiskt klimat (Nordic Edition) med halkskyddade däck och E-ABS bromssystem som gör att den kvalificerar in sig som en modell av elsparkcykel att köra på vintern.

Elsparkcykeln PRO2 väger 14,2 kg och är lätt att fälla ihop. På bara 3 sekunder har du vikt ihop den och kan bära den in, på tåget, i en trappa eller så. En bra sak med att köpa från detta märke är också att det finns tillbehör och reservdelar till Xiaomi.

Mi Electric Scooter Pro2, ihopvikt elscooter, går nerför trappa

En stor och tydlig LED-skärm visar hur snabbt du kör, hur långt du kört och vilken batterinivå din Mi Electric Scooter PRO2 har just nu. Du kan även ansluta elscootern till appen Mi Home (Android | iOS) och då kunna se batterinivå i din smartphone när du är inne eller på displayen ifall du har den monterad i en mobilhållare på elscooterns styre.

Jämför priser på Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2

 • Xiaomi Mi Pro 2 e-Scooter (25 km/h)

  Xiaomi Mi Pro 2 e-Scooter (25 km/h)
 • Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 Nordic

  Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 Nordic
  Produkten får inte användas i allmän trafik/vägEldrivna fordon utan pedaler får ha en maxeffekt på 250W för bruk på allmän väg, högsta tillåtna toppfart är 20 km/h.Är maxfarten över 20km/h får du ej köra på allmän väg. Dock är det tillåtet att använda fordonet på inhägnat område. Använd hjälm och sunt förnuft!Följ länken för att se hela regelverket:https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/elsparkcykel/Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 NordicXiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Nordic är en elektrisk kickbike som kräver förarbevis för Moped Klass II för att få framföras. Den tar dig inte bara långt, utan den gör det även bekvämt och säkert. Nå upp till 45 km i räckvidd, åk mjukare med slitstarka däck och stötdämpare samtidigt som du upplever tryggheten med det dubbla bromssystemet. Åker du längre sträckor får du användning av farthållaren för komfort och den stora displayen ger dig all väsentlig infomation som du även kan hitta i din sammankopplade kompatibla smartphone.• Motorstyrka på 300 W.• Hastigheter upp till 20 km/h• Upp till 45 km räckvidd• Dubbla bromssystemet• Observera att fordonet inte är tillåtet att användas på allmänna vägar*.Lång räckvidd och kraftfull motorUtrustad med ett kraftfullt batteri kan Mi Electric Scooter PRO2 köra upp till 45 km på en enda laddning. Scootern har även en imponerande kapacitet på 474 Wh och ett inbyggt smart batteriövervakningssystem. Elscootern drivs av en borstlös DC-motor på 300 W som gör att du kan ta dig fram lätt och bekvämt.Bekväm och säker transportMi Electric Scooter PRO2 är utrustad med slitstarka däck med halkskydd och stötdämpare som gör det enkelt att ta sig fram på vägarna. Elscootern är även utrustad med ett dubbelt bromssystem där det bakre däcket har en regenerativ bromsskiva och det främre är utrustat med ett E-ABS system.
 • Xiaomi Pro 2

  Xiaomi Pro 2
  Xiaomi/Ninebot, har äntligen släppt high end-versionen Xiaomi PRO 2. Toppkvalitet, god räckvidd, stark motor och användarvänlig display. Uppgraderad med pedestrian-mode och starkare ljus.

Recension på svenska av Mi PRO2 elscooter

Sky Nikodell är en influencer som pluggar till läkare och som kört mycket på denna elscooter. I det här klippet på Youtube så går han igenom saker som är bra att veta om Mi Pro 2.

Alternativa namn på Mi PRO2

En del återförsäljare använder artikelnummer eller andra serienummer på Mi PRO 2. Det förekommer till exempel MI26354. Xiaomi har även samarbetat med Mercedes F1-team och släppt en Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition. Var uppmärksam på vilka skillnader som de olika versionerna har. I Sverige gäller olika regler för motoreffekt och maxhastighet, så de bör du ha koll på ifall din elscooter räknas som cykel eller inte.

Xiaomi nordic edition - Xiaomi Pro 2 med stötdämpare

Mi Electric Scooter PRO 2 Nordic Edition har en kaross tillverkad i robust men lätt aluminiumlegering. Med slitstarka däck utrustade med halkskydd kan du köra även under kalla vintermånader. Åkkänslan blir mjuk tack vare att denna modell av Xiaomi Pro 2 har stötdämpare. Även den enklare och något billigare modellen Mi Electric Scooter 1S finns i en nordisk utgåva.

Att trimma en Xiaomi Pro 2

Det är många som undrar om det går att trimma en Xiaomi Pro 2. Det går att trimma den men beroende på modell, programvara och moderkort krävs lite olika metoder. En del har gjort det genom att löda sig in i moderkortet och St-linka den mot en äldre mjukvara.

För att kunna trimma på det här sättet krävs kunskap om hur man flashar mjukvaran och skapar custom firmware. Det verkar som att de flesta använder Android för ändamålet.