Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2

Mi Electric Scooter PRO2 är en av de mest populära elscooters som Xiaomi säljer. Den klarar hela 45 km på en laddning och går att köra i 20-25 km/h. Xiaomi har även lanserat den i en specialmodell för nordiskt klimat (Nordic Edition) med halkskyddade däck och E-ABS bromssystem som gör att den kvalificerar in sig som en modell av elsparkcykel att köra på vintern.

Elsparkcykeln PRO2 väger 14,2 kg och är lätt att fälla ihop. På bara 3 sekunder har du vikt ihop den och kan bära den in, på tåget, i en trappa eller så.

Mi Electric Scooter Pro2, ihopvikt elscooter, går nerför trappa

En stor och tydlig LED-skärm visar hur snabbt du kör, hur långt du kört och vilken batterinivå din Mi Electric Scooter PRO2 har just nu. Man kan även ansluta elscootern till appen Mi Home (Android | iOS) och då kunna se batterinivå i sin smartphone.

Jämför priser på Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2

 • XIAOMI Mi Electric Scooter PRO2 Nordic Edition (20 km/h) - 300W

  XIAOMI Mi Electric Scooter PRO2 Nordic Edition (20 km/h) - 300W
 • XIAOMI Mi Electric Scooter PRO2 (25 km/h) - 300W

  XIAOMI Mi Electric Scooter PRO2 (25 km/h) - 300W
 • Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 (Mercedes AMG Petronas F1 Team)

  Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 (Mercedes AMG Petronas F1 Team)
  Glid runt med Xiaomis 'Mercedes AMG Petronas F1 Team' Edition elscooter. Modellen grundar sig i en PRO2-modell med unik visuell design.
 • Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

  Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2
  En elscooter med prestanda och hög åkkänsla. En komfortabel och högkvalitativ elsparkcykel.

Recension på svenska av Mi PRO2 elscooter

Sky Nikodell är en influencer som pluggar till läkare och som kört mycket på denna elscooter. I det här klippet på Youtube så går han igenom saker som är bra att veta om Mi Pro 2.

Alternativa namn på Mi PRO2

En del återförsäljare använder artikelnummer eller andra serienummer på Mi PRO 2. Det förekommer till exempel MI26354. Xiaomi har även samarbetat med Mercedes F1-team och släppt en Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition. Var uppmärksam på vilka skillnader som de olika versionerna har. I Sverige gäller olika regler för motoreffekt och maxhastighet, så de bör du ha koll på ifall din elscooter räknas som cykel eller inte.

Xiaomi nordic edition

Mi Electric Scooter PRO 2 Nordic Edition har en kaross tillverkad i robust men lätt aluminiumlegering. Med slitstarka däck utrustade med halkskydd kan du köra även under kalla vintermånader. Även den enklare och något billigare modellen Mi Electric Scooter 1S finns i en nordisk utgåva.