Elsparkcyklar som gör 25 km/h eller mer

Det finns flera internationella tillverkare av elsparkcyklar med modeller som gör 25 km/h. I Sverige är det max 20 km/h som gäller för eldrivna fordon som räknas som cykel. En elscooter som kan gå i max 20 km/h och har en motoreffekt på 250W får köras på allmän väg.

OBS! Elscooters som har starkare motor och går 25 km/h eller mer är inte förenliga med rådande trafikregler enligt Transportstyrelsens regler för cykelfordon. Då är den att räkna närmast som en moped och då ställs andra krav på brukare och framfart. Det är du som förare som är ansvarig för att du och din elscooter uppfyller kraven.

Elsparkcyklar med toppfart på 25 km/h

 • Vsett 9 52V 16Ah - 25 km/h

  Vsett 9 52V 16Ah - 25 km/h
  Vsett är den överlägset största nyheten för elscooterindustrin år 2021. Det här är elscootrar på högsta nivån som finns och vi är stolta över att kunna presentera Vsett i Sverige.
 • Vsett 8 - 48V 19.2Ah - 25 km/h

  Vsett 8 - 48V 19.2Ah - 25 km/h
  Upplev den helt nya generationen elektriska skotrar med Vsett 8. Med ett imponerande 48V 19,2Ah LG -batteri är detta den elektriska skotern för dig som vill ha en fantastisk körupplevelse! Vi är stolta över att kunna presentera Vsett i Sverige.
 • NINEBOT By Segway Kickscooter D18E (25 km/h)

  NINEBOT By Segway Kickscooter D18E (25 km/h)
  Åk säkert på vägarna För att garantera säkerheten för alla förare har alla modeller fram-, broms- och bakre LED-ljus. Med det inbyggda frontljuset på 2,1 W kan du tydligt se din väg när som helst på dygnet. Utöver lamporna kommer alla modeller med certifierade E-MARK-reflektorer på fram-, sida- och bakdelen av KickScooter, vilket gör det enkelt att upptäcka dig i de svaga ljusförhållandena när ett ljus visas i din riktning. Säkerhet och komfort tack vare de stora däcken Alla modeller i D-serien har 10-tums stora luftdäck med innerslangar för att ge dig en bekväm och smidig körning. Polymerfodret och den slitstarka tråden i däcken ger stabilitet och bästa hållbarhet. På hjulen hittar du även de två oberoende bromsarna som styrs av spaken. På framhjulet har vi ett elektroniskt låsningsfritt bromssystem (E-ABS) och på bakhjulet har vi en trumbroms. Kombinationen av dessa bromsar ger dig både mer stabilitet och säkerhet i dina pendlar. Pendla genom all terräng Med framhjulsdrift och hållbar framdrivning från motorn, som visas i kraftuttaget på KickScooters, kan du köra i alla typer av terräng. Stabil och lätt att bära D-serien har en dubbelrörsram som bildar en triangulär form, vilket skapar en stark och stabil struktur för KickScooters. Denna solida ram kan bära en nyttolast på upp till 100 kg. Dra nytta av Smart Battery Management System (BMS) D-serien levereras med ett batteri med ett återvinningssystem som garanterar att inget batteri går till spillo under hela resan och som noggrant övervakar dess prestanda.

Snabb elscooter utan spärr som gör 30 - 40 km/h

 • E-Wheels E4 V2 MAX - U/Spärr

  E-Wheels E4 V2 MAX - U/Spärr
 • E-Wheels E7 u/spärr

  E-Wheels E7 u/spärr
  En av våra tuffaste elsparkcyklar! Denna sparkcykel klarar alla utmaningar du kan möta på. Dubbel motor som ger 4800 max kraft! E-wheels E7 är utrustad med ett utmärkt dämpningssystem.
 • E-wheels E8 u/spärr

  E-wheels E8 u/spärr
  En av våra allra råaste el sparkcykel! Detta odjuret till sparkcykel tacklar alla typer av hinder du kan tänkas möta. Dubbel motor som har en max effekt på 6400! E-wheels E8 är utrustad med grymma bromsar.
 • Kaabo Mantis 10 PRO+ MINIMOTORS - Svart U/Spärr

  Kaabo Mantis 10 PRO+ MINIMOTORS - Svart U/Spärr
  Mantis Pro från världsberömda Kaabo, ligger i framkant av elitskoter. Modellen hyllas i alla onlineforum för att ha den perfekta balansen mellan funktionalitet, kraft, räckvidd och vikt.
 • Kaabo Mantis 10 PRO+ MINIMOTORS - Röd U/Spärr

  Kaabo Mantis 10 PRO+ MINIMOTORS - Röd U/Spärr
  Mantis Pro från världsberömda Kaabo, ligger i framkant av elitskoter. Modellen hyllas i alla onlineforum för att ha den perfekta balansen mellan funktionalitet, kraft, räckvidd och vikt.
 • E-Wheels by Joyor Y8S u/spärr

  E-Wheels by Joyor Y8S u/spärr
  Elegant, stark och säker! Y8S är utrustad som en dröm. Marknadens bästa bromsegenskaper, upp till 100 km räckvidd, behagliga bromsar och jätte stark motor. E-wheels by Joyor serien är specialanpassad för skandinaviska förhållanden.
 • Kaabo Mantis 10 PRO - Röd U/Spärr

  Kaabo Mantis 10 PRO - Röd U/Spärr
  Mantis Pro från världsberömda Kaabo, ligger i framkant av elitskoter. Modellen hyllas i alla onlineforum för att ha den perfekta balansen mellan funktionalitet, kraft, räckvidd och vikt.
 • E-Wheels E2S V2 MAX u/spärr

  E-Wheels E2S V2 MAX u/spärr
  E-wheels E2S MAX kommer att sätta en ny standard på marknaden och det förväntas verkligen att den kommer ta testerna med storm! Uppgraderad motor med imponerande 1200W (max) och större batteri på 650wh!

Vissa modeller av elscooters med starka motorer går att beställa utan spärr. Det betyder att fartspärren är urkopplad och elsparkcykeln kan uppnå högre hastighet än de lagliga 20 km/h.

Man får köra elsparkcyklar på inhägnat område i högre farter, men absolut inte ute i trafiken som ett cykelfordon. Andra regler gäller för elscooters som går snabbare än 20 km/h. Här på sajten ser vi några varumärken som är mer populära än andra och det är:

» Nitrox

» Lyfco