Eldriven sparkcykel med motor

Den som använder sparkcykeln som färdmedel kan skaffa sig en eldriven sparkcykel utrustad med motor. Vanliga namn för denna typ av sparkcyklar är elskoter eller bara scooter. I branta uppförsbackar eller när orken tryter kan man med en sån ge cykeln lite gas och vila benen en stund.

Motoreffekt på elscooters

Det som bestämmer vilken hastighet man kan framföra en elscooter i är effekten på den eldrivna motorn. Effekten varierar från 120 W på de minsta elsparkcyklarna upp till 1000 W på de som används som transportmedel. Du som funderar på att köpa en kan jämföra elsparkcyklar för att hitta den som passar bäst till ditt behov.

En el scooter med 100-120W motor kan komma upp i hastigheter på 8-12 km/h. Farten är inte alltför hög, man kan cykla och springa bredvid, och den typen av motordriven sparkcykel är tänkt som leksak för barn från 7 år och uppåt. Maxvikt en sån cykel klarar av är 70-80 kg.

Kliver man upp mot motorer med 500 W ligger toppfarten kring 20 km/h och då har man elscooter med maxvikt på 120 kg eller lite mer. Den här typen av elscooters är tänkta som transportmedel för vuxna. De är mer robusta och är relativt tunga. Inget man hoppar av och lyfter upp i farten direkt.

De mest kraftfulla El-scooters som finns på svenska marknaden är de med 1000 W motor. Kraften i dessa är tillräcklig för att transportera tyngre vuxna människor även i branta uppförsbackar. Om cykeln utrustats med bra batterier kan en sån här elscooter ha en räckvidd på upp till 70 km. Laddningstiden ligger på 6-8 timmar för att nå full batteriladdning.

Kan en Elscooter räknas som cykel?

Sedan oktober 2010 räknas elscooter som en cykel om effekten på motorn är max 250 W. När Segway introducerades i Sverige tryckte lobbyister för det fordonet på och fick igenom att elfordon av den typen skulle få framföras på cykelbanor. Man behöver inte ha något körkort eller särskilt förarbevis. Det behövs ingen fordonsförsäkring eller fordonsregistrering.

Din eldrivna sparkcykel måste vara utrustad med ringklocka, broms, belysning och reflexer.

Måste man ha hjälm?

Eftersom den eldrivna sparkcykeln räknas som en cykel är det samma regler för hjälm som med vanlig cykel. Lagen säger att alla barn och ungdomar under 15 år måste bära hjälm när de cyklar eller blir skjutsad på en cykel. Samma sak gäller alltså för elsparkcykeln. Ett barn som inte bär hjälm kan inte bötfällas men polisen har rätt att stoppa barnet.

Får man skjutsa barn på elscootern?

Nej! Man får skjutsa andra om en cykel har lämpliga säten och skydd mot hjulekrar. En elsparkcykel med ståplatta är alltså INTE godkänd för att åka flera personer på.

 • Urban - Smidigaste alternativet

  Urban - Smidigaste alternativet
  Lättviktad elscooter för snabb transport i innerstan. En användarvänlig elscooter med smarta och smidiga funktioner. Perfekt för kortare pendlingar, runt stan och snabba ärenden, modell Urban är&hellip:
 • E-Wheels E7 spärrad

  E-Wheels E7 spärrad
  En av våra tuffaste elsparkcyklar! Denna sparkcykel klarar alla utmaningar du kan möta på. Dubbel motor som ger 4800 max kraft! E-wheels E7 är utrustad med ett utmärkt dämpningssystem.
 • E-WAY EL-SCOOTER E-350 - 350W 8,5" hjul - Svart

  E-WAY EL-SCOOTER E-350 - 350W 8,5
  br 20-25 km räckvidd 3 hastighetsinställningar IP56 godkänd 350 Watt Solida däck för att undvika punktering E-way E350 har en kraftfull motor och robust material i aluminium. Den nya AI-displayen visar allt du behöver: hastighet med 0,1 km noggrannhet, åtgärdsradie, batterinivå, laddningsläge, strålkastarfunktion, körlägen (3) och felkoder. Gummihandtagen på styret ger ett bra grepp. Här har du även reglage för gas och elektrisk broms. För din säkerhet finns även LED-lampa fram och bak, ringklocka och en kraftig skivbroms bak. E-way E350 är en el-scooter med en minimalistisk och snygg design i helsvart. Att kunna vika ihop den på endast 3 sekunder gör den idealisk att ha med sig överallt. Med en räckvidd på upp till 30km är det perfekt för dig som vill ta dig runt snabbt och enkelt i din hemort. Stället ger dig möjligheter att förvara din kickbike på ett lite värdigare sätt än de man bara kan lägga ned. Stället fälls givetvis ned likt på en cykel och fälls upp när det är dags att åka iväg. Med en laddningstid på endast 3h har du snabbt ett fullt batteri igen och är redo för nästa åktur! Kompatibel med E-way app för bland annat körstatistik och batteristatus. Laddning 230V laddare ingår Batteri Inbyggt uppladdningsbart Batteri (7500mAh) Material Aluminiumram, gummihjul / handtag
 • Ultra - Värstingmodell

  Ultra - Värstingmodell
  ESTIMERAD LEVERANS: 23-27 majDubbel stötdämpning fram och bak med stora hjul och en stark motor ger dig en elscooter med oslagbar körkänsla och hög prestanda. Eltra Ultra är en elsparkcykel för&hellip:
 • E-WAY EL-SCOOTER E-600 - 600W 10" hjul - Svart

  E-WAY EL-SCOOTER E-600 - 600W 10
  br 35-40 km räckvidd 3 hastighetsinställningar IP54 godkänd 600 Watt Solida däck för att undvika punktering E-way E600 har en kraftfull motor och robust material i aluminium. Med dess räckvidd på upp till 40 km passar denna bra för dig som vill pendla, backar är inga problem för denna scooter då den klarar lutningar upp till 25 grader! För din bekvämlighet finns även farthållare som enkelt aktiveras genom gasreglaget. Den nya AI-displayen visar allt du behöver: hastighet med 0,1 km noggrannhet, åtgärdsradie, batterinivå, laddningsläge, strålkastarfunktion, körlägen (3) och felkoder. Gummihandtagen på styret ger ett bra grepp. Här har du även reglage för gas och elektrisk broms. För din säkerhet finns även LED-lampa fram och bak, ringklocka och en kraftig skivbroms bak. Scootern är utrustad med rejäla 10" däck samt fjädring på backdäck som gör att din körning känns behaglig. E-way E600 är en el-scooter med en minimalistisk och snygg design med vita detaljer. Stället ger dig möjligheter att förvara din kickbike på ett lite värdigare sätt än de man bara kan lägga ned. Stället fälls givetvis ned likt på en cykel och fälls upp när det är dags att åka iväg. Med en laddningstid på endast 4-5h har du snabbt ett fullt batteri igen när arbetsdagen är slut! Kompatibel med E-way app för bland annat körstatistik och batteristatus. Laddning 230V laddare ingår Batteri Inbyggt uppladdningsbart Batteri (9600mAh) Material Aluminiumram, gummihjul / handtag
 • E-WAY EL-SCOOTER E-600 MAX - 600W 10" hjul - Svart

  E-WAY EL-SCOOTER E-600 MAX - 600W 10
  br 60-70 km räckvidd 3 hastighetsinställningar IP54 godkänd 600 Watt Solida däck för att undvika punktering E-way E600 Max har en kraftfull motor och robust material i aluminium. Med dess räckvidd på 60-70 km passar denna bra för dig som vill pendla, varierande vägar är inga problem för denna scooter då den klarar lutningar upp till 20 grader! För din bekvämlighet finns även farthållare som enkelt aktiveras genom gasreglaget. Den nya AI-displayen visar allt du behöver: hastighet med 0,1 km noggrannhet, åtgärdsradie, batterinivå, laddningsläge, strålkastarfunktion, körlägen (3) och felkoder. Gummihandtagen på styret ger ett bra grepp. Här har du även reglage för gas och elektrisk broms. För din säkerhet finns även LED-lampa fram och bak, ringklocka och en kraftig skivbroms bak. Scootern är utrustad med rejäla 10" däck som gör att din körning känns behaglig. E-way E600 Max är en el-scooter med en minimalistisk och snygg design i helsvart. Stället ger dig möjligheter att förvara din kickbike på ett lite värdigare sätt än de man bara kan lägga ned. Stället fälls givetvis ned likt på en cykel och fälls upp när det är dags att åka iväg. Med en laddningstid på endast 4-5h har du snabbt ett fullt batteri igen när arbetsdagen är slut! Kompatibel med E-way app för bland annat körstatistik och batteristatus. Laddning 230V laddare ingår Batteri Inbyggt uppladdningsbart Batteri (13500mAh) Material Aluminiumram, gummihjul / handtag
 • XIAOMI Mi Essential El-Scooter (20 km/h) - 250W

  XIAOMI Mi Essential El-Scooter (20 km/h) - 250W
  class="container-1" / class="container-1" / class="container-1" / class="container-1" /
 • E-Wheels E4 V2 MAX - U/Spärr

  E-Wheels E4 V2 MAX - U/Spärr
 • XIAOMI Mi Electric Scooter PRO2 Nordic Edition (20 km/h) - 300W

  XIAOMI Mi Electric Scooter PRO2 Nordic Edition (20 km/h) - 300W
  id="box4" img src="https://admin.abicart.se/shop/ws4/50604/art4/h5903/177555903-origpic-282355.jpg" / id="box3" h3 Kör bekvämt och ännu längre /h3 p Utrustad med ett kraftfullt batteri kan Mi Electric Scooter PRO2 köra upp till 45 km på en enda laddning. Scootern har även en imponerande kapacitet på 474 Wh och ett inbyggt smart batteriövervakningssystem. Elscootern drivs av en borstlös DC-motor på 300 W som gör att du kan ta dig fram lätt och bekvämt. /p / class="box1" h3 Hopfällbar och smidig att transportera /h3 p Mi Electric Scooter PRO2 har en snygg design och är skapad för att du ska kunna ta med dig den var du vill. Karossen är tillverkad av en aluminiumlegering, vilket gör den både robust och lätt (14,2 kg). Du kan snabbt fälla ihop din scooter och bära med dig den på tunnelbanan eller transportera den i din bil. /p br h3 Ta dig från A till B snabbt och säkert /h3 p Mi Electric Scooter PRO2 är utrustad med slitstarka däck med halkskydd som gör det enkelt att ta sig fram på vägarna. Elscootern är även utrustad med ett dubbelt bromssystem där det bakre däcket har en regenerativ bromsskiva och det främre är utrustat med ett E-ABS system. /p / class="box2" img src="https://admin.abicart.se/shop/ws4/50604/art4/h5903/177555903-origpic-eed4d8.jpg" / id="box6" img src="https://admin.abicart.se/shop/ws4/50604/art4/h5903/177555903-origpic-4d515a.jpg" / id="box5" h3 KERS-sytem /h3 p Mi Electric Scooter PRO2 är utrustad med ett KERS-system. KERS-systemet lagrar den kinetiska energin under inbromsningmomentet och omvandlar den sedan till drivkraft. /p br h3 Håll koll på din körning, direkt i mobilen /h3 p På den stora LED-skärmen kan du få en snabb överblick över din hastighet, körsträcka, körläge och elscooterns batterinivå. Nu kan du även ansluta din Mi Electric Scooter PRO2 till Mi Home-appen och hålla koll på din hastighet och batterinivå direkt i din smartphone. Scootern är kompatibel med Android 4.3 och från och med iOS 9.0. /p / img style="max-width:100% margin:0 auto" src="https://admin.abicart.se/shop/ws4/50604/files/Produktbilder/Scooters/0001.jpg?_t=1594884899" h3 Specifikationer: /h3 Vikt: 14.2kg Mått: 1130x430x1180mm Mått ihopvikt: 1130x430x490mm Skärm: LED with Speed/Battery/KM/Mode Motorkraft: 300W Maxhastighet: 20 km/h Klättringsvinkel: 20% Bromssträcka: 11.43m Batterikapacitet: 12800mAh 474Wh Räckvidd: 45km* Kompatibel med: Android 4.3 eller iOS 9.0 och uppåt Trådlös anslutning: Bluetooth 4.1 BLE och uppåt p *Batteriet testades fulladdat, med en belastning på 75 kg, vid 25° C, utan vind på en jämn väg i gåläge med en enhetlig hastighet på 15 km/h. Resultaten kan komma att variera beroende på skillnader i temperatur, belastning, vindhastighet, vägförhållanden och andra faktorer. /p br
 • XIAOMI Mi El-Scooter 1S Nordic Edition (20 km/h) - 250 W

  XIAOMI Mi El-Scooter 1S Nordic Edition (20 km/h) - 250 W
  id="box4" img src="https://admin.abicart.se/shop/ws4/50604/art4/h5739/177555739-origpic-e6b77d.jpg" / id="box3" h3 Minimalistisk design /h3 p Mi Electric Scooter 1S har en stilren design och går att fälla ihop på bara 3 sekunder. Karossen är tillverkad av en aluminiumlegering, vilket gör att 1S väger endast 12.5 kg, är lätt att fälla ihop och enkel att bära med sig. /p / class="box1" h3 Kraftfullt batteri med hög kapacitet /h3 p Mi Electric Scooter 1S är utrustad med ett högkvalitativt batteri med en kapacitet på 275 Wh. Det inbyggda BMS-systemet ser till att batteriet varken över- eller underladdas. Bortsett från det drivs scootern av en borstlös DC-motor på 250 W som gör att du kan ta dig fram smidigt på vägarna. /p br h3 Slitstarka däck med stötdämpning /h3 p På Mi Electric Scooter 1S sitter slitstarka däck med halkskydd och dämpning, vilket gör att du kan ta dig fram säkert på vägarna. Bortsett från det är scootern även rustad med ett dubbelt bromssystem där det bakre däcket har en regenerativ bromsskiva och det främre är utrustat med ett E-ABS-system /p br h3 KERS-system /h3 p Scootern är utrustad med ett KERS-system. KERS-systemet lagrar den kinetiska energin under inbromsningmomentet och omvandlar den sedan till drivkraft. /p / class="box2" img src="https://admin.abicart.se/shop/ws4/50604/art4/h5739/177555739-origpic-e66bfa.jpg" / id="box6" img src="https://admin.abicart.se/shop/ws4/50604/art4/h5739/177555739-origpic-b4451a.jpg" / id="box5" h3 Informativ LED-skärm /h3 p Den stora och nya LED-skärmen ger dig snabb överblick över hastighet, batterinivå, körsträcka och körläge. Nu kan du även ansluta din Mi Electric Scooter PRO2 till Mi Home-appen och hålla koll på din hastighet och återstående batteri direkt i din smartphone. Scootern är kompatibel med Android 4.3 och från och med iOS 9.0. /p / img style="max-width:100% margin:0 auto" src="https://admin.abicart.se/shop/ws4/50604/files/Produktbilder/Scooters/1S%20VS%20CLASSSIC_page-0001.jpg?_t=1594884899" h3 Specifikationer /h3 Vikt: 12.5kg Mått: 1080x430x1140mm Mått ihopvikt: 1080x430x490mm Skärm: LED med Hastighet/Batteri/KM/Mode Motorkraft: 250W Maxhastighet: 20 km/h Klättringsvinkel: 14% Bromssträcka: 11.43m Batterikapacitet : 7650mAh 275Wh Räckvidd: 30km Kompatibel med: Android 4.3 eller iOS 9.0 och uppåt Trådlös anslutning: Bluetooth 4.1 BLE och uppåt p *Batteriet testades fulladdat, med en belastning på 75 kg, vid 25° C, utan vind på en jämn väg i gåläge med en enhetlig hastighet på 15 km/h. Resultaten kan komma att variera beroende på skillnader i temperatur, belastning, vindhastighet, vägförhållanden och andra faktorer. /p br
 • E-WAY EL-SCOOTER E-500 - 500W 8,5" hjul - Svart

  E-WAY EL-SCOOTER E-500 - 500W 8,5
  br Upp till 45km räckvidd 3 hastighetsinställningar IP54 godkänd 500 Watt Solida däck för att undvika punktering E-way E500 har en kraftfull motor och robust material i aluminium. Den nya AI-displayen visar allt du behöver: hastighet med 0,1 km noggrannhet, åtgärdsradie, batterinivå, laddningsläge, strålkastarfunktion, körlägen (3) och felkoder. Gummihandtagen på styret ger ett bra grepp. Här har du även reglage för gas och elektrisk broms. För din säkerhet finns även LED-lampa fram och bak, ringklocka och en kraftig skivbroms bak. E-way E500 är en el-scooter med en minimalistisk och snygg design med blå detaljer. Att kunna vika ihop den på endast 3 sekunder gör den idealisk att ha med sig överallt. Stället ger dig möjligheter att förvara din kickbike på ett lite värdigare sätt än de man bara kan lägga ned. Stället fälls givetvis ned likt på en cykel och fälls upp när det är dags att åka iväg. Kompatibel med E-way app för bland annat körstatistik och batteristatus. Laddning 230V laddare ingår Batteri Inbyggt uppladdningsbart Batteri (7500mAh) Material Aluminiumram, gummihjul / handtag
 • E-WAY EL-SCOOTER E-250 MAX - 250W 8,5" hjul - Svart

  E-WAY EL-SCOOTER E-250 MAX - 250W 8,5
  br 20-25 km räckvidd 3 hastighetsinställningar IP56 godkänd 250 Watt Solida däck för att undvika punktering E-way E250 Max har en kraftfull motor och robust material i aluminium. Den nya AI-displayen visar allt du behöver: hastighet med 0,1 km noggrannhet, åtgärdsradie, batterinivå, laddningsläge, strålkastarfunktion, körlägen (3) och felkoder. Gummihandtagen på styret ger ett bra grepp. Här har du även reglage för gas och elektrisk broms. För din säkerhet finns även LED-lampa fram och bak, ringklocka och en kraftig skivbroms bak. E-way E250 Max är en el-scooter med en minimalistisk och snygg design i helsvart. Att kunna vika ihop den på endast 3 sekunder gör den idealisk att ha med sig överallt. Med en räckvidd på upp till 25km är det perfekt för dig som vill ta dig runt snabbt och enkelt i din hemort. IP56 godkänd vilket gör att du kan använda den även i lätt regn. Stället ger dig möjligheter att förvara din kickbike på ett lite värdigare sätt än de man bara kan lägga ned. Stället fälls givetvis ned likt på en cykel och fälls upp när det är dags att åka iväg. Med en laddningstid på endast 3h har du snabbt ett fullt batteri igen och är redo för nästa åktur! Laddning 230V laddare ingår Batteri Inbyggt uppladdningsbart batteri (6000mAh) Material Aluminiumram, gummihjul / handtag
 • E-Wheels E7 u/spärr

  E-Wheels E7 u/spärr
  En av våra tuffaste elsparkcyklar! Denna sparkcykel klarar alla utmaningar du kan möta på. Dubbel motor som ger 4800 max kraft! E-wheels E7 är utrustad med ett utmärkt dämpningssystem.
 • DENVER El-scooter 250W 6.5" hjul - Svart

  DENVER El-scooter 250W 6.5
  meta name="description" content=""/ Räckvidd: 12 km Max. förarvikt: 100 kg Batterikapacitet: 4000 mAh Motoreffekt 250 W Reflexer fram och bak Belysning fram och bak 6.5" solida gummidäck 250W motor, max. hastighet upp till 20 km / h, räckvidd upp till 12 km, hopfällbara, 6,5 "hjul, reflexer fram & bak, ringklocka locka Laddning 230V laddare ingår Batteri Inbyggt uppladdningsbart Batteri (4000mAh) Material Aluminiumram, gummihjul / handtag
 • XIAOMI Mi Portable Electric Air Compressor

  XIAOMI Mi Portable Electric Air Compressor
  br h3 Xiaomis nya luftpump är din nya bästa vän! /h3 p Oavsett om du pumpar bollar, din elscooter eller cykel kan du alltid få perfekt lufttryck, helt säker från att pumpa för lite eller mycket. Du bestämmer vilket tryck du vill ha med den smidiga displayen, väljer rätt munstycke och låter Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor pumpa åt dig, automatiskt! Dessutom är den extremt enkel att plocka med dig sig i väskan. /p Digital display Föreställt automatiskt lufttryck Kraftfullt batteri (2000 mAh) LED-belysning Micro USB-port id="box4" img src="https://admin.abicart.se/shop/ws4/50604/files/Produktbilder/Mi%20Portable%20Electric%20Air%20Compressor/mi-portable-electric-air-compressor-2%20%281%29.jpeg" / id="box3" h3 Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor /h3 p Den Portabla Luftpumpen! Det här är Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor, din nya bästa vän! /p br h3 Kraftfullt 18650 litiumbatteri /h3 p Mi Portable Electric Air Compressor är rustat med ett kraftfullt batteri med en kapacitet på 2000 mAh. På en enda laddning kan luftkompressorn pumpa upp 8 stycken cykelhjul. Luftkompressorn har en universal micro USB-port som är kompatibel med de flesta kablar som du laddar mobilen med. /p br h3 Pumpar alla dina däck /h3 p Luftkompressorn kan enkelt komma upp i 150psi och kan därmed pumpa upp de flesta däcken, även proffessionella tävlingscyklar. /p / class="box1" h3 Hjälpsam digital display /h3 p På Mi Portable Electric Air Compressor display kan du välja vad du vill fylla med luft men även välja lufttrycket du vill uppnå. Bortsett från det kan du även använda luftkompressorn till att mäta lufttrycket i dina däck och se om du behöver fylla ytterligare. /p br h3 Övriga funktioner /h3 p Mi Portable Electric Air Compressor har genomgått flera tester för att säkerställa maximerad uthållighet och säkerhet. Några av dessa har testat dess skydd mot övertryck, kompression, elektrisk styrka och höga/låga temperaturer. Luftkompressorn har även en inbyggd LED-lampa som gör att du kan använda Mi Portable Electric Air Compressor även i mörker. /p / class="box2" img src="https://admin.abicart.se/shop/ws4/50604/files/Produktbilder/Mi%20Portable%20Electric%20Air%20Compressor/mi-portable-electric-air-compressor-1.jpg" / h3 Specifikationer /h3 Modell: MJCQB01QJ Förvaringstemperatur: - 10° C - 45° C Produktdimensioner utan rör: 80mm, munstycket inkluderat Laddningsport: Micro-USB Tryck vid laddning: 0.2 ~ 10.3bar / 3 ~ 150psi Parameterladdning: 5V 2A Laddningstid: Mindre än 3 timmar Batterikapacitet: 2000mAh (14.8wh) Sensorns noggrannhet: 2psi Ljudnivå: 80db på en distans av 1m Laddningstid: Mindre än 3 timmar Temperatur vid användning: 0 ~ 45° C Tillbehör: Presta valve adapter, needle valve adapter, laddningskabel, användarmanual Manual: På Engelska USB-typ: USB-TYP A
 • E-Wheels E4 V2 Max - Spärrad

  E-Wheels E4 V2 Max - Spärrad
 • NINEBOT E22D KickScooter (20 km/h) - 300W

  NINEBOT E22D KickScooter (20 km/h) - 300W
  ="position:absolutewidth:100%height:100%left:0" allowfullscreen /iframe / class="container-1" / class="container-1" / class="container-1" /
 • E-Wheels E4 u/spärr

  E-Wheels E4 u/spärr
  E-wheels E4 är äntligen här och sätter verkligen en ny standard på marknaden! Här får du rå motoreffekt på imponerande 1200w (max), 50 km optimal körsträcka och bra körkomfort till ett fantastiskt pris. Definitivt den BÄSTA pendlarmodellen i sin prisklass
 • VATTENTÄT IP56 - E2S V2 2022

  VATTENTÄT IP56 - E2S V2 2022
  Bästa elsparkcykeln 2021 enligt elsparkcyckel.com, testvinnare på Nettavisen.no, strålande testresultat i både Tek.no och Dinside.no och vår överlägset mest sålda elsparkcykel. 100% Laglig! Uppgraderad med kraftfull 700 watt motor (max) IP56 certifiering och Bluetooth app
 • XIAOMI Mi Electric Scooter PRO2 (25 km/h) - 300W

  XIAOMI Mi Electric Scooter PRO2 (25 km/h) - 300W
  id="box4" img src="https://admin.abicart.se/shop/ws4/50604/art4/h5903/177555903-origpic-282355.jpg" / id="box3" h3 Kör bekvämt och ännu längre /h3 p Utrustad med ett kraftfullt batteri kan Mi Electric Scooter PRO2 köra upp till 45 km på en enda laddning. Scootern har även en imponerande kapacitet på 474 Wh och ett inbyggt smart batteriövervakningssystem. Elscootern drivs av en borstlös DC-motor på 300 W som gör att du kan ta dig fram lätt och bekvämt. /p / class="box1" h3 Hopfällbar och smidig att transportera /h3 p Mi Electric Scooter PRO2 har en snygg design och är skapad för att du ska kunna ta med dig den var du vill. Karossen är tillverkad av en aluminiumlegering, vilket gör den både robust och lätt (14,2 kg). Du kan snabbt fälla ihop din scooter och bära med dig den på tunnelbanan eller transportera den i din bil. /p br h3 Ta dig från A till B snabbt och säkert /h3 p Mi Electric Scooter PRO2 är utrustad med slitstarka däck med halkskydd som gör det enkelt att ta sig fram på vägarna. Elscootern är även utrustad med ett dubbelt bromssystem där det bakre däcket har en regenerativ bromsskiva och det främre är utrustat med ett E-ABS system. /p / class="box2" img src="https://admin.abicart.se/shop/ws4/50604/art4/h5903/177555903-origpic-eed4d8.jpg" / id="box6" img src="https://admin.abicart.se/shop/ws4/50604/art4/h5903/177555903-origpic-4d515a.jpg" / id="box5" h3 KERS-sytem /h3 p Mi Electric Scooter PRO2 är utrustad med ett KERS-system. KERS-systemet lagrar den kinetiska energin under inbromsningmomentet och omvandlar den sedan till drivkraft. /p br h3 Håll koll på din körning, direkt i mobilen /h3 p På den stora LED-skärmen kan du få en snabb överblick över din hastighet, körsträcka, körläge och elscooterns batterinivå. Nu kan du även ansluta din Mi Electric Scooter PRO2 till Mi Home-appen och hålla koll på din hastighet och batterinivå direkt i din smartphone. Scootern är kompatibel med Android 4.3 och från och med iOS 9.0. /p / img style="max-width:100% margin:0 auto" src="https://admin.abicart.se/shop/ws4/50604/files/Produktbilder/Scooters/0001.jpg?_t=1594884899" h3 Specifikationer: /h3 Vikt: 14.2kg Mått: 1130x430x1180mm Mått ihopvikt: 1130x430x490mm Skärm: LED with Speed/Battery/KM/Mode Motorkraft: 300W Maxhastighet: 25 km/h Klättringsvinkel: 20% Bromssträcka: 11.43m Batterikapacitet: 12800mAh 474Wh Räckvidd: 45km* Kompatibel med: Android 4.3 eller iOS 9.0 och uppåt Trådlös anslutning: Bluetooth 4.1 BLE och uppåt p *Batteriet testades fulladdat, med en belastning på 75 kg, vid 25° C, utan vind på en jämn väg i gåläge med en enhetlig hastighet på 15 km/h. Resultaten kan komma att variera beroende på skillnader i temperatur, belastning, vindhastighet, vägförhållanden och andra faktorer. /p br
 • E-Wheels E4 spärrad

  E-Wheels E4 spärrad
  E-wheels E4 är äntligen här och sätter verkligen en ny standard på marknaden! Här får du rå motoreffekt på imponerande 1200w (max), 50 km optimal körsträcka och bra körkomfort till ett fantastiskt pris. Definitivt den BÄSTA pendlarmodellen i sin prisklass
 • SBS MOBILE E-GO Väska för El-scooter - Svart

  SBS MOBILE E-GO Väska för El-scooter - Svart
  p Den här väskan som klarar 2 liter med kardborreband gör att du kan bära dina favoritapparater eller andra föremål på din el-scooter. /p h3 Lätt att installera /h3 p Denna förvaringsväska är perfekt för användning under din dagliga pendling med cykel, elcykel, skoter eller Segway. 4 kardborreband gör att du enkelt kan fästa den på cykel- eller skoterstyret. Enkel dragkedja som kan öppnas och stängas. Bär smartphones, AirPods, powerbanker, nycklar eller vad du vill. /p h3 Stor förvaringskapacitet på 2 liter /h3 p 2-liters kapaciteten och den kompakta designen gör att du kan lagra ett brett utbud av saker under din pendling eller när du cyklar på obelagda landsvägar. Den har fyra interna fack för optimal organisation och stabilitet. /p h3 Robust och vattentålig /h3 p Det hårda yttre skalet är vatten- och stöttåligt och erbjuder utmärkt skydd för dina saker även på regniga dagar. Den perfekta väskan för alla säsonger i staden, landet eller bergen. i * Ej utformad för full nedsänkning i vatten. Skyddar endast mot stänk. /i /p
 • NINEBOT By Segway Kickscooter för barn Zing A6 (12 km/h)

  NINEBOT By Segway Kickscooter för barn Zing A6 (12 km/h)
  img style="max-width:100% margin:0 auto" src="https://cdn15.mycliplister.com/isa/166325/c1/-/de/ASSET_MMS_89996780" br h3 Tre olika växlar h3 p Det finns tre växlar att välja mellan (8, 10 och 12 km/h). Av säkerhetsskäl ändras växeln med stänkskyddet när elscootern står stilla p h3 Säker att använda h3 p Zing A6 har en mekanisk fotbroms i stänkskyddet, samt ljuseffekter på framhjulet och fotplattan. Elscootern är avsedd för barn mellan ca 6-10 år, och har en max belastning på 40 kg. p h3 Batteritid och räckvidd h3 p BMS-batterisystemet på 27 Wh använder hela batteriets kapacitet och erbjuder en räckvidd på upp till 5 km. Batteriet är skyddat mot överhettning, kortslutning, överladdning och batteriurladdning. En lampa visas när batteriet är under 10 % så att ni hinner hem i tid för att ladda upp den igen. p p *Barn under 15 år får endast åka elscooter under uppsikt av en vuxen över 18 år. Den här modellen har en maxhastighet på 20 km/h eller lägre och en motoreffekt på max 250 watt eller lägre. Den klassas därför av Trafikverket som cykel och kan användas lagligt i trafiken. p h3 Läs mer om användandet av eldrivna sparkcyklar nedan: h3 a href="https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/Cykel/" target="_blank" Transportstyrelsen.se /a
 • Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grey

  Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grey
  Xiaomi Mi Electric Scooter 3 är en elscooter från Xiaomi. Elsparkcykeln har en räckvidd på 30km med en hastighet på 25km/h och 300W i nominell motorkraft.
 • Kaabo Skywalker 10C spärrad

  Kaabo Skywalker 10C spärrad
  Kaabo levererar upprepade gånger elitscootrar och Skywalker 10C är inget undantag. Detta är den packade versionen av 10C. 1800w max effekt, räckvidd upp till 55km, dubbel dämpningssystem och blixtsnabba hydrauliska bromsar fram och bak
 • Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 (Mercedes AMG Petronas F1 Team)

  Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 (Mercedes AMG Petronas F1 Team)
  Glid runt med Xiaomis 'Mercedes AMG Petronas F1 Team' Edition elscooter. Modellen grundar sig i en PRO2-modell med unik visuell design.
 • NINEBOT By Segway Kickscooter för barn Zing C20 (16km/h)

  NINEBOT By Segway Kickscooter för barn Zing C20 (16km/h)
  img style="max-width:100% margin:0 auto" src="https://cdn15.mycliplister.com/isa/166325/c1/-/de/ASSET_MMS_90141005" br h3 Tre körlägen h3 p Det finns tre körlägen att välja mellan: Turbo, Cruise och säkert läge. Säkert läge är för nybörjare och begränsar brädans maxhastighet till 10 km/h. Cruise- och Turbo-lägena är designade för mer erfarna förare och har en högre maxhastighet på upp till 16 km/h. I Turbo-läget behöver du inte sparka för att börja åka. p h3 Säker att använda h3 p Zing C20 har en handbroms, ringklocka samt ljuseffekter längst ner på fotplattan. p h3 Batteritid och räckvidd h3 p BMS-batterisystemet på 108 Wh använder hela batteriets kapacitet och erbjuder en räckvidd på upp till 20 km. Batteriet är skyddat mot överhettning, kortslutning, överladdning och batteriurladdning. Brädan indikerar lågt batteri med en röd indikatorlampa. p p *Barn under 15 år får endast åka elscooter under uppsikt av en vuxen över 18 år. Den här modellen har en maxhastighet på 20 km/h eller lägre och en motoreffekt på max 250 watt eller lägre. Den klassas därför av Trafikverket som cykel och kan användas lagligt i trafiken. p h3 Läs mer om användandet av eldrivna sparkcyklar nedan: h3 a href="https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/Cykel/" target="_blank" Transportstyrelsen.se /a
 • NINEBOT By Segway KickScooter F30E (25 km/h)

  NINEBOT By Segway KickScooter F30E (25 km/h)
  img style="max-width:100% margin:0 auto" src="https://cdn15.mycliplister.com/isa/166325/c1/-/de/ASSET_MMS_90520846" br h3 Kraftfull motor och smidig konstruktion h3 p F30E är utrustad med en 300 W motor som ger en maxhastighet på upp till 25 km/h och kapacitet att klättra i 15 graders lutning. Batteriet har tillräckligt med kraft för upp till 30 km körning. För att ge en låg tyngdpunkt som gör körningen smidigare är batteriet placerat under brädan. Produkten är hopfällbar vilket gör att den är lätt att bära med sig på bussen eller tåget, upp för trappor eller för att förvara den när den inte används. Via LED-displayen som sitter på styret kan du snabbt kolla kördata som hastighet, batteritid, Bluetooth-anslutning och valt körläge. p h3 Fyra körlägen h3 p Eco-läget sparar på batteriet och låter dig köra längre sträckor. Standardläget kombinerar hastighet med lång körsträcka och passar för allmän körning. I sportläget används all kraft i produkten. Promenadläget passar i situationer när du promenerar bredvid kickscootern. p h3 Två separata bromsar för säkrare körning h3 p Denna elscooter har två separata bromsar, elektrisk handbroms och bakre skivbroms. Kraften som genereras när man bromsar dirigeras till batteriet och hjälper till att förlänga batteritiden. Du kan vara säker på att du syns när du kör tack vare F30E:s fram- och baklampor, bromslampa, reflexer (fram, sidor och bak) samt ringklockan. p h3 Appen Segway-Ninebot h3 p Mobilappen Segway-Ninebot är tillgänglig för plattformarna Android och iOS gör det lätt att kontrollera batteriets laddning och annan scooterinformation. p h3 Läs mer om användandet av eldrivna sparkcyklar nedan: h3 a href="https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/Cykel/" target="_blank" Transportstyrelsen.se /a
 • E2S V2 2021 Laglig

  E2S V2 2021 Laglig
  Bästa elsparkcykeln 2021 enligt elsparkcyckel.com, testvinnare på Nettavisen.no, strålande testresultat i både Tek.no och Dinside.no och vår överlägset mest sålda elsparkcykel. 100% Laglig! Uppgraderad med kraftfull 700 watt motor (max) IP56 certifiering och Bluetooth app
 • NINEBOT E45E KickScooter (25 km/h) - 300W

  NINEBOT E45E KickScooter (25 km/h) - 300W
  ="position:absolutewidth:100%height:100%left:0" allowfullscreen /iframe / class="container-1" / class="container-1" / class="container-1" /
 • NINEBOT By Segway Kickscooter T15E (20km/h)

  NINEBOT By Segway Kickscooter T15E (20km/h)
  img style="max-width:100% margin:0 auto" src="https://cdn15.mycliplister.com/isa/166325/c1/-/de/ASSET_MMS_90145145" br h3 12 kilometers räckvidd h3 p Elscootern har en elegant, vit och aluminiumfärgad yta och robusta, 7.5 tum stora däck som ger dig bekväm körning även i ojämn terräng. T15 E ger dig upp till 12 kilometers räckvidd, vilket betyder att du enkelt kör fram och tillbaka till jobbet på en laddning. Scootern har en hastighet på upp till 20 kilometer i timmen. p h3 Segway-Ninebot-appen h3 p Denna elscooter är utrustad med Bluetooth-teknologi, så att du kan ladda ned Segway-Ninebot-appen och enkelt få en överblick över ditt fordon samt möjlighet att ladda ner mjukvaruuppdateringar. p h3 Utrustad med två bromsar och belysning h3 p Fordonet är utrustat med två bromsar, en elektrisk baktill och en pålitlig trumbroms framtill. Scootern har också LED-belysning så att du kan se vart du åker och alla andra se dig. Du kan kontrollera återstående batterinivå och nuvarande hastighet på informationsdisplayen i färg placerad på instrumentpanelen. p h3 Smart Battery Management System (BMS) h3 p Elscootern är utrustad med ett Smart Battery Management System som noggrant övervakar batteriets prestanda och ser till att ingen ström går till spillo. Det förhindrar överladdning, urladdning, kortslutning och till och med överhettning. p p Denna E-scooter har en maxhastighet på 20 km/h eller lägre och en motoreffekt på max 250 watt eller lägre. Den klassas därför av Trafikverket som cykel och kan användas lagligt i trafiken. p h3 Läs mer om användandet av eldrivna sparkcyklar nedan: h3 a href="https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/Cykel/" target="_blank" Transportstyrelsen.se /a
 • NINEBOT By Segway KickScooter F30D (20 km/h)

  NINEBOT By Segway KickScooter F30D (20 km/h)
  img style="max-width:100% margin:0 auto" src="https://cdn15.mycliplister.com/isa/166325/c1/-/de/ASSET_MMS_90505961" br h3 Kraftfull motor och smidig konstruktion h3 p F30D är utrustad med en 300 W motor som ger en maxhastighet på upp till 20 km/h och kapacitet att klättra i 15 graders lutning. Batteriet har tillräckligt med kraft för upp till 30 km körning. För att ge en låg tyngdpunkt som gör körningen smidigare är batteriet placerat under brädan. Produkten är hopfällbar vilket gör att den är lätt att bära med sig på bussen eller tåget, upp för trappor eller för att förvara den när den inte används. Via LED-displayen som sitter på styret kan du snabbt kolla kördata som hastighet, batteritid, Bluetooth-anslutning och valt körläge. p h3 Fyra körlägen h3 p Eco-läget sparar på batteriet och låter dig köra längre sträckor. Standardläget kombinerar hastighet med lång körsträcka och passar för allmän körning. I sportläget används all kraft i produkten. Promenadläget passar i situationer när du promenerar bredvid kickscootern. p h3 Två separata bromsar för säkrare körning h3 p Denna elscooter har två separata bromsar, elektrisk handbroms och bakre skivbroms. Kraften som genereras när man bromsar dirigeras till batteriet och hjälper till att förlänga batteritiden. Du kan vara säker på att du syns när du kör tack vare F30D:s fram- och baklampor, bromslampa, reflexer (fram, sidor och bak) samt ringklockan. p h3 Appen Segway-Ninebot h3 p Mobilappen Segway-Ninebot är tillgänglig för plattformarna Android och iOS gör det lätt att kontrollera batteriets laddning och annan scooterinformation. p h3 Läs mer om användandet av eldrivna sparkcyklar nedan: h3 a href="https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/Cykel/" target="_blank" Transportstyrelsen.se /a
 • E-wheels E8 s

  E-wheels E8 s
  En av våra allra råaste el sparkcykel! Detta odjuret till sparkcykel tacklar alla typer av hinder du kan tänkas möta. Dubbel motor som har en max effekt på 6400! E-wheels E8 är utrustad med grymma bromsar.
 • TESTVINNARE - E2S V2 2021

  TESTVINNARE - E2S V2 2021
  Bästa elsparkcykeln 2021 enligt elsparkcyckel.com, testvinnare på Nettavisen.no, strålande testresultat i både Tek.no och Dinside.no och vår överlägset mest sålda elsparkcykel. 100% Laglig! Uppgraderad med kraftfull 700 watt motor (max) IP56 certifiering och Bluetooth app
 • Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

  Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2
  En elscooter med prestanda och hög åkkänsla. En komfortabel och högkvalitativ elsparkcykel.
 • NINEBOT By Segway KickScooter F40E (25km/h)

  NINEBOT By Segway KickScooter F40E (25km/h)
  img style="max-width:100% margin:0 auto" src="https://cdn15.mycliplister.com/isa/166325/c1/-/de/ASSET_MMS_90522951" br h3 Kraftfull motor och smidig konstruktion h3 p F40E är utrustad med en 350 W motor som ger en maxhastighet på upp till 25 km/h och kapacitet att klättra i 20 graders lutning. Batteriet har tillräckligt med kraft för upp till 40 km körning. För att ge en låg tyngdpunkt som gör körningen smidigare är batteriet placerat under brädan. Produkten är hopfällbar vilket gör att den är lätt att bära med sig på bussen eller tåget, upp för trappor eller för att förvara den när den inte används. Via LED-displayen som sitter på styret kan du snabbt kolla kördata som hastighet, batteritid, Bluetooth-anslutning och valt körläge. p h3 Fyra körlägen h3 p Eco-läget sparar på batteriet och låter dig köra längre sträckor. Standardläget kombinerar hastighet med lång körsträcka och passar för allmän körning. I sportläget används all kraft i produkten. Promenadläget passar i situationer när du promenerar bredvid kickscootern. p h3 Två separata bromsar för säkrare körning h3 p Denna elscooter har två separata bromsar, elektrisk handbroms och bakre skivbroms. Kraften som genereras när man bromsar dirigeras till batteriet och hjälper till att förlänga batteritiden. Du kan vara säker på att du syns när du kör tack vare F40E:s fram- och baklampor, bromslampa, reflexer (fram, sidor och bak) samt ringklockan. p h3 Appen Segway-Ninebot h3 p Mobilappen Segway-Ninebot är tillgänglig för plattformarna Android och iOS gör det lätt att kontrollera batteriets laddning och annan scooterinformation. p h3 Läs mer om användandet av eldrivna sparkcyklar nedan: h3 a href="https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/Cykel/" target="_blank" Transportstyrelsen.se /a
 • E-wheels E8 u/spärr

  E-wheels E8 u/spärr
  En av våra allra råaste el sparkcykel! Detta odjuret till sparkcykel tacklar alla typer av hinder du kan tänkas möta. Dubbel motor som har en max effekt på 6400! E-wheels E8 är utrustad med grymma bromsar.
 • E2S V2 2022

  E2S V2 2022
  Bästa elsparkcykeln 2021 enligt elsparkcyckel.com, testvinnare på Nettavisen.no, strålande testresultat i både Tek.no och Dinside.no och vår överlägset mest sålda elsparkcykel. 100% Laglig! Uppgraderad med kraftfull 700 watt motor (max) IP56 certifiering och Bluetooth app
 • Kaabo Mantis 10 PRO+ MINIMOTORS - Svart U/Spärr

  Kaabo Mantis 10 PRO+ MINIMOTORS - Svart U/Spärr
  Mantis Pro från världsberömda Kaabo, ligger i framkant av elitskoter. Modellen hyllas i alla onlineforum för att ha den perfekta balansen mellan funktionalitet, kraft, räckvidd och vikt.
 • Kaabo Mantis 10 PRO+ MINIMOTORS - Röd U/Spärr

  Kaabo Mantis 10 PRO+ MINIMOTORS - Röd U/Spärr
  Mantis Pro från världsberömda Kaabo, ligger i framkant av elitskoter. Modellen hyllas i alla onlineforum för att ha den perfekta balansen mellan funktionalitet, kraft, räckvidd och vikt.
 • NINEBOT E25E KickScooter (25 km/h) - 300W

  NINEBOT E25E KickScooter (25 km/h) - 300W
  ="position:absolutewidth:100%height:100%left:0" allowfullscreen /iframe / class="container-1" / class="container-1" / class="container-1" /
 • NINEBOT By Segway Kickscooter för barn Zing C10 (16km/h)

  NINEBOT By Segway Kickscooter för barn Zing C10 (16km/h)
  img style="max-width:100% margin:0 auto" src="https://cdn15.mycliplister.com/isa/166325/c1/-/de/ASSET_MMS_90112085" br h3 Tre körlägen h3 p Det finns tre körlägen att välja mellan: Turbo, Cruise och säkert läge. Säkert läge är för nybörjare och begränsar brädans maxhastighet till 10 km/h. Cruise- och Turbo-lägena är designade för mer erfarna förare och har en högre maxhastighet på upp till 16 km/h. I Turbo-läget behöver du inte sparka för att börja åka. p h3 Säker att använda h3 p Zing C10 har en handbroms, samt ljuseffekter längst ner på fotplattan. p h3 Batteritid och räckvidd h3 p BMS-batterisystemet på 54 Wh använder hela batteriets kapacitet och erbjuder en räckvidd på upp till 10 km. Batteriet är skyddat mot överhettning, kortslutning, överladdning och batteriurladdning. Brädan indikerar lågt batteri med en röd indikatorlampa. p p *Barn under 15 år får endast åka elscooter under uppsikt av en vuxen över 18 år. Den här modellen har en maxhastighet på 20 km/h eller lägre och en motoreffekt på max 250 watt eller lägre. Den klassas därför av Trafikverket som cykel och kan användas lagligt i trafiken. p h3 Läs mer om användandet av eldrivna sparkcyklar nedan: h3 a href="https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/Cykel/" target="_blank" Transportstyrelsen.se /a
 • NINEBOT By Segway KickScooter MAX G30D II (20 km/h)

  NINEBOT By Segway KickScooter MAX G30D II (20 km/h)
  img style="max-width:100% margin:0 auto" src="https://cdn15.mycliplister.com/isa/166325/c1/-/de/ASSET_MMS_90552383" br h3 Kraftfull motor och smidig konstruktion h3 p MAX G30D II är utrustad med en 350 W motor som ger en maxhastighet på upp till 20 km/h och kapacitet att klättra i 20 graders lutning. Batteriet har tillräckligt med kraft för upp till hela 65 km körning. För att ge en låg tyngdpunkt som gör körningen smidigare är batteriet placerat under brädan. Produkten är hopfällbar vilket gör att den är lätt att bära med sig på bussen eller tåget, upp för trappor eller för att förvara den när den inte används. p h3 Två separata bromsar för säkrare körning h3 p Elscooterns effektiva dubbla bromssystem består av en trumbroms för framhjulet och en elektrisk broms för bakhjulet. Dessutom ser fordonets ringklocka, reflexer samt bak- och framlyse till att du syns. p h3 Informativ färgskärm h3 p På färgskärmen som sitter på styret kan du smidigt se din körhastighet, valt körläge, batteriets laddning och underhållsbehov. p h3 Läs mer om användandet av eldrivna sparkcyklar nedan: h3 a href="https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/Cykel/" target="_blank" Transportstyrelsen.se /a
 • Kaabo Skywalker 10C U/Spärr

  Kaabo Skywalker 10C U/Spärr
  Kaabo levererar upprepade gånger elitscootrar och Skywalker 10C är inget undantag. Detta är den packade versionen av 10C. 1800w max effekt, räckvidd upp till 55km, dubbel dämpningssystem och blixtsnabba hydrauliska bromsar fram och bak
 • NINEBOT By Segway Kickscooter för barn Zing C8 (16 km/h)

  NINEBOT By Segway Kickscooter för barn Zing C8 (16 km/h)
  img style="max-width:100% margin:0 auto" src="https://cdn15.mycliplister.com/isa/166325/c1/-/de/ASSET_MMS_90139458" br h3 Tre olika växlar h3 p Det finns tre körlägen att välja mellan: Turbo, Cruise och säkert läge. Säkert läge är för nybörjare och begränsar brädans maxhastighet till 10 km/h. Cruise- och Turbo-lägena är designade för mer erfarna förare och har en högre maxhastighet på upp till 16 km/h. I Turbo-läget behöver du inte sparka för att börja åka. p h3 Säker att använda h3 p Zing C8 har en handbroms, samt ljuseffekter längst ner på fotplattan. p h3 Batteritid och räckvidd h3 p BMS-batterisystemet på 54 Wh använder hela batteriets kapacitet och erbjuder en räckvidd på upp till 10 km. Batteriet är skyddat mot överhettning, kortslutning, överladdning och batteriurladdning. Brädan indikerar lågt batteri med en röd indikatorlampa. p p *Barn under 15 år får endast åka elscooter under uppsikt av en vuxen över 18 år. Den här modellen har en maxhastighet på 20 km/h eller lägre och en motoreffekt på max 250 watt eller lägre. Den klassas därför av Trafikverket som cykel och kan användas lagligt i trafiken. p h3 Läs mer om användandet av eldrivna sparkcyklar nedan: h3 a href="https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/Cykel/" target="_blank" Transportstyrelsen.se /a
 • NINEBOT By Segway KickScooter MAX G30E II (25 km/h)

  NINEBOT By Segway KickScooter MAX G30E II (25 km/h)
  img style="max-width:100% margin:0 auto" src="https://cdn15.mycliplister.com/isa/166325/c1/-/de/ASSET_MMS_90526911" br h3 Kraftfull motor och smidig konstruktion h3 p MAX G30E II är utrustad med en 350 W motor som ger en maxhastighet på upp till 25 km/h och kapacitet att klättra i 20 graders lutning. Batteriet har tillräckligt med kraft för upp till hela 65 km körning. För att ge en låg tyngdpunkt som gör körningen smidigare är batteriet placerat under brädan. Produkten är hopfällbar vilket gör att den är lätt att bära med sig på bussen eller tåget, upp för trappor eller för att förvara den när den inte används. p h3 Två separata bromsar för säkrare körning h3 p Elscooterns effektiva dubbla bromssystem består av en trumbroms för framhjulet och en elektrisk broms för bakhjulet. Dessutom ser fordonets ringklocka, reflexer samt bak- och framlyse till att du syns. p h3 Informativ färgskärm h3 p På färgskärmen som sitter på styret kan du smidigt se din körhastighet, valt körläge, batteriets laddning och underhållsbehov. p h3 Läs mer om användandet av eldrivna sparkcyklar nedan: h3 a href="https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/Cykel/" target="_blank" Transportstyrelsen.se /a
 • Kaabo Mantis 10 PRO - Röd U/Spärr

  Kaabo Mantis 10 PRO - Röd U/Spärr
  Mantis Pro från världsberömda Kaabo, ligger i framkant av elitskoter. Modellen hyllas i alla onlineforum för att ha den perfekta balansen mellan funktionalitet, kraft, räckvidd och vikt.
 • DENVER SCK-5400 El-scooter för barn (6 km/h) - Svart

  DENVER SCK-5400 El-scooter för barn (6 km/h) - Svart
  ul li Utformad för att passa barn /li li Hastighet upp till 6 km/h /li li Har en maxvikt på 50 kg /li li LED-ljus på framhjul och på sidorna av el-scootern /li li Justerbar höjd på styret /li li Räckvidd på cirka 5-6 km beroende på barnets vikt /li /ul p Häftig el-scooter som ditt barn kommer älska! SCK-5400 har en cool design med färgat LED-ljus på framhjulet och på sidorna av el-scootern som både ger ett häftigt ljus samtidigt som det bidrar till att el-scootern syns. Kommer med en max hastighet på 6 km/h och en räckvidd på 5-6 km beroende på barnets vikt. /p h3 Batteri /h3 p SCK-5400 El-scooter för barn har ett inbyggt uppladdningsbart batteri (21.6V 2.0Ah) som ger scootern kraft att köra cirka 5-6 km innan den behöver laddas upp igen. Laddning av batteriet till fullt tar upp till 1.5-2 timmar. /p h3 Design /h3 p El-scootern kommer i tåligt alumnium- och plastmaterial. Kommer även med justerbart metallstyre och scootern klarar en maxvikt på 50 kg. El-scootern har häftiga LED-ljus som syns både på det främre däcket samt sidorna som ger ett roligt, färgglatt ljus vid användning. /p h3 Enkel broms /h3 p Den manuella fotbromsen på bakre däcket är enkel att använda så ditt barn kan göra säkra inbromsningar. /p
 • NINEBOT By Segway KickScooter MAX G30LE (25 km/h)

  NINEBOT By Segway KickScooter MAX G30LE (25 km/h)
  img style="max-width:100% margin:0 auto" src="https://cdn15.mycliplister.com/isa/166325/c1/-/de/ASSET_MMS_90551004" br h3 Kraftfull motor och smidig konstruktion h3 p MAX G30LE är utrustad med en 350 W motor som ger en maxhastighet på upp till 25 km/h och kapacitet att klättra i 20 graders lutning. Batteriet har tillräckligt med kraft för upp till hela 40 km körning. För att ge en låg tyngdpunkt som gör körningen smidigare är batteriet placerat under brädan. Produkten är hopfällbar vilket gör att den är lätt att bära med sig på bussen eller tåget, upp för trappor eller för att förvara den när den inte används. p h3 Två separata bromsar för säkrare körning h3 p Elscooterns effektiva dubbla bromssystem består av en trumbroms för framhjulet och en elektrisk broms för bakhjulet. Dessutom ser fordonets ringklocka, reflexer samt bak- och framlyse till att du syns. p h3 Informatiov färgskärm h3 p På färgskärmen som sitter på styret kan du smidigt se din körhastighet, valt körläge, batteriets laddning och underhållsbehov. p h3 Appen Segway-Ninebot h3 p Mobilappen Segway-Ninebot är tillgänglig för plattformarna Android och iOS gör det lätt att kontrollera batteriets laddning och annan scooterinformation. p h3 Smart Battery Management System (BMS) h3 p Elscootern är utrustad med ett Smart Battery Management System som noggrant övervakar batteriets prestanda och ser till att ingen ström går till spillo. Det förhindrar överladdning, urladdning, kortslutning och till och med överhettning. p h3 Läs mer om användandet av eldrivna sparkcyklar nedan: h3 a href="https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsregler/Cykel/" target="_blank" Transportstyrelsen.se /a
 • E-Wheels E2S Junior 15 laglig

  E-Wheels E2S Junior 15 laglig
  Vår modell för barn och unga i den populära och prisbelönta E2S-serien! Solid kvalitet samt massor av kraft och räckvidd som tillgodoser behoven hos barn och unga, till ett rimligt pris!
 • Mercane WideWheel PRO u/spärr

  Mercane WideWheel PRO u/spärr
  Nästan lika mycket moped som elektrisk scooter skriver Tek.no i testet av Mercane WideWheel, nu är den efterlängtade PRO-utgåvan äntligen här! Levereras med större och uppgraderat batteri, nytt dubbelt 120 mm skivbromsar, ny LCD-skärm och starkare ram.
 • E-Wheels by Joyor GS5 spärrad

  E-Wheels by Joyor GS5 spärrad
  G-serien är elegant, praktisk och säker. Motorn mäter hela 1000W maxeffekt, stark klätter- och accelerationsegenskaper! Upp till 80 km räckvidd, punkteringsfria däck, dubbla dämpare fram och bak. Specialanpassad för skandinaviska väderförhållanden.

Tips på mer läsning om eldrivna cyklar

Eldrift.nu, en bra sida för den som vill lära sig mer om eldrivna sparkcyklar, elscooters och andra eldrivna färdmedel